15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jouluseppeleiden tekeminen koristeverkosta – ohjeet ja hienoja ideoita

koristekangas mesh koristelu talon ovi seppele seppele

Oletko koskaan kuullut koristeverkosta? Tämä on hieno kangas käsityöhön ja koristeluun, joka muistuttaa verkkokangasta. Tätä voidaan käyttää esimerkiksi lahjojen tai kukkakimppujen koristamiseen. Tästä koristemateriaalista voit tehdä upeita koristeita jouluksi, kuten jouluseppeleitä. Tässä viestissä olemme keränneet ohjeita ja hienoja käsityöideoita siitä, miten voit tehdä oman jouluseppeleen koristeverkosta. Anna itsellesi inspiraatiota ja koristele asunto tai etuovi itse tehdyllä oviseppeleellä jouluksi.

Tinker -jouluseppeleet koristeverkosta – näin se toimii!

Joulun seppele valkoinen tinker santa hattu ho ho ho merkkejä

Jouluna koristat talon ja sisäänkäynnin kauniilla koristeilla, jotka saavat kaikki juhlatunnelmiin. Oikealla värivalinnalla ja valitulla kuviolla on ratkaiseva merkitys. Seuraavassa olemme tarjonneet kaksi ohjetta jouluseppeleelle, joka on tehty koristeverkosta ja jota voit jäljitellä kotona. Ensimmäinen opetusohjelma on oviseppele, jonka keskellä ei ole tyhjää tilaa. Se näyttää suurelta pallolta, joka on ylellisesti koristeltu. Toisessa vaihtoehdossa muoto on täsmälleen seppeleen muotoinen, koska sen keskellä on rako.

Tee oma jouluseppele valkokultainen koristekangasverkko

Jotta voisit tehdä koristeellisen verkkojouluseppeleen, sinun on ensin kerättävä tarvitsemasi materiaalit. Ensin tarvitset lanka -seppeleen käsitöille, joita voit käyttää jouluseppeleesi mallina. Ihannetapauksessa sen halkaisijan tulisi olla 26 tai 30 cm. Löydät tällaiset lanka -seppeleiden kehykset esimerkiksi käsityökaupasta tai voit tilata ne täältä. Tietenkin tarvitset myös koristeellisen kangasverkon, joka tekee seppeleestä erityisen. Täältä on saatavana esimerkiksi hienosilmäinen käsityöverkko. Voit myös kysyä kukkakaupan tarvikkeita tai käydä jälleen käsityökaupassa. Kankaan kiinnittämiseksi lanka -seppeleen tarvitset vielä tämän kaltaisia ​​putkipihtejä. Jos haluat tehdä oviseppelestä vieläkin kauniimman jouluksi, voit käyttää muita koristeita, kuten nauhoja, joulupalloja tai koristeita.

Tee oviseppele itse koristeellisesta kangasverkosta – ohjeet

jouluseppeleiden valmistusohjeet lankaseppeleiden koristeluverkko

Kauniin jouluseppeleen tulee yhdistää vähintään kaksi samanväristä koristeverkkoa. Ensimmäisessä esimerkissä käytetään kultaa ja valkoista / hopeaa. Leikkaa ensin verkkokangas yhtä suuriksi neliöiksi, noin 25 cm. Ota sitten lankaseppele ja sido useita putkenpuhdistusaineita lankarenkaiden ympärille, kuten yllä olevassa kuvassa. Voit jo sitoa jouluseppeleen. Ota kaksi ruutua eriväristä verkkokangasta ja kerää ne keskelle luodaksesi eräänlaisen keulan. Sido sitten yksi tällainen silmukka jokaiseen putkikeittimeen taivuttamatta sitä liian tiukasti.

Deco mesh solmio putkenpuhdistin tinker jouluseppele

Jos haluat tehdä seppelestä vieläkin kauniimman, voit sitoa kankaan toisella tekniikalla. Jousien lisäksi sitä voidaan käyttää myös kauniiden spiraalien tekemiseen. Koska verkkokangas tulee yleensä rullina, pienet spiraalit voidaan tehdä helposti leikattuista neliöistä. Sido nämä sitten putkenpuhdistusaineisiin samalla tavalla, kunnes koko seppele on peitetty. Lisää lopuksi vain muutama nauha, jotka sopivat eri väreihin, taivuta putkenpuhdistusaineita alaspäin, jotta ne eivät enää näy ja seppele on valmis ripustamaan ovelle.

Tee koristeellinen verkkojoulun seppele perinteisessä muodossa

tinker joulun seppele ovi lanka seppele putkenpuhdistin mesh deco -teippi

Jos haluat seppeleesi olevan perinteisen muodon, voit harkita tätä käsityöideaa koristeverkosta valmistetulle oviseppeleelle. Tätä projektia varten tarvitset jälleen lanka -seppeleen ja rulla koristeverkkoa. Suosittelemme käyttämään kuviollista verkkokangasta kauniimpaan seppeleen. Tarvitset myös putkenpuhdistusaineen, teipin, sakset ja muut valitsemasi koristeet.

oven seppele joulu tinker koristeluverkko

Katkaise ensimmäisessä vaiheessa putkistolaitteet puoliksi ja sido ne lanka -seppeleen ulkorenkaiden ympärille. Työskentele takana, eli sivulla, jossa renkaat kaartuvat ulospäin. Ota sitten koristeverkko leikkaamatta sitä telasta, niputa pää yhteen ja sido teipillä. Kierrä nippua putkenpuhdistusaineella niin, että kangas pysyy seppeleen etupuolella. Tee nyt röyhelöitä verkosta ja kiinnitä ne langan seppeleen yläpuolelle putkenpuhdistusaineilla. Tällä tavalla pehmo pysyy piilossa verkon alla. Jatka samaa menetelmää, kunnes koko seppele on peitetty. Leikkaa sitten verkko rullasta ja sido pää uudelleen seppeleen alaosaan. Koristele jouluseppele millä tahansa koristeella ja olet valmis.

Jouluseppeleet klassisissa joulun väreissä

jouluseppeleet käsityöideat inspiraatio jouluvärit

No, jos tiedät jo tehdä kauniita jouluseppeleitä koristeverkosta itse, luovuudellesi on kysyntää. Ensinnäkin sinun on päätettävä väreistä ja aiheista. Esimerkiksi jouluna punaisen, vihreän ja mahdollisesti valkoisen yhdistelmä on aivan ihana.

sisustus kangas mesh joulu seppeleet ideoita punainen valkoinen

Pelkästään punainen ja valkoinen tarjoavat kauniin väriyhdistelmän joulun seppeleeseen. Ja parasta tällaisessa sisustuksessa on se, että voit käyttää taitettua jouluseppeleitä koristeena tulevina vuosina.

Tee moderneja jouluseppeleitä

sininen jouluseppele etuovi joulupallot korut

Tästä verkkomaisesta kankaasta valmistettu oviseppele näyttää nykyaikaisemmalta kuin tyypillinen kuusenvihreä seppele ja voi koristaa sekä etu- että sisäovet. Jos kuitenkin todella haluat tehdä nykyaikaisia ​​jouluseppeleitä, voit korvata perinteiset jouluvärit hienoilla väriyhdistelmillä.

diy jouluseppele talvi joulun sininen valkoinen

Sinisen ja hopean tai valkoisen yhdistelmä muistuttaa heti talvea, lunta ja vastaavasti joulua. Voit tehdä itse modernin seppeleen jouluksi vaaleansinisestä koristeverkosta ja eräistä koristeellisista nauhoista, joissa on hopeakuviot.

tinker moderni jouluseppeleet sininen valkoinen hopea koristeverkko

Seppeleen kaunistamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​koriste -elementtejä. Miten löydät esimerkiksi hopea -valkoisia joulupalloja, jotka täydentävät oven seppeleen muotoilua? Tai miksi ei paperi- tai muovisia lumihiutaleita? Valitsetpa yhden esitetyistä ideoista tai keksit jotain muuta, tärkeintä on luoda jouluyhtye.

Tee oviseppeleitä itse suosituilla jouluaiheilla

kaunis joulukoristeita talon sisäänkäynti joulutähti oven seppele

Lapsiperheille hauskat joulukoristeet ovat aivan mahtavia. Tämä koskee tietysti myös oven seppeleitä. Tässä olemme keränneet muutamia ideoita hauskille jouluseppeleille, jotka on tehty koristeverkosta ja jotka antavat joulukoristeillesi leikkisän kosketuksen.

oven seppele joulu mielenkiintoinen muoto lumiukko

Voit esimerkiksi tehdä seppeleen valkoisesta verkosta ja muuttaa sen sitten lumiukkoksi. Jos taivutat lankaa karkkiruokon muotoon, voit tehdä itse ohuen seppeleen jouluksi. Tästä materiaalista valmistetut ajatukset nykyaikaisille jouluseppeleille ovat hyvin erilaisia ​​ja tarjoavat jotain jokaiseen makuun.

karkkia sokeriruo'on muotoinen seppele joulu alkuperäinen sisustusidea

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta