15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyviä käsityöideoita ja temppuja kuumaliimapistoolilla kaikkiin tilanteisiin

Loistavia käsityöideoita joulukoristeiksi-lumihiutaleet-tinker-hot liima-ikkuna-lahjapakkaus

Kuumaliimapistooli on monipuolinen työkalu kotiin, jota voidaan käyttää monilla aloilla, kuten sisustuksessa, käsitöissä ja jopa kodin parantamisessa. Kuumaliimalla voit liimata eri materiaaleja helposti ja kestävästi, mutta myös tehdä viileitä koristeita. Löydät muutamia tässä artikkelissa hienoja käsityöideoita, sekä muutamia fiksuja temppuja asuntoon kuumaliimapistoolilla.

Hyviä käsityöideoita kuumaliimapistoolilla – mitä tarvitaan?

Hienoja käsityöideoita kuuma liimapistooli-joulu-tinker-lumihiutale-paperi

Yleensä kuumaliimapistoolia käytetään eri materiaalien liimaamiseen. Voit kuitenkin käyttää sitä myös luodaksesi aiheita itse ja käyttää niitä koristeena eri tilaisuuksiin. Tätä varten tarvitset yksinkertaisesti leivinpaperia, kuumaa liimaa liimapuikoilla ja haluttaessa glitteriä koristeluun ja mallina halutulla aiheella.

Loistavia käsityöideoita jouluksi – tee lumihiutaleita itse

Loistavia käsityöideoita lumihiutaleet-kuuma liimapistooli-leivinpaperi-tinkering-joulukoristeita

Kotitekoiset lumihiutaleet ovat loistava idea joulukoristeeksi. Ne voidaan piirtää leivinpaperille kuumalla liimapistoolilla ja irrottaa helposti tietyn kuivumisajan jälkeen. Viivat on vedettävä paksuiksi, jotta lumihiutaleet tarttuvat hyvin yhteen. Kuivaamisen aikana voit halutessasi koristaa ne glitterillä. Valmiit lumihiutaleet sopivat täydellisesti ikkunakoristeiksi tai lahjapakkauksiksi jouluksi. Voit helposti poistaa suuret lumihiutaleet ikkunasta ja käyttää niitä uudelleen ensi vuonna. Vaikka ulkona ei ole lunta, voit tuoda joulutunnelman kotiisi helposti tällä koristeella.

Tee hiustarvikkeet itse kuumaliimapistoolilla

Hienoja käsityöideoita kuuma liima-jää-kuningatar-hiustarvikkeet-tee-itse-lumihiutaleet

Edellä esitetyllä menetelmällä voidaan eri kuviot käsitellä kuumaliimalla. Ne voidaan liimata bobby -nastoihin tai pääpantaan, ja niistä voi tulla hieno käsintehty hiuskoriste. Liimasta tehdyt figuurit voidaan värjätä kynsilakalla ja mitä tahansa asua voidaan mukauttaa. Jos olet jo päättänyt kuvion, voit suunnitella hiusnauhan herkillä hahmoilla tai tehdä yksinkertaisesta hiusleikkeestä todellisen katseenvangitsijan. Kukat, perhoset tai abstraktit kuviot voivat koristaa hiuksiasi ja houkutella ihailtuja ulkonäköjä.

Älykäs temppu kuumaliimalla – tee matto luistamattomaksi

Hyviä käsityöideoita temppuja-matto-tee-luistamaton-kuuma-liima-hakkeroi-kotona

Kuuma liima ei sovellu pelkästään hienoihin käsityöideoihin, vaan auttaa myös jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi huoneissa, joissa on sileä lattia, matot ja matot eivät yleensä ole kiinteitä, vaan liukuvat lattialla. Voit käyttää kuumaa liimapistoolia tehdäksesi matosta hieman luistamattomamman. Sinun pitäisi piirtää muutaman paksun viivan taakse, antaa niiden kuivua hyvin ja ongelma on ratkaistu.

Temppuja kuumalla liimapistoolilla lasten tossuille

loistavia-ideoita-temppuja-kuuma-liimapistooli-lapset-tossut-liukastumista vastaan-nimet

Maton lisäksi myös lasten tohvelit tarvitsevat liukumattoman pohjan, joka suojaa lapsia liukastumiselta. Kuumaliimalla voidaan tehdä lasten tossujen pohja luistamattomaksi piirtämällä pisteitä, viivoja tai jopa lapsen nimeä. Lapsesi voivat juosta ja leikkiä turvallisesti kotona liukastumista estävien tohvelien avulla.

Mausta revityt farkut pitsillä

hienot-tinker-ideat-temput-repäisi-farkut-mauste ylös-kuuma-liima-ase-kärki

Jos haluat tehdä repäisyfarkkuistasi hieman tyylikkäämpiä, voit saavuttaa mukavan vaikutelman valkoisella pitsillä. Sinun pitäisi ensin kääntää farkut nurinpäin ja löytää sopiva pala pitsiä. Liimaa sitten kärki reikään kuumalla liimapistoolilla, paina se alas sormisuojalla ja anna farkkujen kuivua. Voit myös maustaa helposti ja tyylikkäästi muita vaatteita.

Hyödyllinen temppu ripustimille

loistavia ideoita-elämän temppuja-kuumaliimaa-ase-ripustimia-tee-luistamaton

Toinen hieno temppu kuumalla liimalla on luistamattomien ripustimien tekeminen, jotka pitävät vaatteesi aina paikallaan. Kaikki mitä tarvitset tähän DIY -projektiin, on yksinkertaiset vaateripustimet ja kuuma liimapistooli ja liimapuikot. Tämä menetelmä toimii täydellisesti muovi- ja puupidikkeissä.

Ripusta viiri -ketju ja pidä seinä puhtaana

loistavia-ideoita-hyödyllisiä-temppuja-kuuma-liima-maalarin kreppis-syntymäpäivä-viiri-riippuva

Kuumalla liimapistoolilla voit ripustaa koristeita seinälle tekemättä reikää tai vahingoittamatta sitä millään muulla tavalla. Liimaa vain pienet maalarinteipin nauhat seinään ja kiinnitä koriste suoraan nauhoihin kuumaliimalla. Tämä menetelmä soveltuu kuitenkin vain kevyisiin koristeisiin, kuten viiri -ketjuihin tai seppeleisiin. Kun juhlat ovat ohi, voit poistaa liimanauhat. Kevyt, käytännöllinen ja täysin turvallinen.

Loistavia käsityöideoita kuumaliimalla – DIY värikkäitä helmiä

loistavia-ideoita-koriste-helmiä-tee-itse-kuuma-liima-ase-koristele-maali

Jos pidät helmistä, voit helposti tehdä ne itse ostamisen sijaan. Tätä varten tarvitset sopivan tarttumattoman pinnan, kuten leivinpaperin tai silikonimaton. Helmet tehdään sitten suoraan pinnalle kuumalla liimalla ja jätetään kuivumaan. Sitten ne irrotetaan varovasti ja alapinta maalataan akryylimaaleilla tai kynsilakalla halutulla tavalla. Tee eri kokoisia pisaroita kuumaliimalla, jotta myös itse tehdyt helmet ovat erikokoisia.

Hyviä käsityöideoita kuumalla liimapistoolilla – tee koruja

loistavia-ideoita-koruja-tee-itse-mauste-kuuma-liima-ase-temppuja

Suositun kuumaliimapistoolin avulla voit jopa tehdä tyylikkäitä koruja itse tai maustaa niitä. Pienet koriste -elementit liimataan tukevasti ketjuihin, korvakoruihin ja pääpanteisiin kuumaliiman avulla ja luodaan luovia ja yksilöllisiä koruja tytöille ja naisille. Anna mielikuvituksen lentää ja kokeile erilaisia ​​yhdistelmiä. Luo ainutlaatuisia hahmoja, jotka tekevät koruistasi ainutlaatuisia. Rannekorut, kaulakorut tai upea hiusväri voidaan maustaa hetkessä.

Tee kakkupalat itse

loistavia ideoita-kuuma-liimapistooli-koristelu-kakut-cupcakes-tee-itse-kirjaimet-numerot

Jos haluat koristella kakun tai kuppikakut itse tehdyllä koristeella, kuuma liimapistooli tulee jälleen apuun. Hauskat kirjaimet, numerot ja luvut ovat loistavia käsityöideoita kakku -koristeisiin, jotka voit tehdä itse kotona. Jokainen, joka on koristanut kakun erityistapahtumassa, tietää, että joskus haluamasi kirjeet eivät vain näytä siltä miltä he kuvittelivat. Kuumaliimalla voit suunnitella sen täydellisesti ja kiinnittää sen helposti vahingoittamatta lasia. Aseta leivinpaperiarkki tasaiselle alustalle ja kirjoita sille haluamasi kirjaimet kynällä. Jäljitä sitten kirjaimet kuumalla liimalla. Yritä työskennellä nopeasti. On myös tärkeää, että kaikki kirjaimet on liitetty toisiinsa. Niin kauan kuin liima on edelleen nestemäistä, voit ripotella kirjaimia glitterillä. Anna hyytyä täysin ja poista se varovasti leivinpaperista.

Loistavia käsityöideoita – koristele kukkamaljakko kuumalla liimalla

hienoja käsityöideoita-lasisäiliö-kukka-maljakko-koristelu-kuuma-liimapistooli-väri-diy

Voit tehdä tyylikkään kukkamaljakon vanhasta pyöreästä lasisäiliöstä koristelemalla sen kuumalla liimalla. Kun liima on kuiva, voit maalata säiliön päälle minkä tahansa värin ja maljakko on valmis. Kuumaliimalla voit myös suunnitella monia muita koristeita ja koristella erilaisia ​​koriste -esineitä. Jos maalaaminen kuumaliimapistoolilla on vaikeaa, voit käyttää liimaa silikonin tai lävistysmuotin täyttämiseen. Jotta kuuma liima ei vahingoita muotoa, voit harjata sen ensimmäisellä kerralla pienellä öljyllä. Kun yleisö on kylmä, voit helposti ottaa minifiguurit esiin ja maustaa ne maalilla.

Koristeideoita kuumaliimapistoolilla

loistavia ideoita-lasisäiliöitä-maustaminen-kuuma-liima-valmistus-koristelu-kukka-maljakoita

Kuumaliimapistoolilla voidaan myös koristaa erilaisia ​​pintoja. Pääsiäismunat, puu, pullot, kukkamaljakot ja monet muut voidaan koristaa ainutlaatuisella muotoilulla. Joten voit tehdä luovasti henkilökohtaisia ​​lahjoja tai sisustusta itse. Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit luoda kauniita lämpökynttilänpidikkeitä kuumaliimalla. Ota halutun kokoinen viskilasi tai maljakko ja laita sille kerros kasviöljyä. Nyt voit antaa mielikuvituksesi lentää vapaasti ja levittää liimoilla kiiltoja, viivoja ja spiraaleja. Anna kuumaliiman ja lasin jäähtyä ja poista kovettunut kuuma liima varovasti. Nyt voit suihkuttaa lämpökynttilänpitimen maalilla ja antaa sille viimeistelyn. Kun maali on kuivunut, voit laittaa puhdistetun maljakon takaisin ja ihailla mestariteostasi.

Hyviä käsityöideoita älypuhelimelle

hienoja käsityöideoita-kuuma-liima-ase-temppuja-värikkäitä-painikkeita-kansi-iphone-koriste-idea

Haluatko ainutlaatuisen kotelon älypuhelimellesi, mutta et löydä sopivaa mallia? Erikokoisilla värikkäillä painikkeilla ja kuumaliimalla voit piristää yksiväristä matkapuhelimen kuorta ja luoda erikoismuotoilun itse.

Tee oma matkapuhelinkotelo kuumaliimapistoolilla

loistavia-ideoita-temppuja-älypuhelinkotelo-tee-itse-kuuma-liima-ase-idea

Toinen idea olisi tehdä älypuhelimen kotelo itse kuumaliimapistoolilla. Liimasta valmistetut itse valmistetut hihat ovat yleensä iskunkestäviä, mutta eivät ole hyvä idea pitkäaikaiseen käyttöön, koska ne voivat sulaa esimerkiksi kuumalla säällä.

Esimerkiksi värillisellä kuumaliimalla voit luoda ainutlaatuisen sinetin, jolla voit sinetöidä koristeellisesti kirjeen, tervehdyksen tai kutsukortin. Niin kauan kuin kuuma liima on vielä pehmeää, voit koristella postimerkkejä eri malleilla.

Jos haluat luoda kolmiulotteisia veistoksia, voit käyttää värikkäitä liimapuikkoja ja luoda todellisia taideteoksia. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä tavallisen kuumaliiman kanssa ja suihkuttaa hahmoa maalilla sen jälkeen. 3D -hahmojen luominen kuumaliimapistoolilla vaatii ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Mutta tulos on sitäkin kauniimpi.

Loistavia käsityöideoita vanhaan rantahattuun

upeat käsityöideat-kuuma-liima-pomponit-sakset-ranta-hattu-mausta se-yksinkertainen-idea

Voit käyttää kuumaa liimapistoolia materiaalien, kuten paperin, nahan, tekstiilien, puun, muovin ja monien muiden, liimaamiseen lujasti. Siksi se on täydellinen vaatteiden tai kenkien maustamiseen. Nyt näytämme sinulle, kuinka voit kaunistaa vanhan rantahatun nopeasti ja helposti.

Piristä rantahattua

loistavat-ideoita-temppuja-rantahattu-mauste ylös-kuuma liimapistooli-pomponit-ohjeet

Voit käyttää nauhaa, pitsiä, pompomeja tai mitä tahansa muuta materiaalia mausteeksi haluamallasi tavalla. Esimerkissämme rantahattu on koristeltu minipomponeilla. Aseta hattu reuna ylöspäin ja peitä alareunat kuumalla liimalla. Liimaa nauha sen päälle pomponeilla ja anna sen kuivua hyvin.

Jokainen nainen, joka tykkää meikkiä, tietää, kuinka tärkeitä ovat hygieenisesti puhtaat meikkisiveltimet ja kuinka vaikeaa on joskus puhdistaa meikkiharjat, varsinkin jos käytät vahvoja värejä. Myymälöistä löydät erityiset harjanpuhdistuskäsineet, jotka lupaavat harjan tehokkaan puhdistuksen. Voit luoda samanlaisen harjanpuhdistusaineen edullisesti vanhasta leikepöydältä ja kuumaliimalla. Ota muovinen leikepöytä ja käytä kuumaa liimapistoolia piirtämään siihen erilaisia ​​kuvioita, kuten pisteitä, siksak -viivoja tai aaltoja. Laita vain pesuvettä ja harjaa väri pois harjaksista hieromalla harjaa levyn päälle. Tämän jälkeen voit huuhdella kosmetiikkaharjan ja levyn puhtaalla vedellä. Voit käyttää tätä myös siveltimien puhdistamiseen.

Hyviä käsityöideoita Halloweenille

loistavia-ideoita-halloween-koruja-tee-itse-kuuma-liima-kaulakoru-korvakorut-verta

Jos olet valmistautumassa Halloweeniin, meillä on täällä jotain sinulle. Kuumaliimapistoolilla voit tehdä “vuotavan” kaulakorun ja siihen sopivat korvakorut itse. Suunnittele haluamasi muoto kuumaliimalla, maalaa se punaisella ruiskumaalilla ja sinulla on hieno lisä kammottavaan Halloween -ulkoasuun.

Hienoja käsityöideoita kuumaliimapistoolilla – jääkuningatar

hienoja käsityöideoita-tyylikäs-jääkuningatar-halloween-naamio-diy-kuuma-liima-strassit

Valmista oma jäänaamarinaamari Mardi Grasille tai Halloweenille

hienoja käsityöideoita-kuuma-liima-ase-jää-kuningatar-naamio-tee-itse-ohjeet

Hienoja käsityöideoita kuumaliimalla – video -ohjeet jääkuningattarelle

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin