15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Askartelu etanankuorilla – koristeet ja hauskoja ideoita lapsille

näpertely etanankuorien kynttilä-yksinkertainen-idea-ohjeet

Nykyään ihmiset rakastavat luonnollisia materiaaleja. Eikä ihme, sillä materiaalit löytyvät nopeasti ja helposti kävelyllä ja myös maksutta. Sekä nuoret että vanhat pitävät hauskaa käsityön iltapäivisin, joten tänään haluamme esitellä teille joitain käsityöideoita, joita voit jäljitellä. Tällä kertaa kyse on ideoista etanankuorilla ja niistä. Mutta mitä voit tehdä tyhjien etanankuorten kanssa, luultavasti kysyt nyt itseltäsi? Tulet hämmästymään, kuinka kauniita koristeita ja upeita hahmoja ovat mahdollisia tällaisilla luonnon asioilla. Haluatko myös tehdä jotain etanankuorilla, suunnitella sitten pitkän kävelylenkin, kerätä tyhjät etanankuoret ja valita yksi tai useampi seuraavista käsityöohjeista luodaksesi luovan käsityöpäivän. Pidä hauskaa!

näpertely etanankuorilla käsityö-savi-etanat-värikkäät-värit-lapset

Pelkkä talojen kerääminen ei riitä. Sinun on myös valmistauduttava. Tässä tarkoitetaan hyvää puhdistusta. Jotta etenevät asiat näyttäisivät lopulta hyviltä, ​​etanankuorten on näytettävä mukavilta ja puhtailta. Voit käyttää tähän yksinkertaista astianpesuainetta. Voit poistaa likaisen lian erittäin hyvin pienellä etikalla. Vanha hammasharja sopii hyvin puhdistukseen, ja sen avulla pääset myös karkean pinnan kaikkiin epäpuhtaisiin osiin. Varo painamasta liikaa, jotta etanan kuori ei rikkoudu. Lopuksi anna heille hieman enemmän aikaa kuivua ja olet valmis menemään. Voit myös kiillottaa taloja saadaksesi niistä erityisen mielenkiintoisen ilmeen.

Askartelu etanankuorilla – pienet kynttilät

tinker-etana-kuoret-diy-kynttilät-tee-se-itse-tinker-ideat-koristelu

Voit helposti tehdä pieniä kynttilöitä etanan kuoresta. Joko saat vahaa, jota myydään itse kynttilöiden valamiseen, tai käytät vahaa ja yksinkertaisen teevalon sydän. Poista tämä kova vaha varovasti alumiinisuojuksesta. Tämän jälkeen voit irrottaa sydämen alhaalta ja laittaa sen kuivaan etanan kuoreen. Nyt sinun on lämmitettävä vaha. Kaada se nestemäiseen nesteeseen pieneen taloon, johon olet asettanut sydän. Anna vahan jäähtyä ja kovettua. Sillä välin voit valmistaa vielä muutamia etanankuoren kynttilöitä. Jotta valmiit DIY -kynttilät pysyvät pystyssä paremmin, voit laittaa ne kulhoon, joka on täynnä koristeellista hiekkaa tai soraa.

Alkuperäiset kukkaruukut

tinker-etana-kuoret-mehevä-kasvit-kukkaruukku-oksat-alkuperäinen

Sillä ei ole mitään väliä, käytätkö maa -etanojen taloja tai merietanoita tai jopa simpukoita käsityöhön tyhjillä etanankuorilla. Jos sinulla on vielä merimatkankuoria jäljellä viimeiseltä lomaltasi, voit tietysti myös käyttää niitä. Nämä kukkaruukut ovat erityisen nopeita ja helppoja valmistaa. Ne ovat myös loistava idea opettaa lapsillesi, kuinka hoitaa jotain, tässä tapauksessa pieniä kasveja. Tämä tarkoittaa, että voit maalata talot lapsiystävällisellä ja värikkäällä tavalla etukäteen ja istuttaa ne sitten niin, että ne sopivat paremmin lastenhuoneeseen. 

näpytellä etanan kuorilla kukkaruukku-mini-ilma-kasvit-tillandsias

Joten jos haluat tehdä tämän kauniin koristeen etanankuorilla, täytä luonnollinen astia pienellä maaperällä. Parhaiten toimiva kasvi on epäilemättä mehikasveja. Ja koska niitä on niin paljon erilaisia, mielenkiintoinen ja monipuolinen sisäpuutarha syntyy nopeasti. Laita pieniä kasveja maaperään. Ne muodostavat nopeasti juuret kosteassa maaperässä ja vaativat sitten hyvin vähän hoitoa, mikä tekee näistä kasveista niin käytännöllisiä lapsille. Pienet ruukut voidaan sitten laittaa takaisin hiekkaan, soraan tai oksalle. Halutessasi voit myös tehdä reikiä tuleviin kattiloihin etukäteen ja ripustaa ne myöhemmin. Sitten tarvitaan vähintään kolme reikää, jotta etanan kuori voi ripustaa pystyasentoon.

tinker-etana-kuoret-kasvit-ripustaa-seinä-koristelu-tillandsia

Vaihtoehtona mehikasveille voidaan käyttää myös ilmakasveja, niin kutsuttuja tillandsioita. Nämä eivät edes tarvitse maaperää, ja ne voidaan yksinkertaisesti tarttua taloon. Kun ostat kasveja, selvitä, miten niitä hoidetaan, koska ne imevät tarvittavat ravintoaineet ja kosteuden ilmasta. Joka tapauksessa saat ainutlaatuisia katseenvangitsijoita, jos teet näitä ideoita etanankuorilla.

Tee oven seppele itse

tinker-etana-kuori-ovi-seppele-seinä-koristelu-styrofoam-beach-teema

Jos olet kerännyt suuren määrän etanankuoria käsitöitä varten, voidaan toteuttaa myös hieman suurempi projekti. Tarkoitettu on sellainen seppele, jolla voit koristella oven, ikkunan tai seinän. Tarvitset styrofoam -renkaan. Vaihtoehtoisesti yksinkertainen rengas voidaan leikata pahvista. Tämä rengas on sitten peitetty etanankuorilla. Voit kaikki osoittaa samaan suuntaan tai voit kääntää jokaisen talon eri suuntaan. Kuuma liima sopii hyvin liimaamiseen. Seppele näyttää erityisen houkuttelevalta, jos käytät kiillotettuja etanankuorten valmistukseen.

Käsityöt lasten kanssa – söpö etana

tinker-etana-kuoret-tinker-idea-kids-driftwood-heiluttavat silmiä

Jos haluat tehdä jotain söpöä ja hauskaa lapsille ja heidän kanssaan luonnon asioilla, tämä etana olisi hauska idea. On parasta käyttää ajopuuta. Jos sinulla ei ole tätä käsillä, voit tietysti käyttää myös tavallista haaraa, josta on parasta poistaa kuori. Etanan kuori on liimattu puurunkoon. Yksinkertaiset googly -silmät saavat etanan näyttämään erityisen hauskalta ja liimataan yksinkertaisesti haaraan. Jos spontaanissa käsityöpäivän iltapäivässä ei näy heiluvia silmiä, silmät voidaan myös yksinkertaisesti maalata.

tinker-etana-kuoret-lapset-play-mallinnus-savi-tee-se-itse-maali-etanat

Puurungon sijasta se voidaan valmistaa myös muovaussavesta tai, mikä parasta, käsityösavesta, jos teet etanankuoria. Erityisesti kirkkaissa väreissä luodaan hauskoja etanoita, joita lapset voivat myöhemmin käyttää peleihin. Lapset tykkäävät näppärästi tällaisista materiaaleista, joten sinulla on hauskaa niitä tehdessäsi. Ja täällä voit käyttää pieniä etanan kuoria ja tehdä siten pienempiä etanoita itse tai valita suurempia variantteja. Ja kaikissa projekteissa, mukaan lukien nämä etanat, voit maalata etanan kuoret haluamallasi tavalla ja suunnitella ne kuvioilla haluamallasi tavalla.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse