15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöideoita puutarhajuhliin – näin kesäjuhlat menestyvät täydellisesti!

Kesäaika on puutarhajuhlien aikaa, ja jos olet yksi onnekkaista, jolla on mukava ulkotila, kaikkien sulkujen jälkeen et voi odottaa tavata ystäviä ja nauttia ulkoilusta yhdessä. Onko grillillä, brunssilla tai syntymäpäivillä väliä – oikea valmistelu on tärkeää. Ruoka on valittava ja valmistettava, musiikki koottava ja oleskelualue valmistettava. Jotkut pitävät myös tärkeänä oikeaa puutarhajuhlan sisustusta. Ja tässä me tulemme: Olemme koonneet upeita käsityöideoita puutarhajuhliin, joiden avulla voit tehdä kesäkoristeita itse. Puutarhajuhlasi on taattu menestys!

Käsityöideoita puutarhajuhliin – lauttoja suosikkina karkkien kanssa

Käsityöideoita puutarhajuhliin - korkkilautoja lahjaksi vieraille

Jos haluat toivottaa vieraasi tervetulleeksi pienellä asialla, vieraslahjat ovat juuri oikea vaihtoehto. Levitä ne yksinkertaisesti ruokapöydän ympärille asettamalla ne lautasille. Saat välittömästi hymyn ystävillesi ja perheellesi ja saat samalla kauniit pöytäkoristeet puutarhajuhliin. Entä sellaiset lautat, joille voit laittaa pieniä makeisia tai muita lahjoja? Lautat käsityöideoina puutarhajuhliin ovat nopeita ja helppoja tehdä!

 • 3 korkkia per lautta
 • Kuminauhat tai liima
 • Vaahtokumi (tai paperi tai huopa)
 • Cocktail -sateenvarjo
 • valinnainen washi -teippi
 • Sakset, lyijykynä / huopakynä
 • Nallekarhuja tai muita makeisia / lahjoja

Koska lautat on niin helppo tehdä käsityöideoina puutarhajuhliin, ne ovat myös ihania, jos haluat tehdä jotain monille ihmisille lennossa: Laita kolme korkkia yhteen ja sido ne kuminauhoilla. Vaihtoehtoisesti voit liimata korkit yhteen liimalla (esim. Kuumaliimalla). Poista sävyt cocktail -sävyistä niin, että vain tulppa, jossa on tulppa, jää jäljelle. Voit käyttää myös yksinkertaisia ​​hammastikkuja. Sinun on kuitenkin leikattava kärki pois loukkaantumisen välttämiseksi.

Piirrä vaahtomuoviin purjeen muoto ja leikkaa se pois. Työnnä sitten hammastikku vaahtomuovin läpi hieman purjeen reunan alapuolelle ja vielä kerran vastakkaiseen päähän. Aseta purje korkkiin tai kahden korkin väliin. Voit nyt tehdä lipun washi -teipistä ja kiinnittää sen purjeen kärkeen. Lisää karkit – valmis!

Ja paras? Lautat voivat todella uida. Siksi ne ovat myös upeita käsityöideoita puutarhajuhliin, kun juhlitaan lasten synttäreitä.

Tee boho -kesäkoristeita – koristeita puutarhajuhliin, joita et koskaan halua ottaa pois!

Käsityöideoita puutarhajuhliin - näpertelevät keiju valot makrameella

Puutarhajuhlien oikea valaistus vaaditaan, varsinkin kun juhlat kestävät iltaisin. Ja valosarjan avulla saat myös täsmälleen oikean kesäjuhlakoristelun, joka tekee vaikutuksen myös päivän aikana. Mutta miksi keijuvalaisimien pitäisi olla käsityöideoita puutarhajuhliin, kun niitä voi ostaa valmiina? Hyvin yksinkertainen – voit piristää yksinkertaisinta valosarjaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella ja mukauttaa sen juhlateemaasi. Näytämme sinulle mallin, jossa on makramee, jonka voit tehdä puutarhajuhlan koristeeksi ja jättää sen roikkumaan terassillesi loppukesään.

 • koristevalot
 • Macrame -lanka
 • sähköteippi
 • valinnainen kirjontalanka ja kellot

Käsityön ohjeet juhla- ja terassikoristeisiin valaistusta varten

Tarvitset eristysnauhaa apuna keinovalojen korjaamiseen. Liimaa pää pöydän liittimellä. Liimaa sitten langan pää valonapuun käärimällä teippi langan ja kaapelin ympärille. Aseta lanka sitten oikealle puolelle, syötä se vasemmalla puolella olevan kaapelin alle ja sitten ylhäältä oikeanpuoleisen silmukan läpi.

Tee makramee keijuvalaisimille ja kaapeleille - yksinkertaiset ohjeet

Toista sitten nämä vaiheet uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes olet peittänyt koko merkkijonon. Jos lanka loppuu jossain vaiheessa, liimaa uusi lanka kaapeliin kuten alussa ja jatka kuten ennenkin. Katkaise lopuksi lanka, mutta jätä pidempi kappale. Sido kaksinkertainen solmu ja leikkaa ylimääräinen pois.

Käsityöideoita puutarhajuhlien kelloihin ja lanka koristamaan keijuvalaisimia ulkona

Tämä ei tietenkään ole ainoa tapa piristää keiju valoja käsityöideoina puutarhajuhliin. Voit jopa koristella tätä boho -versiota sitomalla muutaman kellon kirjontalangalla – mieluiten aina jokaisen lampun viereen.

Konfetti -cocktaillasit pöytäjuhlaksi kesäjuhliin

Käsityöideoita puutarhajuhliin - koristele cocktaillasit kalvolla

Astiat ovat epäilemättä yksi pöydän tärkeimmistä koriste -elementeistä. Voit tietysti valita yksinkertaiset paperilautaset ja kupit kirkkaissa väreissä säästääksesi pesun jälkikäteen. Mutta jotkut juomat kuuluvat vain lasiin ja cocktail on yksi niistä. Jos läpinäkyvät lasit ovat liian tylsiä sinulle, mutta et halua ostaa ylimääräisiä uusia, värillisiä lasia, voit helposti maustaa olemassa olevat tilapäisesti liimakalvolla. Joten jos etsit erityisen yksinkertaisia ​​käsityöideoita puutarhajuhliin, saat täsmälleen oikean!

Ohjeet lasien koristamiseen kesäjuhliin kirkkailla väreillä

Sinun tarvitsee vain leikata kalvosta pieniä ympyröitä tai muita muotoja (myös epäsäännöllisiä, jos haluat), irrota takana oleva suojakalvo ja liimaa muodot lasille. Näin voit luoda konfetti -vaikutelman. Käyttämällä rei’itystä voit myös liimata lasiin tietyn teeman tai oikean aiheen.

Ompele seppeleitä paperista

Nopea ja helppo juhlavanne, joka on tehty kolmioista tai muista muodoista

Haluaisitko muutaman kirkkaanvärisen seppeleen? Ne ovat myös täydellisiä käsityöideoita puutarhajuhliin, koska voit päästää luovuutesi vapaaksi, luoda erilaisia ​​malleja ja käyttää monenlaisia ​​materiaaleja. Etsitkö erityisen yksinkertaista seppeleitä puutarhan juhlaideaksi, kokeile tätä vaihtoehtoa! Voit ommella tai liimata ne kuten ohjeissa.

Ompele paperiseppele kolmioilla ripustaaksesi

Leikkaa kolmiot (tai muut muodot, jos haluat) värillisestä pahvista ja ompele ne yhteen. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti asettaa muodot yhteen ja liimata narun yläreunaan. Sopii myös vaihtoehto, jossa lävistät reikiä muodon kahteen osaan ja kierrät langan läpi. Jos muodot liukuvat liikaa, voit käyttää solmuja pitämään ne paikallaan. Ja niin helppoa on tehdä juhlakoristeet itse.

Käsityöideoita juhliin – kirjekuoret glitterikutsukorteille

Kirjekuoret käsityöideoina puutarhajuhlille, joissa on glitteriä kutsukorteille

Aiotko edes jakaa kutsukortteja juhlillesi? Sitten kauniit kirjekuoret ovat myös hienoja käsityöideoita puutarhajuhliin. Voit yhdistää ne aiheeseesi oikeilla aiheilla. Esimerkissä valmistettiin kirsikoita – täydellisiä käsityöideoita puutarhajuhliin kesän alussa.

 • kapea, kaksipuolinen teippi
 • Kimallus
 • sakset
 • pehmeä harja

Suunnittele kirjekuori teipillä ja värillisellä kimalluksella

Kiinnitä teippi vain kirjekuoren reunaa pitkin. Poista suojakalvo myös toiselta puolelta ja ripottele kimallusta liiman päälle. Pyyhi sitten ylimääräinen kiilto harjalla. Kuten sanoin, voit koristaa etuosan tai itse kortin motiivilla. Leikkaa tarvittavat muodot tavallisesta rakennuspaperista ja kimalluspaperista ja liimaa ne kirjekuoreen.

Olkia käsityöideoina puutarhajuhliin

Käsityöideoita puutarhajuhliin - koristele oljet paperituulettimilla

Olki on erityisen hyödyllinen ulkojuomien kanssa. Ampiaiset voivat uida juomassa huomaamatta ja niellä vahingossa. Oljet, ihanteellisesti jopa yhdessä kannen kanssa, tarjoavat täydellisen suojan. Mausta koristeella! Ja koska tiedämme, että kaikkien muiden valmisteiden kanssa sinulla on jo tarpeeksi mielessäsi, meillä on sinulle todella yksinkertainen vaihtoehto. Joten puutarhajuhlien käsityöideat eivät vie liikaa aikaa!

 • värillinen paperi
 • sakset
 • Rei’itin
 • Liimaa tai kaksipuolista teippiä
 • Olkia

Koristele puutarhan juhlapöytä käsintehdyillä oljilla

Leikkaa paperista halutun kokoiset neliöt. Taita sitten jokainen neliö kuin harmonikka ja taita tuloksena oleva nauha keskelle, ikään kuin teet tuuletinta. Liimaa toisiaan koskettavat sivut yhteen. Sitten voit leikata pyöristetyt reunat taitoksilla saadaksesi kauniita piikkejä. Paina tuuletin uudelleen yhteen ja lyö reikiä kaikkiin kerroksiin kerralla mihin tahansa. Liimaa jokainen tuuletin olkiin. Saat hyödyllisiä koristeita, jotka edustavat myös kaunista pöytäkoristelua puutarhaan juhlan aikana.

Tee pieniä tuulettimia ja lävistä reikiä juhlapillien koristeluun

Käsityöideoita puutarhajuhliin – näppärä lyhtyjen kanssa

Käsityöideoita puutarhajuhliin - riippuva koriste lyhtyllä ja kukilla

Yksinkertaiset lyhdyt, jotka voit ostaa, voidaan sitten suunnitella upeasti. Olipa kukkia kuten yllä olevassa kuvassa, tupsuja, pomponeja, konfetteja tai muita koristeita, ei ole väliä, koska ne roikkuvat ensin puutarhassa, ne herättävät kaikkien huomion ja luovat täydellisen ilmapiirin. Nykypäivän puutarhajuhlaideoissa näytämme sinulle, kuinka kiinnittää tällaiset tekokukat.

 • Paperilyhdyt mitä tahansa väriä
 • sakset
 • kuuma liima
 • tekokukat

Romanttinen juhlakoristely lyhdyllä ja tekokukilla

Avaa lyhty ja poista kukat varresta. Sitten voit myös leikata pois muutamia lehtiä varsilla niiden käyttämiseksi. Liimaa osa näistä paperilyhtyjen yläosaan kuumalla liimalla. Ota sitten ensimmäinen kukka, laita kuumaa liimaa taakse (jossa varsi oli ennen) ja pidä sitä halutussa paikassa lyhdyssä, kunnes liima on kuivunut. Jatka tätä, kunnes olet tyytyväinen järjestelyyn.

Viileitä ideoita puutarhaan – ruokailuvälinepussi erolla

Vaihtoehto ruokailuvälineiden taskukukkaruukulle, joka on valmistettu savesta pöytäkoristeeksi

Ilman ponnisteluja voit luoda luovan vaihtoehdon klassiselle ruokailuvälinepussille yksinkertaisesti käyttämällä pientä savipannu kukkia varten. Voit myös lisätä pienen lahjan (entä siemenpussit käsityöideoiksi puutarhajuhliin?) Ja jos haluat, kauniilla nauhalla tai muilla koristeilla. On myös tärkeää, että kattilat ovat puhtaita.

Suunnittele puiset ruokailuvälineet

Koristele puiset ruokailuvälineet pesuteipillä pöydän koristeluun

Onko sinulla puisia ruokailuvälineitä? Myönnät, että tämä ei ole liian kaunis katsottavaksi. Mutta voit muuttaa sen yksinkertaisesti suunnittelemalla sen itse. Osa, jota pidät vain kädessäsi myöhemmin, voidaan maalata tai koristaa pesuteipillä. Ja jälkimmäistä on niin monia eri värejä ja kuvioita, että löydät varmasti etsimäsi. Tällä tavalla voit saada kauniin pöydän koristeen erittäin nopeasti ja ilman paljon vaivaa, mikä varmasti kiinnittää kaikkien huomion.

Käsityöideoita kesäjuhliin - yksinkertaisia ​​ohjeita

Etkö ole saanut tarpeeksesi ja haluaisit tehdä lisää puutarhajuhlan sisustusideoita? Katso sitten tämä artikkeli Meksikon juhlakoristeista!

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista