15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa

Tee ajopuu itse ennen kuvan jälkeen -ohje-reseptiä

Driftwood on raivoa ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin projekteihin. Olipa kyseessä rantatyylinen kesäkoriste tai pieni joulukuusi-ajopuu on todellinen katseenvangitsija sisällä ja ulkona. Jos sinulla ei kuitenkaan ole onni asua lähellä rantaa, josta tämä materiaali voidaan kerätä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: ostaa ajopuita erikoisliikkeistä tai tehdä se itse. Tänään näytämme sinulle, miten se tehdään yksinkertaisella reseptillä ja kotona olevilla korjaustoimenpiteillä Tee ajopuu itse ja myös antaa perinteisille puulevyille ajopuun ilmeen!

Tee ajopuu itse kotona olevilla korjaustoimenpiteillä

Tee ajopuu itse muovinen amme-resepti-valkaisuaine-ruokasooda

Tarvitset suuren pakkauksen pesusoodaa tai ruokasoodaa, vanhoja kuivia oksia ja oksia, valkaisuainetta, vettä, hiekkapaperia, teräsharjaa, suuren säiliön (mieluiten muoviastian) ja jotain raskasta puisten osien painamiseksi. On myös suositeltavaa käyttää käsineitä ja suojalaseja valkaisuainetta käsiteltäessä.

Kerää pieniä oksia ja oksia projektillesi. Vaaleat puut, kuten setri, koivu, pyökki ja vaahtera, sopivat parhaiten. Sitten sinun on sekoitettava ruokasoodaliuos seuraavan reseptin mukaisesti. Täytä astia lämpimällä vedellä suojakäsineillä ja suojalaseilla suojattuna ja sekoita ruokasoodaa vähitellen, kunnes se liukenee kokonaan veteen. Aseta puiset osat muoviastiaan ja aseta päälle litteitä kiviä punnitaksesi ne.

Tee ajopuu itse

tee ajopuu itse keinotekoinen resepti-sooda-valkaisuaine

Anna puun liota vedessä 24-36 tuntia tai kauemmin, kunnes kuori on pehmennyt. Ota sitten palat pois ja poista kuori puusta teräsharjalla. Jos se on liian vaikeaa, puunpalat tulevat takaisin veteen.

Varmistaaksesi, että kaikki bakteerit tapetaan, täytä säiliö uudelleen vedellä ja lisää toinen kuppi valkaisuainetta. Odota nyt vielä 48 tuntia.

Jäljittele luonnon säätä

Tee ajopuu itse resepti-tulos-oksat-ajopuuefekti-ilme

Huuhtele kaikki puuosat hyvin vedellä ja aseta ne auringolle 2-3 päiväksi. Jos palaset ovat riittävän pieniä, voit myös kuivata ne uunissa 120 asteessa. Heti kun puu on kuivaa, voit hioa puiset osat hiekkapaperilla niin, että kaikki näyttää kauniisti pyöristetyiltä ja luonnollisesti haalistuneilta. Ohut patinalasite voi myös luoda optisen ajopuun ilmeen ja jäljitellä haalistuneiden puuosien luonnollista harmaata väriä.

Tinker kanssa ajopuut ja koristella

ajopuu-keinotekoinen-tee-itse-sisustus-tinker

Voit nyt keksiä keinotekoisesti valmistettuja ajopuita ja koristella haluamallasi tavalla!

Anna hyllyille ajopuun ilmeen

seinähylly-puulaudat-keinotekoisesti vanhentava-harmaa

Voit antaa ajopuun ulkoasun paitsi pienille oksille myös koko laudalle. Seuraava menetelmä on nopeampi ja näyttää yhtä hyvältä. Tämä seinähylly tuo upean rantatunnelman omaan neljään seinään!

Resepti keinotekoiseen ajopuun vaikutukseen

Driftwood-optiikan valmistuslevyt-sooda-etikka-ohjeet

Ensin sinun on hiottava vanha lakka pois, sekoitettava sitten ruokasooda ja vesi suhteessa 1: 1 ja asetettava tahna puulevyyn. Suihkuta tai suihkuta etikkaa ruokasooda-vesi-seokseen. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja hankaa teräsharjalla. Huuhtele puulevy vedellä ja kuivaa liinalla.

Suihkuta etikkaa ruokasooda-vesi-seokseen

Driftwood-levyt-valmistus-ohjeet-sooda-etikka-seinähylly

Kuori teräsharjalla

ajopuu-tehoste-keinotekoisesti optinen teräsharja

Huuhtele hyvin vedellä ja kuivalla liinalla

ajopuu-optiikka-keinotekoisesti-valmistus-resepti-soodaetikka

Miten harmaa patina voidaan luoda?

ajopuu-keinotekoisesti tuottava hyllylevy-harmaa-maalaismainen lakkaus

Jos haluat antaa puulle luonnollisen harmaan patinan, sekoita ruskeaa lasitetta (4 osaa lasiteainetta ja 1 osa lateksimaalia), hieman valkoista käsityömaalia puulle ja vettä sen ohenemiseksi.

Nyt sinun on työskenneltävä nopeasti. Levitä pieni määrä seosta levylle ja pyyhi se välittömästi märällä rievulla. Luonnollinen puurake näkyy edelleen.

Lasite antaa luonnollisen puun viljan loistaa läpi

ajopuu-levyt-valmistus-keinotekoisesti harmaa-puu-ikääntyminen

Seinähylly rannalla

seinähylly-puulaudat-antavat ajopuun vaikutuksen

Maalaa leikkeet ja koukut vaaleansinisiksi ja koristele hyllysi merenkulun mottoksi. Jos haluat edelleen tehdä käsitöitä, voit luoda nämä kuorirenkaat itse. Majakka ja lomakuva tekevät kaiken täydelliseksi!

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja