15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee suojelusenkeleitä – 4 eri materiaalista tehtyä ohjetta

Tinker suojelusenkeli-ohjeet-vintage-kärjen putkenpuhdistusaine

Pieniä enkelihahmoja ei anneta vain jouluksi kauniina koristeena joulukuuseen. Suojelusenkelit ovat erittäin suosittu lahja eri tilanteissa ja ennen kaikkea osoittavat henkilökohtaista kiintymystä lahjan saajaan. Erityisesti lapsille he ovat kiehtovia olentoja ja suosittu vakuutus pelkoja ja sairauksia vastaan. Voit tehdä suojelusenkelin ja antaa sen mukavana matkamuistona monissa tilanteissa, esimerkiksi syntymäpäivänä, kastelahjana, häissä, jopa koulun alussa tai autossa. Tämän mukaan monet ulkopuoliset ihmiset tarvitsevat kuitenkin suojelusenkeliä, joten suojelusenkelin käsityöt ovat päivän sääntö. Yksi voidaan helposti valmistaa nuken tai pienen hahmon muodossa, jopa lapset voivat tehdä sellaisen itse. Käytetystä materiaalista riippuen kekseliäät mallit ovat mahdollisia. Tässä on 4 ohjetta jokaiseen makuun.

Tee suojelusenkeleitä – 4 ideaa ja ohjeet

Suojelusenkeli-tinkering-ohjeet-vintage-kalastus-tee-se-itse

Ensimmäistä käsityöprojektia varten valmistetaan pieniä nukkeja. Voit käyttää puupalloa tai vaihtoehtoisesti toisesta materiaalista valmistettua palloa ja tehdä kartion pienestä valkoisesta pahvista. Kiinnitä sisäpuolelta kuumaliimalla tai teipillä, jotta liimaa ei näy. Kartion kärki katkesi hieman, jotta pallo pystyy seisomaan aukkoa vasten, mutta ei putoamaan sen läpi. Kiinnitä pallo tässä asennossa kuumaliimalla.

Tinker suojelusenkeli-ohjeet-valkoisen kärjen putkenpuhdistusaine

Ota nyt useita pieniä valkoisen paperin paloja, mieluiten lautasliinapaperia ja harja. Liuota liimaa veteen tai käytä tätä varten tapettitahnaa. Aloita peittämällä pallo ja kartio paperilla. Levitä siveltimellä vähän liimaa kerros kerrokselta. Kiinnitä erityistä huomiota siihen kohtaan, jossa pallo liittyy kartioon. Sinun pitäisi luoda sujuva siirtyminen kahden muodon välille ja vahvistaa tätä yhteyttä. Lopuksi peitä kartion alaosan aukko paperilla.

Tinker suojelusenkeli-ohjeet-valkoisen kärjen putkenpuhdistusaine

Leikkaa pieni mekko valkoisesta pitsistä itse tehdylle suojelusenkelille. Korjaa se hieman liimalla. Käytä halo- ja siipiputkien puhdistusaineita. Muotoile pienestä kullan tai keltaisen putkenpuhdistusaineesta ympyrä, jonka pitäisi olla hieman pallon halkaisijaa pienempi. Tee enkelin siivet valkoisesta putkenpuhdistusaineesta. Tässä otat kaksi palaa muhkeaa lankaa ja muotoilet niistä sydämen. Kiinnitä kuumalla liimalla ja jätä putkenpuhdistusaine hieman pidemmäksi aikaa. Suojelusenkeli kiinnitetään myöhemmin erityiseen paikkaan.

Suojelusenkelit tekevät käsitöitä puusta

Suojelusenkeli-tinker-ohjeet-pyykkipojat-puinen-säkki

Sinun ei tarvitse paljon tehdä tätä söpöä enkeliä: puinen pyykkipoika, juuttikangas, huopa, hieno valkoinen koristeellinen nauha ja naru. Tämä DIY -projekti sopii hyvin myös lapsille. Kiinnittämiseen on parasta käyttää kuumaa liimaa. Tarvitset myös maalin, esimerkiksi mustavalkoisen ja pienen siveltimen, jotta voit maalata enkelin kasvot.

Suojelusenkeli-tinking-ohjeet-puiset-pyykkipojat-juuttikangas

Leikkaa nyt enkelipuku juuttikankaasta. Sido puinen pyykkipoika ympärille ja kiinnitä kuumalla liimalla. Sinun pitäisi tehdä se takana. Kiinnit sinne myös enkelin siivet. Leikkaa nämä valkoisesta huopasta tai jostain muusta kestävästä materiaalista. Voit luoda mallin siipille itse tai löytää ideoita verkossa.

Suojelusenkeli-tinker-ohjeet-pyykkipojat-puiset-siivet-valkoinen

Voit helposti tehdä enkelin kädet ohuesta juuttilangasta. Ota pala ja leikkaa mihin tahansa pituuteen. Solmu molemmin puolin ja neula takana. Ehkä on järkevää kiinnittää siivet aivan lopussa, jotta epämiellyttävät tahrat kätketään kuumasta liimasta. Maalaa lopuksi enkelin kauniit kasvot. Voit suunnitella sen hyvin minimalistisella tavalla, tarpeeksi kahta mustaa pistettä silmille ja valkoisille hiuksille, jotta sen söpö muoto saa täydellisen viimeistelyn.

Suojelusenkelit tekevät käsitöitä luonnonmateriaaleista

Suojelusenkeli-tinker-ohjeet-puu-villa-kulta

Jos ajattelet suojelusenkeleitäsi hieman hohdokkaammin ja haluaisit toteuttaa elementtejä kullalla, seuraava ehdotuksemme on juuri sinua varten. Tätä varten tarvitaan tietysti enemmän materiaaleja ja kokemusta käsityöstä. Tämä käsityöprojekti ei sovellu erityisesti lapsille, koska hienosäätö pienillä elementeillä ja vastaavasti lisää kärsivällisyyttä tarvitaan. Pieni enkeli, jonka näytämme sinulle pian, on myös mukava lahjaidea jouluksi ja se näyttää upealta roikkuessaan joulukuussa.

Suojelusenkeli-tinking-ohjeet-materiaalit-villahuopa

Tätä varten tarvitaan seuraavat materiaalit:

  • valkoista huopavillaa
  • puupallo ja pienemmät puuhelmet
  • Koristeelliset nauhat kultaa (läpinäkyvä, ohut ja leveä haluttaessa)
  • väri
  • Dope neula
  • pieni harja
  • kuuma liima
  • Pahvi (kulta)

Suojelusenkeli-tinking-ohjeet-puu-helmet-villa-huovutettu

Tietenkin on useita tapoja yhdistää luetellut materiaalit ja luoda suojelusenkeli. Täällä enkelin pää on valmistettu suuresta puupallosta. Pieni keltainen puuhelmi on kiinnitetty molemmille puolille ja siten kaunis kampaus näkyy. Lisäksi vaaleat hiukset on maalattu siveltimellä ja keltaisella maalilla. Enkelin ruumis koostuu pohjimmiltaan valkoisesta huovavillasta – ylävartalo, kaksi jalkaa ja kädet. Tietenkin nämä ovat hyvin yksinkertaistettuja ja kädet näytetään jopa muodona, koska enkeli pitää myöhemmin pienen sydämen sylissään.

Suojelusenkeli-tinkering-ohjeet-siipi-nauha-kulta

Yhdistät kaikki osat yhteen kuumaliiman avulla, koska se kovettuu hyvin nopeasti ja on siksi erittäin helppo työstää. Teet siivet valitsemistasi koristeellisista nauhoista. Leikkaa samanpituiset palat eri nauhoista ja tee niistä muutama silmukka. Voit joko sitoa ne yhteen kahteen ryhmään, kuten kuvassa näkyy, tai suunnitella ne haluamallasi tavalla. Se näyttää varmasti hyvältä, kun laitat läpinäkyvät ja kultaiset nauhat yhteen.

Suojelusenkeli-tinker-ohjeet-enkeli-huopa-villa-siivet-kulta

Muotoile lopuksi pieni ympyrä ohuesta kultaisesta koristeellisesta nauhasta haloksi ja kiinnitä se pään päälle. Nyt voit maalata kasvot. Leikkaa pieni sydän kauniista pahvista tai mahdollisesti koristepaperista ja kiinnitä se käsissäsi niin, että enkeli haluaa antaa sydämen jollekin. Voit mahdollisesti kirjoittaa muistiin lahjan vastaanottajan monogrammin ja muokata siten suojelusenkeliä.

Suojelusenkelit tekevät käsityötä langasta

Suojelusenkeli-tinkering-ohjeet-lanka-kirje

Pienen suojelusenkelin tekeminen langasta ei ole ollenkaan vaikeaa. Lanka valitaan niin, että se on taipuisa, mutta ei ohut. On parasta valita sopiva korulanka tai hopealanka kauniin suojelusenkelin luomiseksi. Tämä materiaali sopii erityisen hyvin riipukseksi sen filigraanisen ulkonäön ja keveyden vuoksi.

Suojelusenkeli-tinker-ohjeet-lanka-ruusu

Ota lanka ja muodosta ensin korupihdeillä kolmio. Siirrä lankakappaleen kahta päätä ja muotoile enkelin siivet. Risti keskeltä niin, että molemmille puolille jää yhtä paljon lankaa. Tässä vaiheessa voit kiinnittää pienen koristekukan koristeeksi. Jotain siitä, missä enkelin siivet risteävät, sitot pian riipuksen, johon suojelusenkeli ripustaa myöhemmin. Voit käyttää tähän kaunista johtoa tai ohutta koristeellista nauhaa. Sido tässä vaiheessa tiukka ja pujota kaunis helmi. Suunnittelun kannalta tämä toimii enkelin päänä, mutta myös kiinnittää hihnan haluttuun asentoon. Nyt suojelusenkeli on valmis ja valmis luovutettavaksi. Ainoa puuttuva asia on kaunis suojelusenkeli. Tässä on ehdotuksemme:

Suojelusenkeli-tinkering-ohjeet-lanka-helmi-ruusu

“En koskaan petä sinua”, sanoi suojelusenkeli kerran. Jos annat hänen kaatua, et voi pitää kiinni hänen toivostaan. Mutta se on totta, hän ei ole aina sinua varten. Kun uskomuksesi rikkoo kaikki esteet, se ohjaa sinua läpi elämän.

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin