15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upeat käsityömallit syksyyn perustana luoville ja hauskoille käsityöille lasten kanssa

Tulosta ilmaiseksi käsityömalleja syksyyn ja tee käsitöitä lasten kanssa

Ne, jotka haluavat tehdä käsitöitä, nauttivat siitä erityisesti kylminä vuodenaikoina, kun sää pahenee. Ennen kaikkea vanhemmat, jotka etsivät lapsilleen jotain mielenkiintoista tekemistä sateisina päivinä, ovat erittäin kiitollisia ideoista syksyn käsityöhön lasten kanssa. Ja jotta seuraava projektisi voidaan toteuttaa ilman ongelmia, meillä on joitain käsityömalleja syksyksi, joita voit käyttää tulostamiseen. On myös joitain luovia ja kauniita ideoita, joita voit käyttää syksyn käsityömallien avulla, jotta saat muutamia ehdotuksia heti. Mutta koska nämä ovat tyypillisesti syksyisiä aiheita, voit käyttää niitä moniin eri tarkoituksiin, olipa se sitten seppeleitä, matkapuhelimia, ikkunakuvia tai vain väritystä. Tulosta käsityömallimme syksyyn maksutta ja hauskuus voi alkaa tänä synkänä syyspäivänä!

Askartele malleja syksyyn syksyn lehdillä

Askartele malleja syksyyn lehdillä, joilla voit tehdä seppeleitä, matkapuhelimia ja paljon muuta

Olitpa tekemässä syksyn seppeleitä, kännykkää tai ikkunakuvia tai haluat vain koristella lehtiä väreillä, kimalluksella, luonnonmateriaaleilla, painikkeilla, langalla tai muilla asioilla, lehtien leikkaaminen on paljon helpompaa syksyn käsityömallien avulla. Varsinkin jos syksyn käsityömallit on tarkoitettu lapsille, työskentely on paljon helpompaa kuin jos lehdet on ensin maalattava käsin.

Kauniita syksyn lehtiä leikattavaksi seppeleitä, ikkunakuvia ja muita käsitöitä varten

Tulosta vain kaikki käsityömallit syksyn lehdille ja leikkaa ne sitten (tai väritä ne suoraan arkkiin, jos haluat lehtiä käytettäväksi värityssivuina). Voit sitten käsitellä ne haluamallasi tavalla. Tee reikiä (esim. Rei’ityksellä), jotta ne muuttuvat seppeleiksi tai mobiililaitteiksi, tai käytä niitä malleina kuvien siirtämiseen leivinpaperille, leikkaa lehdet ja kiinnitä ne ikkunoihin. Lehdet ovat yksi tärkeimmistä syksyn aiheista ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin.

Väri- ja käsityöleijat

Käsityömallit syksyyn - tulosta, väritä ja tee leija

Kun olet tulostanut ne, leikkaa elementit ja väritä ne. Tämän jälkeen liimaat vain langan leijaan ja paperin jouset roikkuulankaan.

Tulostettava malli lohikäärmeelle tässä.

Käsityömallit syksyyn – Halloween -laatikko

Käsityömallit syksyyn - tee itse laatikoita ja laatikoita Halloweenin aiheilla

Tee pieniä laatikoita, joissa voit säilyttää makeisia tai muita tavaroita vastaamaan tätä suosittua syksyistä festivaalia. Linkistä löytyy useita vaihtoehtoja.

Laatikko, jossa aave ja hämähäkinseitit tässä.

Laatikko hauskoilla kurpitsilla tässä.

Laatikko punaisilla hirviöillä tässä.

Laatikko pelottavilla kurpitsilla tässä.

Laatikko pelottavalla talolla ja puilla tässä.

Turkki, jos haluat tulostaa syksyn käsityömallit

Askartele malleja syksyyn ikkunakuville kalkkunoiden muodossa ja ideoita muihin aiheisiin

Kalkkuna on tärkeä symboli Yhdysvalloissa, koska se on perinteinen kiitospäivän ruokalaji. Mutta se ei estä sinua tinkimästä myös tämän syksyn aiheen kanssa. Voit esimerkiksi ripustaa kalkkunan ikkunaan tai kiinnittää painetun ja värillisen (tai leikata värillisestä paperista ja liimata yhteen) kuvan takapuolella olevaan pahvitelineeseen ja käyttää sitä pöytäkoristeena. Haluatko tehdä seppeleen syksyllä? Entä jos leikkaat kalkkunan vain renkaan keskelle? Vaihtoehtoja on lukuisia!

Kuva kalkkunasta koristamaan lasten kanssa syksyllä

Tee mini noitahattuja käsityömalleilla syksyyn

Söpöjä mini noitahattuja käsityömalleina syksyksi lasten projektina

Tulosta niin monta syksyistä käsityömallia kuin haluat, leikkaa mallit ja siirrä ne mustalle paperille. Muotoile kartio, leikkaa kielekkeet renkaan sisäreunaan ja liimaa kartio kielekkeisiin.

Malli tulostusta varten tässä.

Puut motiivina – tulosta mallit käsityötä varten ilmaiseksi

Tulosta paljas puu ja kiinnitä se lehtiin

Kastanjat, tammenterhot, mehiläinen ja vaahtera, mutta myös männynkävyt ovat erittäin suosittuja ja sopivat erinomaisesti käsityöhön syksyllä. Näin ollen tällaiset syksyn käsityömallit ovat loistava idea ja voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi. Lehtien tavoin niitä voidaan käyttää myös seppeleisiin ja matkapuhelimiin tai jos teet syksyn koristeita ikkunoille. Tai haluatko tehdä oravan ja varustaa sen tammenterholla? Sieltä löydät myös sopivia käsityömalleja syksyyn.

Paljas puu suunniteltavaksi oikeilla tai keinotekoisilla lehdillä

Voit koristella paljaalla puunrungolla oikeilla tai kotitekoisilla lehdillä. Mutta voit suunnitella myös muita lehtiä: sormenjälkiä, pisteitä vanupuikoista tai palloista ja itse maalaamiasi lehtiä.

Sienikortit lahjaksi

Kortit, joissa on syksyn sieniä käsityömalleina syksyyn

Tulosta nämä miellyttävät sienet, lävistä reiät ja sido ne lahjaksi. Näitä yksinkertaisia ​​käsityömalleja syksyyn voidaan käyttää myös kirjanmerkeinä, paikkakortteina ja muina ideoina.

DIY -kirjanmerkit, joissa on myrkkysieni ja nauha

Kortit tulostamista varten tässä.

Tinker 3D -tammenterhot

3D -tammenterhot syksyisenä mallina taittamiseen ja liimaamiseen kauniiksi pöytäkoristeeksi

Tulosta malli valkoiselle paperille tai suoraan beigenväriselle pahville ja leikkaa se pois. Sitten siirrät hattujen elementit ruskealle pahville. Leikkaa terän sisäkolmiot (pitkien katkoviivojen alapuolella) leikkuriveitsellä ja taita kaikki lyhyet katkoviivat sekä jokainen keskimmäinen pitkä katkoviiva sisäänpäin ja loput ulospäin.

Kartiot leikataan suorille viivoille ja taitetaan myös katkoviivoille. Teippaa neliöiden sisäpuolelle saamasi kolmionmuotoiset kielekkeet liimalla tai kaksipuolisella teipillä. Lopuksi laita hattu taitettuun tammenterhoon ja voit käyttää sitä talon sisustamiseen.

Ohjeet ja malli tammenterhoille ja hattuille tässä.

Tulosta muita käsityömalleja syksyyn maksutta

Tee oma pöllö elementteillä, jotka leikataan ja liimataan yhteen

Voit myös suurentaa malleja tietokoneella ja tulostaa ne, jos vaihtoehtomme ovat sinulle liian pieniä. Seuraavassa on kuvia ja linkkejä, joilla voit tulostaa tyypillisiä syksyn aiheita ja aloittaa käsityöt heti.

Käsityömallit syksyyn tammenterhojen leikkaamista, liimaamista tai värittämistä varten

Tulosta vaahteranlehti ja käytä sitä kaikkiin käsityöprojekteihin

Tulosta kalkkuna ja näpertelypelätin yksittäisistä elementeistä

Syksyn aiheita pisteillä - orava, pöllö, omena, kurpitsa, lehdet, tammenterho ja auringonkukka Kaunis kurpitsa värityskuvana tai koristeiden tekemiseen itse

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin