15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee käsitöitä lasten kanssa talvella – 6 yksinkertaista DIY -ideaa eri koristeisiin

talvikäsityöt lasten kanssa ideoita helppoja käsityöohjeita lumiukkojen sormenjäljet

Lapset rakastavat käsitöitä. Siksi sinun tulee myös käyttää kaikki tilaisuudet ja tilaisuudet luoda jotain mielenkiintoista heidän kanssaan. Ja sitten käsityöideoita lapsille hyödyllisten käsityöohjeiden avulla voit vain saada inspiraatiota ja saavuttaa helposti halutun tuloksen. Ja jos kaikki sopii kauteen, niin paljon parempi! Joten jos haluat tehdä jotain mukavaa talvella lasten kanssa, aloita heti. Luonnollisten materiaalien lisäksi monenlaisia ​​asioita voidaan käyttää iltapäivällä poissaoloon tai kauniiden koristeiden tekemiseen.

Yksinkertaisia ​​käsityöideoita talveksi – tee hauskoja kuppeja popsicle -tikuista!

talvikäsityöt lasten kanssa jäätelötikkuja puinen vanukuppi kaakaon lumihiutaleita

Kerää kesällä kaikki jäätelösauvat, jotka jäävät jäätelöateriasta, ennemmin tai myöhemmin voit käyttää niitä käsityöhön ja toteuttaa mielenkiintoisia projekteja prosessissa. Näin on myös tämän hauskan mukin kanssa. Jos haluat tehdä tämän projektin lasten kanssa talvella, tarvitset 10 popsicle -tikkua sekä puuvillapalloja, akryylimaalia ja paperia. Aseta ensin kaksi vartta pinnalle, yhdensuuntaisesti toistensa kanssa. Liimaa sitten loput vierekkäin.

Anna liiman kuivua hieman ja tee sillä välin mukin kahva paperista. Nyt popsicle tikkuja voidaan maalata. Sinisen sijasta voidaan tietysti valita myös mikä tahansa muu väri. Anna sitten maalin kuivua ja liimaa lopuksi kahva ja puuvillapallot, joiden on tarkoitus jäljitellä kaakaovaahtoa. Valmis kuppi voidaan myös koristaa tarroilla ja muilla koristeilla. Myös erilaiset itse maalatut talvikuvat sopivat.

Kiiltävät lyhdyt lasten kanssa talvella

talvi tinkiminen lasten kanssa lyhtyidea lumiukko muurauspurkki keinuvat keinotekoista lunta

Tämä hauska lyhty edustaa lumiukkoa ja voi sisustaa olohuoneen tai keittiön lisäksi myös lastenhuoneen, jos valaistukseen käytetään LED -kynttilää. Sitten lapsesi voi nauttia itse tehdystä sisustuksesta milloin tahansa. Tarvitset ilmakuivaavan oranssin käsityösaven, kaksi nappia, keinolumen, muurausastian, jossa on rei’itetty kansi, punaisia ​​pomponeja, punaisen ja valkoisen putkenpuhdistusaineita, kuumaliimapistoolin, decoupage-liiman ja sienen liiman levittämiseen.

talvikäsityöt lasten ohjeet lumiukot tekevät lyhty DIY itse

Aloita nenästäsi, jos teet tämän idean lasten kanssa talvella. Tee savesta porkkanamuoto. Heti kun tämä on kuivunut, voit liimata nenän ja silmien napit lasiin. Ennen kuin teet tämän, varmista, että lasin pinta on puhdas, jotta liima tarttuu hyvin. Laita keinolumi syvälle lautaselle tai kulhoon. Sienen tai harjan avulla voit sitten maalata lasin decoupage- tai vastaavalla liimalla. Kasta nyt lasi keinotekoiseen lumeen. Tämä tarttuu liimaan. Aseta purkki sivuun kuivumaan.

Viimeinen vaihe, kun teet lumiukkoa lasten kanssa talvella, on korvakuulokkeiden valmistus. Tätä varten leikkaa putkenpuhdistimet puoliksi ja pyörittele valkoiseksi ja punaiseksi ja muodosta niistä U-muoto. Liimaa nyt ensin putkenpuhdistusaineet kannen ulkoreunaan ja sitten punaiset pomponit. Jotta pomponit ovat vihdoin oikeassa paikassa lumiukolla, voit avata kannen ja merkitä paikat ennen liimaamista. Voit nyt käyttää itse tehtyä lyhtyä koristeluun.

Käsityöideoita pikkulapsille – maalaa yksinkertaisia ​​kuvia

talvi käsityöt lapset lumi sormenjäljet ​​puu korvatikkuja vanupuikkoja

Pienten lasten kanssa on myös helppo työskennellä. Jos haluat tehdä käsitöitä alle 3 -vuotiaiden lasten kanssa talvella, voit valita sellaisen kuvan. Voit joko tulostaa puunrungon tai maalata sen itse, jos luulet, että tämä on vielä liian monimutkaista lapsellesi. Yksinkertaisilla sormenjäljillä lumi voidaan muotoilla oksille ja maahan. Sormi- tai akryylimaalit sopivat tähän erinomaisesti. On tärkeää, että käytetyt värit eivät ole vaarallisia lapsille. Voit maalata putoavat lumihiutaleet erittäin helposti korvatikkujen avulla. Nämä upotetaan valkoiseen maaliin. Taputa sitten pieniä pisteitä kuvaan.

Tinker talvihatut pikkulasten kanssa

talvi tinker lapset korkki paperi väritys malli puuvilla seppele ikkunan koristelu tinker

Saat varmasti talvisen tunnelman, jos teet tällaisia ​​hattuja lasten kanssa talvella. Voit joko piirtää hatut itse tai tulostaa mallin avulla, joka löytyy artikkelin lopussa olevasta linkistä ja sitten vain värittää se. Värittämiseen voidaan käyttää mitä tahansa kynää ja väriä. Anna lasten kokeilla erilaisia, ja heillä on valmiina väriliidut, huopakynät, väriliidut, akryyli ja vesivärit.

Kun hatut on värjätty, vain yksi asia puuttuu: Jos haluat tehdä hatut lasten kanssa talvella, ne on varustettava puuvillapalloilla. Leikkaa ensin hatut ja liimaa sitten puuvilla. Voit käyttää valmiita hattuja seppeleeseen tai jos haluat tehdä ikkunakoristeen. Jälkimmäisessä tapauksessa läpinäkyvä tai kreppipaperi on loistava, koska silloin valo voi loistaa paperin läpi.

DIY lasten kanssa – tee lumiukkoja wc -rullista talvikoristeiksi

lapset tinker talvi wc rulla lumiukko yksinkertaisesti bob ylös putkenpuhdistin paperi

Jos haluat tehdä nämä lumiukot lasten kanssa, tarvitset ensin wc -rullan. Tarvitset myös oranssin ja mustan huopakynät sekä nauhat, pienet pomponit, googly-silmät ja putkenpuhdistusaineet. On myös parasta käyttää valkoisia wc -rullia. Vaihtoehtoisesti voit maalata ne valkoisiksi tai peittää ne valkoisella paperilla. Liimaa sitten googly -silmät rullaan ja sido nauha sen ympärille. Seuraavaksi maalaa nenäsi ja suusi ja siirrä teippi paikalleen. Nyt voit korjata sen tarvittaessa pienellä liimalla. Seuraavaksi maalaa napit mustalla huopakynällä ja tee kuulosuojaimet yllä olevan lyhdyn ohjeiden mukaisesti. Lumiukko on valmis!

Tee lumihiutaleita

lapset tinker talvi lumihiutale putki puhdistaja helmet taapero koristelu

Lumihiutaleen tekeminen lasten kanssa on helppoa putkien puhdistusaineiden ja helmien avulla. Suosittelemme myös talvivärien, kuten valkoisen, sinisen, violetin tai hopean, käyttöä, jos ajattelet tätä ajatusta lasten kanssa talvella. Muuten ohjeet ovat hyvin yksinkertaisia ​​eivätkä ne ole ongelma edes pienille lapsille. Älä kuitenkaan jätä pieniä lapsia ilman valvontaa, sillä helmet aiheuttavat nielemisvaaran. Muotoile putkenpuhdistimet tähtimuotoisiksi, kuten näet ohjeissa. Pujota sitten helmet siihen. Jätä kärjet vapaiksi, jotta lanka voi edelleen taittua. Vie se helmen läpi uudelleen niin, että syntyy silmukka, joka estää helmiä liukumasta langasta uudelleen.

Käsityötä lasten kanssa talvella: tee itse lumiukkoja munapakkauksista

Talvikäsityöt lasten kanssa tekevät lumiukon munapakkauksesta ja nappeista ja putkenpuhdistusaineista itse

Ensimmäinen käsityöidea on hyvin yksinkertainen: loi hauskoja lumiukkoja munapakkauksista. Taita kaksi 6 munarasiaa yhteen. Liimaa siihen kaksi painiketta, sido koristeellinen nauha, maalaa kasvot. Liimaa kaksi googly -silmää ja tee korvasuojat putkenpuhdistusaineista. Saattaa loppuun! Tämä käsityöidea on ihanteellinen päiväkodin ja peruskoulun lapsille. Koska lapset kiinnittävät yksittäiset osat liimalla tai kuumaliimalla, sinun on ensin harjoiteltava liiman ja kuumaliiman käyttöä. Älä koskaan jätä pieniä lapsia ilman valvontaa, sillä loukkaantumisvaara on olemassa.

Talvikäsitöitä lasten kanssa: lumiukko pahvista 

Käsityöt tammikuussa lasten kanssa, maalaa lumiukko ja liimaa se yhteen

Voit leikata pahvista lukuisia kauniita hahmoja ja liimata ne yhteen. Löydät malleja Internetistä tai voit tehdä ne itse. Esimerkiksi lumiukko voidaan loihtia ilman paljon vaivaa. Tämä käsityöidea sopii hyvin myös aloittelijoille. Voit yksinkertaisesti piirtää yksittäisten yksityiskohtien ääriviivat pahville ja pyytää lapsia leikkaamaan yksityiskohdat ja liimaamaan ne valkoiseen pahviin. Tämä iloinen sisustusidea saa sinut varmasti hyvälle tuulelle myös sateisina talvipäivinä.

Käsityöt peruskoululaisten kanssa: jäätelökauhojen väritys

tamer tammikuu tee jäätelökauhoja itse lastentarha -ikäisten lasten kanssa

Kun ulkolämpötila on alle 0 ° C, voit tehdä värikkäitä jäätelökuppeja lasten kanssa. Tarvitset: ilmapalloja, vettä ja elintarvikeväriä. Täytä ilmapallot vedellä, lisää elintarvikeväri ja sido pallot kiinni. Laita ilmapallot lumen ulkopuolelle ja jätä ne yön yli. Aamulla voit leikata ja poistaa ilmapallot varovasti saksilla. Jätä värikkäitä jäätelökauhoja ulkopuolelle ja käytä niitä terassin tai puutarhan koristeena.

Tee käsitöitä lasten kanssa tammikuussa: tee lumiukkoja itse popsicle -tikuista ja putkenpuhdistusaineista

tammikuu lasten kanssa talvella DIY -idea jäätelömiehille popsicle -tikuista ja hintapuhdistusaineista ja -painikkeista

Onko sinulla popsicle tikkuja jäljellä? Sitten seuraava käsityöidea on juuri sinulle sopiva. Yllä kuvatut lumiukot ovat valmiita muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Koristele popsicle -tikut napilla, koristeellisilla nauhoilla ja putkenpuhdistusaineilla, maalaa niihin kasvot ja liimaa googly -silmät. Tämä käsityöprojekti on ihanteellinen päiväkodin lapsille, koska se on mutkaton, vaatii vähän kokemusta ja valmistuu nopeasti.

Käsityötä lasten kanssa talvella: tee oma lumipallo hillopurkista

Käsityöt peruskoululaisten kanssa tekevät lumipalloa hillopurkista itse

Seuraava hillopurkin lumipallo -käsityöprojekti on myös valmis alle tunnissa. Tarvitset: 1 hillopurkin, pienen joulukuusi-mallin (voit tehdä joulukuusi pulloharjoista), vedenpitävän liiman, tislattua vettä, keinolumen (jauhemaisessa muodossa) ja astianpesuaineen. Liimaa ensin mini -joulukuusi kannen sisäpuolelle ja anna sen kuivua jonkin aikaa. Laita ripaus keinotekoista lunta hillopurkkiin ja täytä se sitten vedellä. Lisää tippa pesuainetta ja kierrä kansi kiinni ja käännä hillopurkki ympäri.

Käsityötä lasten kanssa tammikuussa: Olaf, lumiukko, wc -rullista 

Tee käsitöitä lasten kanssa talvella Olaf lumiukko wc -rullista itse

Toinen hyvin yksinkertainen käsityöidea on tehdä hauskoja lumiukkoja wc -rullista. Tarvitset seuraavia materiaaleja: valkoinen, ruskea ja oranssi pahvi, lyijykynät, musta viivauskynä, mustat pomponit, liima. Tulosta malli Olaf -kasvolle ja siirrä se valkoiselle pahville. Leikkaa nenä oranssista pahvista ja hiukset ruskeasta. Leikkaa sitten valkoinen pahvi sopivan kokoiseksi, kääri se wc -rullalle ja liimaa molemmat päät yhteen. Liimaa sitten kolme pomppia ja söpö lumiukko Disney -elokuvasta “Frozen” on valmis.

Käsityötä tammikuussa lasten kanssa: tee oma seppele paperikäsineistä

Käsityötä lasten kanssa Talviseppele, joka on tehty paperikäsineistä, tekee ideoita itse

Joulu on ohi ja juhlava oviseppele on taas vaatekaapissasi? Värikäs talviseppele sytyttää etuoven ja luo onnellisen ilmapiirin myös tylsinä päivinä. Tarvitset: Mallin käsineelle, pahville tai käärepaperille. Siirrä ensin kuvio pahville ja leikkaa se sitten pois. Liimaa sitten käsineet pahvista valmistettuun seppeleen ja sido siihen koristeellinen nauha.

Käsityöideoita talvella: maalaa puutaloja ja koristele ne tekolumella

Talvikäsityöt Päiväkodin maali puutaloja ripottele keinotekoisella lumella

Lukuisat maalausprojektit sopivat myös peruskoulun lapsille. Voit esimerkiksi maalata värikkäitä puutaloja ja suihkuttaa niitä keinotekoisella lumella. Mutta sen sijaan, että teet tyypillisen talvikylän punaisella, vihreällä ja kullalla, voit maalata puutalot kirkkailla väreillä. Vaaleanpunainen, mintunvihreä ja vaaleanpunainen näyttävät erittäin söpöiltä ja tekevät tulevan kevään odotuksesta entistäkin suuremman. Ja kesäkuukausina sisustustalot voivat koristella tyttöjen huonetta ja jopa toimia nukkekoteina.

Käsityötä tammikuussa lasten kanssa: lumiukko puuvillapehmusteista ja huopasta 

Talvi tinker päiväkodin lumiukko huopasta ja puuvillapehmusteista ja jäätelötikkuista barteln

Viehättävät lumiukot voidaan valmistaa puuvillatyynyistä, popsicle -tikuista ja huopasta. Tämä käsityöidea sopii loistavasti peruskoulun lapsille. Tarvitset seuraavat materiaalit: 3 puuvillapehmustetta lumiukkoa kohden, popsick -tikkuja tai puusta valmistettuja kielenpainikkeita, pompomeja, vihreää, mustaa ja oranssia. Kiinnitä ensin kolme vanulappua popsicle -tikkuun. Leikkaa sitten hattu, huivi, silmät ja nenä huopasta. Liimaa sitten yksityiskohdat ja koristele lopuksi lumiukot pompomeilla.

Käsityötä lasten kanssa talvella: lumiukko, joka on valmistettu popsicle -tikuista

Tammikuu Käsityöt lasten kanssa Lumiukko, joka on valmistettu pippuritankoista ja hattu huopasta

Käsityöprojektit ovat mukava harrastus lapsille, koska ne edistävät heidän keskittymiskykyään ja stimuloivat mielikuvitustaan. Jos haluat viettää mukavan tunnin lasten kanssa, seuraava idea tulee esiin. Liimaa 6 popsicle tikkua yhteen ja liimaa sitten vielä kaksi popsicle tikkua sivuille. Maalaa popsicle tikkuja valkoiseksi akryylimaalilla. Sillä välin voit leikata yksityiskohdat huopasta. Tarvitset kaksi suurta ja neljä pienempää neliötä silmille ja hampaille sekä kolmion nenälle, huivin aiheen ja yhden hatulle.

Talvikäsityöt: ideoita päiväkodin lapsille

Tee käsitöitä talvella lasten kanssa. Tee puu itse palapelin palasista

Käsityötä tammikuussa lasten kanssa: pingviinit ja lumiukot Coca Cola -pulloista

Tee käsitöitä peruskoululaisten pingviinin ja lumiukkojen kanssa cola -pulloista itse

Käsityöideoita talveksi: tee Grinch paperilautasista

Käsityöideoita talvi Grinchin kasvot paperilevystä tee itse

Käsityöt lasten kanssa tammikuussa: mistelin muotoinen jalanjälki pompomeilla

Käsityöt tammikuussa lasten kanssa, maali misteli jalanjäljestä, makea DIY -idea

Talvikäsitöitä lasten kanssa: tee lumiukko vanhasta sukasta

Tee käsityötä talvella vanhojen sukkien lasten kanssa

Käsityötä lasten kanssa talvella Toinen Grinch paperilautaselta 

Käsityöt lasten kanssa tammikuussa, maalaa Grinch muovilevyistä

Käsityötä peruskoululaisten kanssa: muuta läpinäkyvät joulupallot Sesame Street -hahmoiksi Elmo ja Grover

Tammikuun käsitöitä lasten kanssa sisustamassa joulupalloja Sesame Street -kasvoilla

Käsityöideoita talvella: Jääpalloista saa kauniita sisustusideoita puutarhaan talvella

Käsityöt talven peruskoulun väritys jääpallo DIY -ideoita lapsille

Tulosta malli talvihattuille tässä.

Previous Post
Sipulit kotitaloudessa – unelmaton käyttösi jokapäiväisessä elämässä
Next Post
Tee lankakuvia itse kynsillä – ideoita, ohjeita ja malleja