15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt kotiin: luovia ideoita koko perheelle

Kevät ei tuo vain aurinkoa ja lämpimiä lämpötiloja, vaan myös halua saada uusia koristeita, raikkaampia värejä ja lisää keveyttä omaan kotiin. Muutoksen ja maisemanvaihdon halu on erityisen läsnä korona -aikoina, koska koko perhe pysyy nyt useammin ja pidempään yhdessä omissa neljässä muurissaan. Joten on järkevää käyttää aikaa yhdessä ja toteuttaa uusia käsityöideoita ja DIY -ideoita yhdessä lasten kanssa. Käsityön tekeminen koko perheen kanssa on hauskaa ja hauskaa lapsille ja heidän vanhemmilleen. Olemme koonneet sinulle luovia DIY-ideoita ja vinkkejä kotitekoisiin koristeisiin sekä yksinkertaisia ​​käsityövinkkejä lapsille.

Käytännöllinen säilytys: luovia käsityöideoita

Tee sisustus kotiisi ja kerää käsityövälineitä

Kukapa ei sitä tietäisi: täysi sotku avaimia, jotka ovat käytävällä senssillä tai jotka unohdetaan pusseihin ja laukkuihin? Ei ole väliä, onko talon tai kellarin avain vai pyörä – yksi Avain on aina poissa, kun tarvitset sitä. Entä itse tehty avainvarasto? Jokaisella perheenjäsenellä on täällä oma paikkansa. Väärin sijoitettujen avainten ongelma on menneisyys tämän suuren tee-se-itse-avainlevyn ansiosta ja enemmän järjestystä on taattu kotona. Ja ohjeet ovat hyvin yksinkertaisia. Tarvitset vain puulastan ja erilaisia ​​puuhelmiä, kebab -vartaita, avaimenperiä, akryylimaalia ja nauhoja, mieluiten nahkaa ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sahaa. Yksinkertainen näppäimistö on nyt tehty erittäin helpoksi. Merkitse avainten etäisyydet taululle ja leikkaa sahalla 1 cm: n syvät urat. On parasta hioa se perusteellisesti. Sillä välin lapset voivat kiinnittää puuhelmet vartaisiin ja maalata ne maalilla. Kuivattuaan helmet voidaan vetää nahkajohtoon. Se on solmittu toisella puolella ja avainrengas on kiinnitetty toiselle puolelle. Saattaa loppuun! Tämä projekti on mukava perheen käsityöprojekti yhdessä ja loistava Lasten työllistyminen.

Käsityöideoita kodin avaimen säilytysnäytön tekemiseen

Toinen mukava sisustusidea, jonka lapset voivat tehdä äidilleen, on kotitekoinen koruhylly. Nämä ohjeet korujen haltijalle ovat myös yksinkertaisia ​​ja pienellä vanhempien avulla loistava käsityöidea lapsille. Tämä vaatii erilaisia ​​pyöreitä puutikkuja, liitu- ja ruiskumaalia, narua, puuhelmiä, poran ja sahan. Ensinnäkin reikiin porataan tankoihin. Jos siltä tuntuu, voit maalata palkit, mikä tietysti näyttää hienommalta. Puuhelmet on nyt kierretty johtoon ja pää solmittu. Sitten narut kierretään tankojen toisella puolella olevien reikien läpi ja solmitaan 8 cm: n välein toisistaan. Jätä noin 25 cm johtoa vapaana ripustuksena, sitten se menee takaisin muiden reikien läpi. Tasainen väli on tärkeä. Kierrä lopuksi helmet uudelleen ja solmu.

Tee oma koruhylly kotiisi

Yhdessä lasten kanssa siivoaminen on loistava tapa pitää hauskaa oppia siistimään yhdessä perheenä. Mikä auttaa: Maalatut laatikot lelujen säilyttämiseksi tai kauniit hyllyt suosikkisi pehmolelun esittämiseksi. Tai jopa tämä tyylikäs tee-se-itse tapaus. Nerokas käsityöidea, joka voidaan toteuttaa helposti ja helposti lasten kanssa ja jota käytetään kaikenlaisten pikkutakkien säilyttämiseen ja säilyttämiseen lastenhuoneessa. Aseta erikokoiset laatikot pintaan avoin puoli ylöspäin ja suihkuta ne maalilla. Halutessasi voit peittää lattian lahjapakkauksella tai rakennuspaperilla. Järjestä sitten laatikot ja liimaa ne yhteen kuumaliimalla.

Käsityöideoita kotona. Pahvista valmistetut hyllyt lastentarhaan

Hyviä sisustusideoita itsellesi

Mukavia sisustusideoita tehdä itse ja käsitöitä lasten kanssa kotiin

Tämä tyylikäs kulho auttaa estämään pöydän kaaosta. Tämä on luova käsityöidea, joka sopii myös koristeena. Tarvitset vain kiinteää pahvia ja design -paperia valitsemissasi väreissä. Leikkaa pahvi kahdeksaksi 1,5 cm leveäksi nauhoksi ja aseta kuusi nauhaa päällekkäin kuin tähti. Kiinnitä liimalla keskelle. Käytä loput nauhat kulhon reunaksi liimaamalla ne yhteen ja taittamalla nauhojen päät ylös kuin tähti. Koko asia näyttää sitten korilta. Leikkaa suunnittelupaperista noin 40 höyhentä. Liimaa nyt höyhenet päällekkäin ja pituussuunnassa kulhon yläreunaan kuumalla liimalla ja jatka alaspäin rivi kerrallaan.

Maalaa tyyny lasten kanssa

Voit myös maalata tyynyn yhdessä. Jos pidät siitä kodikkaana perheenä, voit merkitä oman verhoilun. Upea DIY -idea, joka on yksinkertainen ja jolla on suuri vaikutus. Jokaisella perheellä on oma tyyny maalattavaksi. Omien tyynyjesi motiivi piirretään valokuvapahville ja leikataan pois. Liimaa nyt pahvi pahvia kanteen pohjaksi ja aseta leikkauskuvio ulkopuolelle. Suihkuta aihe tekstiilisuihkeella ja anna sen kuivua. Mallin poistamisen jälkeen voit silitysraudalla kiinnittää värin kahden leivinpaperikerroksen väliin.

Vanhemmat ja lapset voivat myös maalata omat lautasensa ja kupinsa

Jos koko perheellä on jo omat tyynyt, vanhemmat ja lapset voivat maalata omat lautaset ja kupit tai jopa lasit. Näiden kauniiden lautasten ja kuppien tekeminen perheen kanssa ei ole vain hauskaa, vaan astiat ovat hyvin yksilöllisiä esineitä kaikille perheenjäsenille. Voit maalata kupit noudattamalla näitä käsityöohjeita: Kirjoita kuppeihin ja kulhoihin valittu teksti, esimerkiksi vanhempien ja lasten nimet. Voit myös harjoitella paperilla etukäteen. Maalaa sitten kirjoitus akryylimerkillä. Kun teksti on kuivunut, voidaan lisätä muita koristeita, kuten höyhenet, nuolet tai bannerit.

Vinkkejä lapsille: yksisarvisten maailma

Käsityövinkkejä lapsille Yksisarvisten maailma lastentarhassa

Yksisarviset eivät tule koskaan ulos. Riippumatta siitä, mitä ihmiset sanovat ja riippumatta siitä, mikä muu eläin on nyt huipulla: Suloiset eläimet, jotka muistuttavat jäätä ja keijupölyä, ovat aina läsnä pienten tyttöjen (tai poikien) unissa ja ovat ensimmäisiä. ” trendieläin “tulee aina takaisin. Tämä näkyy myös monissa syntymäpäiväkoristeissa ja käsityöideoissa, esimerkiksi tässä upeassa yksisarvisen kukkaruukussa. Tarvitset vain muovipullon, terävät sakset, akryylimaalin (tietysti vaaleanpunaisen), ilmakuivaavan mallin “Super Fluffy” vaaleanpunaisen ja valkoisen, liiman ja eläimen silmät. Leikkaa pullon alempi kolmannes saksilla. Vanhempien tulee auttaa lapsia tässä. Maalaa nyt ulkopuoli. Muotoile nyt kaksi korvaa ja nenä sekä kaksi sierainta mallinnussalista äläkä unohda sarvea. Liimaa osat maalattuun pulloon. Ainoa asia, joka puuttuu, on silmät ja ruukku voidaan istuttaa.

Yksisarvinen kukkaruukku ja kimaltelevia lasiesineitä lapsille

Tämä satunnainen kimalteleva lasi on katseenvangitsija lasten tai olohuoneessa. Sinun tarvitsee vain järjestää silitettävät helmet pegboardille yksisarvisen pään tai sateenkaaren muodostamiseksi. Varmista, että teet alemmat rivit kahdesti, jotta voit liimata kuvion paikalleen myöhemmin. Aseta helmien päälle leivinpaperi ja silitä ne. Anna jäähtyä hyvin. Liimaa sitten kaksi ylimääräistä riviä kuvion alle vakauden lisäämiseksi. Puhdista vanha hillo tai hunajapurkki ja karhenna sisäpuoli pienellä hiekkapaperilla. Kuvio liimataan nyt kanteen ja lasi täytetään sitten vedellä ja glyseriinillä. Lisää sitten glitteriä ja hajallaan olevia tähtiä veteen ja sulje purkki.

Isänpäivälahja, jossa lapset tekevät matkapuhelimen latausaseman työpöydälle

Entä tämä söpö matkapuhelimen latausasema isän pöydällä? Tarvitset tukevan pahvin, leikkuuterän ja leikkuumaton sekä lyijykynän ja käsityöliiman. Nauhat on maalattu ja leikattu värikkäälle pahville. Aseta matkapuhelin kahden kaaren päälle keskelle. Piirrä kännykän ääriviivat kynällä. Piirrä sen alle 2 cm leveä suorakulmio. Tämä on myöhemmin latausjohdon aukko. Leikkaa kännykän syvennys molemmista sateenkaareista lyijykynällä. Liimaa sateenkaarit päällekkäin seuraavasti: Ensin kolme kokonaista sateenkaaria, sitten kaksi kaaria, joissa on syvennys, ja niiden yläpuolella kolme jäljellä olevaa kokonaista kaaria. Piirrä nyt pilvi neljä kertaa valkoiselle paperille ja aina kaksi sateenkaarisädettä yhtä väriä ja kokoa värikkäälle pahville. Leikkaa kaikki pois. Leikkaa nyt kaksi valkoista pahvinauhaa ylä- ja alareunaa varten. Siirrä kaapelin alaosassa oleva aukko pienelle nauhalle ja matkapuhelimen yläreuna suurelle nauhalle ja leikkaa se pois. Liimaa sateenkaaren yksittäiset osat oikeassa järjestyksessä. Liimaa sitten valkoiset raidat arkin ylä- ja alaosaan. Liimaa lopuksi pilvet.

Nämä yksinkertaiset käsityöideat koko perheelle ovat hyviä käsityövihjeitä ja ohjeita luoville tunneille vanhemmille ja lapsille. Mikään ei siis estä hauskoja käsitöitä ja uutta sisustusta kotiin.

Kuvat: Tekijänoikeus Michael Ruder ja elements.envato.com

Previous Post
LED -hehkuvat kengät: lenkkaritrendi nuorten keskuudessa, mutta ei vain
Next Post
Hyviä ideoita pääsiäismunien päälle laittamiseen ja ohjeet tehdä se itse