15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä alkuperäisiä joululahjoja voit keksiä lasten kanssa?

Vanhemmat tietävät, kuinka suuri ja kaunis joulun odotus lapsille on. Joulua edeltävä aika houkuttelee meidät takaisin käsityöpöydälle ja vietämme vapaa-aikamme yhdessä enimmäkseen upeiden käsityötaitojen kanssa. Lahjojen vastaanottaminen ja antaminen on myös osa joulun taikuutta, jota sekä lapset että aikuiset rakastavat. Tämän päivän artikkelista löydät upeita ideoita aiheesta “Joululahjojen tekeminen lasten kanssa”, jotka voivat toimia inspiraationa ja jotka ovat hauskoja kaikille osapuolille.

tehdä joululahjoja lasten kanssa joulupakkaus vanhemmat isovanhemmat

Kun teet joululahjoja lasten kanssa, sinä, lapsesi ja vastaanottaja voivat hyötyä monella tapaa. Lapset löytävät omat taitonsa sekä uudet ideat ja tekniikat, jotka he voivat helposti toteuttaa. Sen kokeileminen on yhtä arvokasta kuin upeat ja luovat lopputulokset. Kotitekoiset, upeat lahjat eri tilaisuuksiin saavat hymyn huulillesi. Ja varsinkin kun lahjat ovat pienten taiteilijoiden mestariteoksia, ne ovat todella sen arvoisia.

paahda joululahjoja itsellesi männynkäpyjä

Sinulle valitsemamme joululahjaideat on helppo toteuttaa ja osa nuorista voi jopa toteuttaa ne kaikki itse. Tietenkin olet enemmän kuin iloinen voidessasi tukea heitä, jos he haluavat apuasi. Lapset voivat loihtia upeita joululahjoja luonnonmateriaaleista. Näiden kauniiden minijoulukuusien vuoksi lasten on yksinkertaisesti maalattava käpyjä vihreällä maalilla joka puolelta ja annettava niiden kuivua hyvin.

Tehdään perheelle joululahjoja lasten kanssa koulussa

Tee joululahjoja itse: 7 luovaa ja nopeaa DIY -ideaa

Tee joululahjoja itse – 35 hienoa DIY -ideaa

korut luonnonmateriaalit hirven puulevyt

Lopuksi kuuset voidaan koristaa värikkäillä helmillä tai kimalluksella. Pienet joulupallot voidaan kiinnittää liimalla. Itse valmistetut joulukuuset ovat mukavia lahjoja ja voivat esimerkiksi koristaa isoäidin ja isoisän ikkunalaudan tai toimia pöytäkoristeina. Lapset voivat myös muuttaa pieniä viipaleita upeiksi koristeiksi joulukuuseen tai käyttää niitä lahjapakkausten koristamiseen. Voit suunnitella pienet puukiekot haluamallasi tavalla ja esimerkiksi maalata ne, ripotella ne kimalluksella tai koristella erilaisilla koristehahmoilla.

lapset tinker joululahjat korut suolainen taikina

Sukulaiset ja ystävät tapaavat jouluna viettääkseen yhden kauneimmista perhejuhlista yhdessä. Joulukuusi on erottamaton osa jouluperinteitä. Lapset rakastavat koristella joulukuusta omien ideoidensa mukaan ja odottavat kärsimättömästi lahjoja, jotka joulupukki laittaa sinulle joulukuusen alle.

Koristele ideoita, tee joululahjoja, lapset

Varsinkin jos haluat tehdä lahjoja tai henkilökohtaisia ​​lahjoja useille ihmisille, käsintehdyt joulukoristeet ovat erinomainen idea. Lapsiystävällinen, täysin vaaraton ja helposti muovailtava muovaussavi, suolataikina, voidaan valmistaa hetkessä. Lapset voivat muuttaa sen kauniiksi koristeiksi. Tähdet, sydämet ja lumihiutaleet voidaan valmistaa nopeasti ja pienet voivat päästää luovasti höyryä koristelun aikana.

koristeet lahjapakkaukset tinker lapset suolainen taikina

Suola taikina on myös täydellinen joululahjojen tekemiseen pikkulasten kanssa. Vaikka tyttäresi tai poikasi on liian nuori valmistamaan talvi -yllätyksen itse, voit antaa kauniisti käärityille lahjoille henkilökohtaisen kosketuksen näillä upeilla koristeilla. Vanhemmat, sisarukset tai isovanhemmat arvostavat tätä varmasti ja voivat käyttää koruja muihin tarkoituksiin pakkauksen purkamisen jälkeen.

Mason jar deco vanu hahmot lahja joulu talvi

Toinen loistava idea, jos haluat tehdä lahjoja jouluksi lasten kanssa, olisi luoda kauniita lumipalloja. Jos lumipalloja on jo käsityö- ja lahjaluettelossasi, sinulla on ääretön määrä suunnitteluvaihtoehtoja. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja järjestä upeat talvimaisemat, joissa on pieniä hahmoja, eläimiä, keinotekoista lunta ja kuusia yhdessä lastesi kanssa tyhjissä kierrekorkillisissa laseissa. Lapsen iän mukaan voit päättää, täytetäänkö lasit tislatulla vedellä vai ei. Niin nuoret kuin vanhatkin voivat odottaa tällaista lumipalloa. Pienet lapset ravistavat jatkuvasti lumipalloa ja ihmettelevät laseja.

muki joululahja isä maalaa taaperoita

Joululahjojen tekeminen lasten kanssa vanhemmille on erityisen jännittävää. Lapset haluaisivat kovasti yllättää äidin ja isän jouluksi ja tarvitsevat ikänne mukaan apuanne salaisessa käsityöprojektissa. Kuppi, jolla isä nauttii lämpimästä aamujuomastaan, on ihana lahjaidea. Isän sydän sulaa aina tämän kirjallisen taideteoksen nähdessään. Muuten tämä hyödyllinen lasten joululahja vanhemmille on loistava viime hetken lahjaidea.

keksit leikata joulukuusi lapset leipoa

Mitä ajattelet antaa toiselle vanhemmalle herkullisia leivonnaisia, jotka näyttävät houkuttelevalta jouluksi? Esimerkiksi lastentarhalapset haluavat leipoa ja osallistuvat mielellään evästeiden valmistukseen, leikkaamiseen tai muovaamiseen. Kauniisti pakatut keksit, joilla on harmoninen, talvinen ilme, ovat mukava lahja keittiöstä. Kun äiti tai isovanhemmat saavat tietää, kuka on kondiittori, herkut ovat erityisen nautittavia. Joululahjojen tekeminen lasten kanssa voi olla todellinen kulinaarinen ilo.

yksinkertainen suklaapaperi lumiukko w

Viime hetken joululahjojen tekeminen lasten kanssa voi joskus olla todellinen haaste. Tämä mielenkiintoinen ja luova idea voisi auttaa sinua tällaisissa tilanteissa. Tämän suloisen ja onnellisen lumiukon takana on itse asiassa suklaapatukka, joka on kääritty paperiin. Lapset voivat lisätä kasvojen piirteitä lumiukkoon ja kiinnittää napit turkkiin.

leima peruskoulun teepyyhkeet käytännön malli

Jos etsit inspiraatiota hyödyllisiin joululahjoihin, joita voit tehdä lasten kanssa, yllä olevan kuvan projekti voi olla erityisen sopiva. Päiväkodin lapset voivat esimerkiksi koristella pyyhkeitä, kangaskasseja, tyynyliinoja ja miksi ei koristaa yhtä tai toista vaatekappaletta itse tehdyillä leimoilla. Talvimotiivit, kuten kuuset, tähdet ja kaikki mitä sydämesi kaipaavat, muuttavat yksinkertaisimmat kankaat yksilöllisiksi ja rakkaudella suunnitelluiksi lahjoiksi rakkaillesi.

tähdet tinker joululahja huopa

Jos omat lapsesi tekevät joululahjoja muille lapsille, nämä värikkäät huopatähdet olisivat loistava ja alkuperäinen käsityöidea. Peruskoululaiset tekevät itsenäisesti tämän käsityöprojektin ja voivat yllättää luokkatoverinsa tällaisella käytännöllisellä lahjalla. Erikokoisten tähtimallien avulla tähdet leikataan huopasta ja liimataan päällekkäin.

villakuusut koululaiset joululahjoja

Voit tehdä lasten kanssa joululahjoja monista eri materiaaleista. Hieno idea kauniiksi lahjaksi olisi tehdä poikkeuksellinen joulukuusi villasta. Tarvittavat materiaalit ovat kartion muotoinen styroksi tai pahvi, villa, helmet ja muut koristeet viimeistelyyn. Joulukuuset eivät välttämättä ole vihreitä.

paperiset koristeet kuuset tinker joululahjoja

Antakaa nuorten päättää itse, onko joulukuusi lumen peitossa ja loistaa valkoisessa kauneudessa vai kääritty eri värin glittervillalla. Alkuperäiset kuuset, jotka näyttävät yhtä kauniilta, voidaan valmistaa myös paperista. Pienellä mielikuvituksella, yksinkertaisilla materiaaleilla ja innostuksella yksilöllisiä ja luovia joululahjoja voi valmistaa lasten kanssa.

maalaus kuuset luonnonmateriaalit käpyjä lapset näpertely

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä