15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt paperinauhoilla jouluksi – ideoita trendikkäälle quillingille

näpertele paperinauhoilla, jotka täyttävät joulutähti-idea-pahvi-tinkering-ideoita

Suosittu ja houkutteleva paperin quilling valloittaa yhä enemmän käsityön ystäviä. Eikä ihme! Tämän käsityötekniikan aiheet ovat fantastisen kauniita ja sopivat erinomaisesti seinän koristeluun tai onnittelukorttien suunnitteluun. Tämä tehdään paperiliuskoilla. Tietyt työkalut apuna, nämä paperiliuskat rullataan ylös ja kootaan mihin tahansa aiheeseen. Haluamme antaa teille joitain motiiveja jouluteemaan Askartelu paperinauhoilla kuvittele inspiraationa, jota voit jäljitellä.

Käsityöt paperinauhoilla – ideoita

näpertele paperiliuskoilla quilling-christmas-tree-decoration-idea-bells

Paperinauhoilla käsitöille tarjotaan erityistä quilling -paperia, joka on jo leikattu nauhoiksi työn helpottamiseksi. Aloittelijat voivat myös kokeilla tällaista ajatusta ensin. Muotoile kuvien täytön peruselementit ja käytä niitä vain joulukoristeiden luomiseen sen sijaan, että olisit huolissasi monimutkaisesta aiheesta.

Askartelu paperinauhoilla jouluksi

tinker-paperi-nauhat-quilling-yksinkertaisesti keiju-valot-värikkäät hehkulamput

Yhtä yksinkertainen idea aloittelijoille on tämä valojono. Niiden avulla voit tehdä kauniin joulukortin paperinauhoilla tai käyttää niitä osana suurempaa kuvaa. Jos teet keijuvalaisimia paperinauhoista, on parasta käyttää eri väristä paperia saadaksesi värikkäämpi aihe.

Mitä voit hioa paperiliuskoilla??

hiero paperiliuskoilla quilling-enkeli-valko-puu-koristeet-siivet

Entä jos teet enkelin paperinauhoista? Se on tietysti hieman monimutkaisempaa, mutta pienellä harjoittelulla saat varmasti kiinni siitä nopeasti. Artikkelin lopussa on myös quilling -opas videon muodossa yksinkertaisemmalle enkelille, jota voit yrittää laajentaa ajan myötä. Sinäkin olet varmasti nopeasti riippuvainen paperinauhoilla tekemisestä.

Quilling jouluksi joulukuiden kanssa

Tinker-paperi-nauhat-quilling-kuusi-onnittelukortti-joulu-diy-idea

Mitä tulee tyypillisiin joulukuvioihin, joulu tulee luonnollisesti mieleen. Voit käsitellä tätä eri tavoin paperinauhoilla ja saada erilaisen ilmeen. Lisäksi joulukuusi voidaan suunnitella sekä 2D- että 3D -muodossa. Koristele onnittelukortit tai luo alkuperäisiä joulukuusenkoristeita.

Yksinkertainen kuusipuu

tinker-paperi-nauhat-quilling-aihe-ideat-lahjat-joulukuusi-nalle

Joulukuusen ei tarvitse olla monimutkaisia ​​paperiliuskoja, jotta se olisi houkutteleva. Tätä puuta varten nauhat on yksinkertaisesti suunniteltu pisaroiden muotoon. Jos teet quillingin paperinauhoilla onnittelukorttien valmistamiseksi, käytä mahdollisimman ohuita nauhoja, jotta kuvio ei muutu liian paksuksi ja mahtuu myös kirjekuoreen.

Koristeelliset motiivit

tinker-paperi-nauhat-quilling-motiivi-inspiraatio-joulukuusi-ympyrät-onnittelukortti

Muotojen kiinnittämiseksi paperiarkille levitetään vähän liimaa. Muotoillut nauhat asetetaan sitten päälle. Onnistuakseen osoitteessa B.Jos haluat solmua paperinauhoilla, varusta itsesi tarvittavilla työkaluilla etukäteen. Pinsetit ovat loistava työkalu. Siellä on myös kynät eri kiinnikkeillä, kammat ja muut hyödylliset asiat.

Tee tähdet paperinauhoista

näpäytä paperiliuskoja quilling-star-christmas-blue-tree -koristeita

Tähdet ovat erityisen houkuttelevia. Variaatioita täällä on lukemattomia. Tähtien hieno asia on, että ne näyttävät samalla myös lumihiutaleilta ja edustavat tällä tavalla sopivaa koristelua talveksi yleensä. Tähdet voidaan tehdä kyyneleistä ja ympyröistä. Valmista muotit paperiliuskoilla, kun teet käsitöitä, ja taita ne sitten haluamallasi tavalla.

Askartelu mielikuvituksella

tinker-paperi-nauhat-quilling-paperi-star-stick-itse-puu-koristella

Paperinauhoilla tinkiminen liittyy paljon mielikuvitusta. Ei ole sääntöjä, mutta opetusohjelmat ovat loistava tapa päästä perusteisiin. Yllä näet toisen tähden vaihtoehdon tai lumihiutaleen, joka sopii erinomaisesti joulukuusi koristeluun. Käytä yhtä väriä tai yhdistä useita yhdessä.

Jännittävät tähdet

näpertele paperinauhoilla quilling-joulu-tähdet-tee-se-itse-värikäs

Näiden mielenkiintoisten tähtien pohjana käytettiin lumihiutaleiden muotoisia riipuksia. Valmiit tähdet, jotka koostuvat eri väreistä, liimattiin sitten siihen. Jos haluat käsitellä paperinauhoja joulukuusi koristeluun, voit valita värit, jotka sopivat muiden kuuseiden kanssa.

Tinker joulutähti

tinker-paperi-nauhat-quilling-joulutähti-veren stimulaatio-punainen-vihreä

Joulun symboli, jota ei pidä aliarvioida, on joulutähti. Värit ovat erittäin tärkeitä, jotta voidaan myös nähdä, millainen motiivi se on. Yhdistä punainen ja vihreä ja tee keskeltä keltainen. Jotta tätä motiivia voitaisiin käsitellä paperinauhoilla, kolme kerrosta yhdistettiin keskenään.

Paperisia käsityöideoita jouluksi

tinker-paperi-nauhat-quilling-joulukortit-ehdotukset-lumiukko-kynttilät

Täältä näet lisää ideoita aiheista, jotka koostuvat suhteellisen yksinkertaisista muodoista. Tee onnittelukortteja lumiukkojen, kynttilöiden, joulukuusipallojen tai mistelin kanssa. Anna itsesi inspiroitua monista ideoista ja kokeile lukuja, jotka olet luonut itse, kun teet paperiliuskoja.

Röyhkeä jouluseppele paperilla

tinker-paperi-nauhat-quilling-joulu-seppele-joulutähti-misteli-diy

Tämä seppele ideana käsin tehdyille paperinauhoille on myös tehty paljon helpommaksi kuin se saattaa näyttää ensi silmäyksellä. Kun olet tehnyt yksittäiset elementit, ne on vain liimattava yhteen. Tällaisella jouluseppelellä luot epäilemättä todellisen katseenvangitsijan ovelle, seinälle tai ikkunalle. Koristele kotisi kotitekoisilla esineillä.

Yksinkertainen seppele

tinker-paperi-nauhat-quilling-seppele-diy-renkaat-pallot-tinkering ohjeet

Tämä jouluseppele on tehty entistä helpommaksi. Se koostuu useista ympyröistä tai löysistä spiraaleista, jotka on liimattu renkaan mihin tahansa taustaan. Muusta suunnittelusta käytetään paperista valmistettuja palloja ja kelloja. Joten jos teet paperiliuskoja, voit yhdistää ne muihin koriste -elementteihin.

Tinker seinäkoriste

tinker-paperi-nauhat-quilling-järjestely-kellot-nauha-tinkering ideoita

Myös muut koristeet antavat tälle kauniille mallille viimeistelyn. Quillingia varten yksittäiset lehtimuotoiset elementit liimattiin päällekkäin kahdessa kerroksessa. Johtopäätös muodostuu punaisista kelloista ja nauhasta. Näin nopeasti voit tehdä koristeen paperinauhoilla! Tätä quilling -projektia voidaan käyttää myös joulukuusen koristamiseen.

Quilling joulupukille

tinker-paperi-nauhat-quilling-inspiraatio-joulupukki-kasvot-hattu

Sinun ei myöskään tarvitse olla ammattimainen harrastaja paperinauhoilla tälle joulupukille. Kuten näette, tämä on aina yksi ja sama elementti. Kaikki yksittäiset osat liitetään yksinkertaisesti yhteen. “Kehys” valmistetaan myös hatun nauhasta. Koristele tämä paperinauhan valmistusidea ylimääräisillä asioilla, kuten pomponeilla.

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista