15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulukäsityöt luonnonmateriaaleista – kanelitangoista valmistetut koristeet

joulu käsitöitä luonnonmateriaaleista kanelitankoja talon seppele tähti ideoita

Mikä on parempi joulukoristeisiin kuin luonnonmateriaalit. Ne takaavat aiton ja kodikkaan ilmapiirin. Siksi oksat, kuusenvihreä, männynkävyt tai misteli eivät ole harvinaisia ​​joulukoristeiden valmistuksessa. Kuivattuja appelsiiniviipaleita käytetään usein aromaattiseen koristeluun. Mutta myös kanelitangot eivät vain säteile miellyttävää tuoksua, vaan voivat myös olla täydellisiä Jouluaskartelua luonnonmateriaaleista käyttää. Olemme koonneet ideoita, joita voit jäljitellä tänään. Koristele kotisi luonnonmateriaaleista valmistetuilla joulukäsityöillä ja tee joulun vietosta entistä miellyttävämpi.

Joulukäsityöt luonnonmateriaaleista – esittelemällä kanelitankoja

joulu-käsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-muuraus-purkki-koristelu-keinotekoiset marjat

Aloitetaan erityisen yksinkertaisella idealla jouluaskarteluista, joissa käytetään luonnonmateriaaleja, joihin käytät kanelitankoja. Yksinkertainen muurauspurkki on yksinkertaisesti sisustettu haluamallasi tavalla. Voit käyttää tällaisia ​​keinotekoisia marjoja tai kuusenvihreitä ja muita asioita. Kanelitangot asetetaan sitten yksinkertaisesti lasiin. Kevyt vaihtoehto aloittelijoille, joka tekee silti suuren vaikutuksen.

Joulukäsityöt luonnonmateriaaleista – kynttilöiden koristelu

joulukäsityöt luonnonmateriaaleista kanelitankoja-valkoinen-maali-pellava-koristekynttilä

Olet varmasti nähnyt tämän tyyppisen koristeen, joka on valmistettu kanelitangoista kynttilöille. Se valmistetaan eri tavoilla: joko liimaat kanelitangot suoraan kynttilään tai sitot ne yksinkertaisesti. Lyhty voidaan suunnitella myös ulkopuolelta tällä tavalla. Tätä ajatusta varten tehdä käsitöitä luonnonmateriaaleista voit myös maalata kanelitangot etukäteen.

Joulutähtien tekeminen lasten kanssa

Joulukäsityöt luonnonmateriaaleista kanelitankoja-tähtiä-ideoita-yksinkertaisesti-liimaa-glitteriä

Tähdet ovat yksi niistä motiiveista, joita ei saisi puuttua joulun aikaan. Ja nämä voidaan tehdä todella nopeasti kanelitankoista. Luonnollisista materiaaleista valmistettaviin joulukäsitöihin tarvitset viisi saman pituista kanelitankoa. Voit valita pituuden itse. Liimaa ne yhteen kuten yllä ja koristele glitterillä.

Talo kanelitankoista

joulu käsitöitä luonnonmateriaaleista kanelitankoja-talo-deco-levy-koristele-nätti

Voit jopa tehdä talon kanelitankoista. Tällä idealla luonnonmateriaaleista valmistetuille jouluaskarteluille voit koota järjestelyn lautaselle tai lasikellon alle ja käyttää sitä laatikoiden, sivupöytien tai ruokapöydän suunnitteluun. Käytä pitempiä kanelitankoja suuremman mökin tekemiseen.

Luonnonmateriaalit käsityöhön – Yksinkertainen opas

Luonnollisista materiaaleista valmistettuja joulutöitä kanelitankoilla-ohjeet-pieni talo-tinking-idea-adventti

Ensinnäkin tee tämä käsityöidea varten yksittäiset elementit luonnonmateriaaleista. Nämä ovat talon neljä seinää, jolloin yhdessä neljästä seinästä tulisi olla reikä, joka edustaa ovea. Sitten on katto. Liimaa yksittäiset kanelitangot yhteen kuumalla liimapistoolilla näiden elementtien muodostamiseksi. Kun liima on kuivunut, koota talo ja anna kaiken kuivua uudelleen.

Tinker jouluksi kanelia ja appelsiineja – seppele

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-seppele-tee-itse-appelsiinit

Jos valmistat luonnonmateriaaleja jouluksi, voit myös yhdistää kanelitangot muiden luonnonmateriaalien kanssa. Tämä seppele on erittäin mielenkiintoinen koriste niille, jotka koristavat kanelitangot jousilla ja appelsiiniviipaleilla. Luonnollisista materiaaleista valmistetuissa jouluaskarteluissa tarvitset myös narua, johon pujotat kanelitangot.

Luonnonmateriaaleista valmistettuja käsitöitä jouluksi

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-koriste-kiinnitä-solmio-ohjeet-diy

Luonnonmateriaalien tekeminen talvella on loistava idea. Toisaalta sää on yleensä liian huono ulkoiluun ja toisaalta voit käyttää sitä luomaan jouluisen tunnelman. Voit käyttää tätä ideaa joulun käsitöistä luonnonmateriaaleilla koristamaan joulukuusi. Joten valmista trailerit hyvissä ajoin!

Sido kanelitangot yhteen

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-tuoksu-tuoksu-tee se-itse-koristelu

Ajatus tehdä jouluisia käsitöitä luonnonmateriaaleista voi olla hieman hämmentävä ensimmäisellä kerralla. Mutta kun saat sen kiinni, haluat nopeasti tehdä useita näistä riipuksista. Ohjeissa näet kanelitankojen yhteen sitomisen yksittäiset vaiheet. Näin voit käyttää kokonaista narua ja välttää pienten kappaleiden hankalan leikkaamisen ja solmimisen.

Tee joulukoristeet itse – ohjeet

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-yksinkertaiset-ohjeet-joulukuusi-suunnittelu

Jos et halua odottaa joulukuusen pystyttämistä ripustaaksesi tämän koristeen, käytä ideaa tinkimällä luonnonmateriaaleista adventtia tai koko adventtiaikaa varten. Voit koristella seinät tai ikkunat kanelitankoilla tai tehdä huonekasveistasi kauniita. Monikäyttöinen idea jouluaskarteluun luonnonmateriaaleista!

Jouluideoita kanelitangoilla

Jouluaskartelut-luonnonmateriaaleista-kanelitangot-pöytäkoristeet-lautasliina-renkaat-kuusenvihreät männynkävyt

Haluat varmasti myös juhlapöydän kauniisti suunniteltuna jouluaattona. Voit tuoda esiin lautasliinat erityisen hyvin itse tehdyllä lautasliinalla. Kokeile tätä ideaa jouluaskarteluun luonnonmateriaaleista. Kanelitanko yhdistetään kuusenvihreään ja sidotaan serviettiin langalla. Nopea mutta vaikuttava sisustus, eikö olekin?

Pirteät joulukoristeet

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-kuusipuut-nauhat-värikkäät-korut

Luo värikkäitä joulukuusenkoristeita kuusen muodossa. Tätä ideaa varten luonnonmateriaaleista valmistetuista joulukäsitöistä tarvitset kanelitankoja sekä nauhoja missä tahansa, mieluiten joulun väreissä, ja narun tai langan katkaisemiseksi. Nauhat sidotaan kanelitankoon säännöllisin väliajoin, lyhenevät ja lyhenevät yläosaa kohti.

Käsityöt luonnonmateriaaleista pöydän koristeluun

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-joulukuusi-korkki-pehmolanka

Nämä pystytettävät joulukuuset ovat loistava vaihtoehto yllä olevalle ajatukselle tehdä jouluaskarteluja luonnonmateriaaleista. Kanelitanko laitetaan puukappaleeseen ja koristetaan sitten yksinkertaisesti putkenpuhdistusaineella. Tuloksena on koriste, joka jäljittelee koristeltua joulukuusta ja on myös loistava lahja.

Joulutähti valmistettu kanelitangoista

joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-mausteet-tinker-joulukuusi-koristeet-tähti-johto

Tämä tähti koostuu myös kanelitankoista, joissa on neilikka. Käytä kahta pitkää ja kahta lyhyempää napaa, jotka liimaat ristiin. Koristele pitkät päät valkoisella ja punaisella langalla, jonka jälkeen lisäät muutaman neilikan. Voit myös käyttää muita koriste -elementtejä tähän ajatukseen luonnonmateriaaleista valmistetusta jouluaskartelusta.

Seinämaalaus luonnonmateriaaleista

Jouluaskartelua-luonnonmateriaaleista-kanelitankoista-seinämaalaus-tee-se-itse-liima-ideoita

Jos haluat luonnonmateriaaleista valmistettuja jouluaskarteluja seinän koristeluun, valitse tämä idea. Ota kangas ja maalaa tähti ohuesti lyijykynällä. Tämä toimii sitten mallina. Levitä kanelitangot tähden sisään ja lyhennä niitä tarvittaessa. Kun olet täyttänyt koko tähden, voit liimata kanelitangot pikkuhiljaa kuumalla liimapistoolilla.

Tee talvikoristeet neilikalla ja kanelilla

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-seppele-idea-kynttilä-koristelu-neilikka

Kanelitankojen lisäksi joissakin neilikoissa käytetään myös tätä luonnonmateriaaleista valmistettua joulukoristetta. Ne antavat houkuttelevalle seppeleelle lisärakenteen ja jäljittelevät kukkia. Luonnollisista materiaaleista valmistetuille joulukäsityöille liimaa tikut toistensa päälle. Seppele näyttää täysin maalaismaiselta, ikään kuin se olisi tehty kokonaan puusta. Aseta kynttilä keskelle tai yhdistä joulukukkamaljakkoon.

Seppele joulukoristeeksi

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-seppele-idea-tähtimuoto-yksinkertainen

Perustana tarvitset minkä tahansa sormuksen, jonka voit pukeutua pellavakankaaseen. Liimaa sen jälkeen ensin pitkät kanelitangot paikoilleen. Suuremmat aukot peitetään sitten yksinkertaisesti toisella rivillä lyhyempiä kanelitankoja. Voit koristella sisäänkäynnin oven tällä idealla jouluaskarteluun luonnonmateriaaleilla.

Koriste ripustaa

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-kuuset-kangas-vuori-rengas-riipukset

Hanki puinen sormus jouluaskarteluun luonnonmateriaaleista. Kirjontakehys on ihanteellinen tähän tarkoitukseen. Kuuset valitaan mistä tahansa kankaasta. Älä ompele reikää, jolla täytät puiden latvat täytemateriaalilla, vaan käytä sitä kanelitankojen kiinnittämiseen siihen. Ripusta taimi renkaaseen ja ripusta se huoneeseen tai ikkunaan.

Idea joulutähtiin

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-puukoristeet-idea-pallo-tähti

Voit tehdä tällaisen joulutähden käyttämällä minkä tahansa kokoista styrox -palloa. Luonnollisista materiaaleista valmistettaviin joulukäsitöihin tarvitset sitten paljon suunnilleen samankokoisia kanelitankoja, jotka on yksinkertaisesti liimattu palloon. Tankojen tulee seistä mahdollisimman paljon yhdessä, jotta pallo näkyy mahdollisimman vähän.

Joululahjojen kääriminen ja koristelu

Joulukäsityöt-luonnonmateriaalit-kanelitangot-koristelu-lahjat-pakkaus-silmukat

Joululahjojen pakkausten pitäisi tehdä hyvä vaikutelma. Tietysti voit käyttää tähän vain kaunista käärepaperia. Mutta itse tehdyillä koristeilla pakkauksesi huomaa vieläkin enemmän. Yhdistä naru tai kauniit nauhat kanelitankoihin, niin lahjasi säteilevät joulun tunnelmaa. Tämä ajatus tehdä jouluisia käsitöitä luonnonmateriaaleista on myös hyvin yksinkertainen.

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta