15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit

pään tatuoinnit planeettojen kanssa David Beckham ja tatuoinnit niskassa ruusun kanssa

Kehon taide on ilmaisumuoto, jota ihmiset käyttävät osoittaakseen uskomuksensa tai kunniansa jollekin. Voit oppia lisää henkilön luonteesta katsomalla hänen tatuointejaan. Suuntaus on pitkään havaittu jalkapalloilijoiden tatuoinneissa ja urheilumaailmassa. Monet ihmiset käyttävät myös kehoaan kankaana tunteidensa osoittamiseen. Koska jalkapalloilijat ovat myös täysin normaaleja ihmisiä, joita useimmat meistä eivät usein ymmärrä, he myös käyttävät ihoaan esittelemään erilaisia ​​taideteoksia.

Yleinen tai syvempi tunne – jalkapalloilijan tatuoinnit

kenedy tatuoinnit pelaaja chelsea jalkapallo koulutus nurmikolla

Näyttää siltä, ​​että tatuoinnista on tullut erottamaton osa monien ammattiurheilijoiden elämää. Jokainen saavutus löytää tiensä kehoonsa ja toimii muistutuksena viime päivien upeista hetkistä. Toisin kuin tavallinen ihminen, heillä on mahdollisuus näyttää kirjoituksensa maailmanlaajuisesti, mikä kannustaa heitä tatuoimaan ne.

cristiano ronaldo ja temppu numero 7 Portugalin jalkapallojoukkuepeli

Esimerkiksi hallitsevalla Ballon d’Or -voittajalla Cristiano Ronaldolla ei ole vartalossaan yhtään tatuointia. On kuitenkin monia muita pelaajia, joilla on jalkapalloilija -tatuointeja ja jotka eivät seuraa samaa polkua kuin portugalilaiset. Tässä muutamia niistä ja heidän tatuointejaan.

Antoine Griezmannin tatuoinnit

antoine griezmann tatuointi kyynärvarsi makaa nurmikolla

Katsokaa ranskalaisia ​​ja voitte päätellä, että hän rakastaa tatuointeja. Ranskan jalkapallon Ballon d’Or -seremoniassa, jossa hänet nimitettiin maailman kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi, voit nähdä, että Antoine Griezmannin oikea käsi on suurelta osin tatuointien peitossa. Hänen oikeassa yläkulmassaan näemme taideteoksen Jeesuksen Kristuksen kanssa.

antoine griezmann tatuointi kyynärvarren ja ranskalaisen joukkueen temppu

Näin hän ilmaisee uskonnollisen rakkautensa, kun taas hänen oikean alakulmansa on peitetty rosaarihelmen piirustuksella, pilvillä ja tähdillä. Mutta se ei ole kaikki, koska hänen vanhempiensa nimikirjaimet on ikuistettu hänen iholleen merkkinä hänen kiitollisuudestaan ​​heitä kohtaan. Lopuksi hänen sormellaan on tatuointi, joka tarkoittaa “toivoa” – jotain, jota hän käyttää inspiroimaan fanejaan.

Sergio Ramosin tatuointi

sergio ramos tattoss kyynärvarren ja sormenpään ruusu ja numerot horoskoopilla

Sergio Ramoksen kehosta on vaikea löytää tatuoinneilla peitettyä aluetta. Hänellä on tatuointi korvan takana, selässä, oikeassa ranteessa, oikeassa hauislihaksessa, lonkassa, pohkeessa, joten lähes kaikkialla. Voisimme melkein sanoa, että hänen ruumiinsa on kangas taideteoksia ja tatuointimalleja varten. Hänen vasemmalla hauisillaan on äiti Marian ja Jeesuksen Kristuksen tatuoinnit ja selän alaosassa veljensä ja sisarensa Mirian ja Renen nimet sekä numero 4. Selän oikeassa yläkulmassa voit nähdä eräänlainen Katso paholainen. Hänen kyynärvarressa näkyy hänen vanhempiensa nimikirjaimet ja numero 7. Jälkimmäinen on numero, joka hänen mielestään on onnen numero. Se ei ole kaikki. Vasemman käden keskisormi koostuu hänen nimikirjaimistaan ​​ja veljensä ja sisarensa nimikirjaimista.

selän tatuoinnit, Sergio Ramos, leijona ja unen sieppaajan symbolit ranteessa

Oikean hauisosan kirjoitus lukee ”Kuolleiden henki” ja vasemmalla oleva ”Lies in the live of memory”. Tämä on espanjalaisen puolustajan itse tekemä lause kunnianosoituksena lähtijille tämä maa. Hänellä oli myös Mestarien liigan palkinto tatuoitu vasempaan vasikaansa, joka on MM -kisojen oikealla puolella. Oikeassa ranteessa on tatuointi, joka muistuttaa veljensä Mirianin tatuointia. Lopuksi on symboleja, kuten risti, unen sieppari ja höyhenet, jotka näkyvät hänen oikeassa käsivarressaan ja lintu kehossa. Nämä jalkapalloilijan tatuoinnit tekevät hänestä yhden maailman tatuoiduimmista ammattipelaajista.

Marcelo Real Madrid Tattoo

marcelo brasilia todellinen madrid carpe diem -tatuoinnilla kyynärvarressa Neymarin kanssa

Marcelo on ensimmäinen luettelon kolmesta brasilialaisesta, jotka ovat erittäin kiinnostuneita tatuoinneista. Hänen henkensä muistuttava siipi tatuoidaan niskan taakse ja oikean korvan taakse. Brasilian vasemmistolaisen persoonallisuus on kuvattu täydellisesti vasemman käden sanoin, kuten siellä on sanat “Carpe Diem”. Jos vertaamme hänen pelityyliään siihen, hän on joku, joka todella rakastaa tarttua päivään.

reiden tatuointi Mestarien liigan pokaalin kanssa jalkapalloilijan tatuointeina

Marcelolla on myös enkeli selässä ja risti oikeassa käsivarressa esityksessä, joka osoittaa hänen vakaat uskonnolliset vakaumuksensa. Kauempana hänen tatuoidussa olkavarressaan, kuten useimmat jalkapalloilijan tatuoinnit, on piirustus Jeesuksesta Kristuksesta. Hänellä on myös poikansa Enzon nimi tatuoituna vartaloonsa. Lopuksi selässä on myös kirjaimet ‘M12’. Tämän tatuoinnin merkitys on suhteellisen yksinkertainen. M tarkoittaa Marceloa ja 12 on hänen pelipaikkansa Blancosille.

Neymarin tatuoinnit

Neymarin siunattu tatuointi takana sarjakuvasankareita hämähäkkimiehen risti ja uskonnollinen tatuointi kaulassa

Toinen brasilialainen, joka on tatuointifani. Neymarin kehossa on niin paljon tatuointeja, että sitä on vaikea seurata. Merkittävä asia taideteoksessa on, että hän haluaa osoittaa rakkautensa uskontoa kohtaan. Hänen vasemman kätensä ojentajana on tatuointi “Corintias”, joka viittaa Raamatun jakeen. Lähellä on Neymarin näkemys elämästä, koska hänen mielestään se on vitsi ja että “elämä on vitsi” on täydellinen todiste hänen mielipiteestään. Hänen vasemman alakulmansa alareunassa on tatuointi kahdesta rukoilevasta kädestä. Näitä ovat kirjainyhdistelmä “fe”, joka tarkoittaa uskoa. Hän otti tämän tatuoinniksi onnekkaiksi vuoden 2014 MM -kisoihin. Kruunu on tatuoitu hänen vasemman kätensä nimetön sormi.

Neymar Lifen tatuointi on vitsi

Samaan aikaan hänen sisarensa Rafaellan nimi on hänen oikean kätensä ranteessa, johon liittyy hänen poikansa nimi hieman ylöspäin. Hän ei jättänyt pois äitiään Nadinea, koska hänen nimensä näkyy hänen vasemman kätensä ranteessa. Ennen kuin hän lähti Barcelonaan Brasiliasta, hän lisäsi kaksi tatuointia vasempaan ja oikeaan nilkkaansa, joissa näkyy sanat “Oousadia ja Alegria”, joka tarkoittaa rohkeutta ja iloa. Selkänsä yläosassa hän tunnustaa Jumalan armon, koska siellä voimme nähdä sanan “siunattu”. Hänen niskassaan on sanat “Tudo passa”, kun taas vasemman käsivarren yläosassa on timantti sanan “Sorella” alla, joka tarkoittaa sisarta italiaksi. Tämä on tatuointi, jonka hän jakaa sisarensa kanssa, koska hänellä on myös samanlainen, mutta otsikolla ‘Fratello’ (veli).

Jalkapallotatuoinnit – David Beckham

David Beckhamin poseeraavat uima -altaan edessä koko käsivarren tatuoinnit

Entinen Manchester Unitedin jalkapallotähti on epäilemättä muodin kuningas näinä päivinä. Kaikki hänestä huokuu luokkaa, eikä ole ihme, että hän on yksi jalkapallon myydyimmistä kasvoista. Mitä tulee kehon taiteeseen, Beckham ei ole liian ujo käyttämään sitä osoittaakseen uskomuksensa. Oikeassa lonkassa on “Man of Sorrows” -tatuointi, jonka hän teki isoisänsä kuoleman jälkeen.

david beckham tatuointi käsillä rakkauden ja lintujen kirjoittamisesta

Vasemmassa lonkassa olevan kiinalaisen sananlaskun mukana se sanoo yhtä hyvin kuin: “Elämällä ja kuolemalla on tietyt päivämäärät, rikkaus ja kunnia riippuvat taivaasta.” Tyttärensä nimi näkyy hänen vasemmassa solisluussaan, kun taas numero “VII” , hänen paidan numero Unitedissa, on tatuoitu hänen oikeaan kyynärvarrensa. Hänen vaimonsa Victoria näkyy hänen vasemmassa kyynärvarressaan. Muuten, tämä on tatuointi, joka on saanut inspiraationsa Brigitte Bardot -kuvauksesta.

david beckham -kirjoitus vasemmanpuoleisessa tatuoinnissa, jossa on elämän ja kuoleman merkitys

Hänen vasemmassa rinnassaan Jeesus ja hänen kolme poikaansa ovat viattomia lapsia, jotka nostavat hänet haudasta. Englannin joukkueen entisen kapteenin takana on myös lukuisia piirustuksia, mukaan lukien hänen lastensa nimet Brooklyn ja Romeo. Näiden kahden nimen keskellä on luonnos suojelusenkelistä, joka oli hänen ensimmäinen tatuointinsa. Lopuksi hänen kätensä ovat täynnä monimutkaisia ​​tatuointimalleja, jotka koostuvat naishahmosta, vaimonsa Victorian nimestä sanskritiksi ja lukuisista kuvista.

Lionel Messin tatuointi

leo messi jättää kentän puolialasti

Lopuksi omistamme muutaman rivin Leo Messille. Aloitamme taikasauvalla hänen vasemmassa jalassaan, jossa voimme nähdä kaksi pientä kättä, joiden mukana on hänen poikansa Thiagon nimi. Argentiinalainen rakastaa myös äitiään ja on sen vuoksi tatuoinut hänen kasvonsa selän vasempaan yläkulmaan.

lionel messi tatuointi jalalla numero 10 jalkapallokentällä

Hämmästyttävä tatuointisuunnittelu hänen numerollaan 10 -paidallaan näkyy hänen oikean jalkansa pohjassa. Hänen viimeisin kirjeensä seuraa uskonnollista teemaa, joka näkyy hänen oikeassa kädessään. Ruusutatuointi kietoutuu kyynärpäänsä ympärille, ja Jeesuksen Kristuksen esitys täydentää kuvaa. Tämä on aivan yläosassa ja antaa sille vaikuttavan yleisilmeen.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä