15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Teekynttilöiden tekeminen lasten kanssa – 5 ideaa eri materiaaleista ohjeineen

Tee lämpökynttilät lasten kanssa lasten turvalliseksi, tee se itse

Kynttilänvalo herättää hyvän mielen ja kipinöivä liekki kiehtoo sekä pieniä että vanhoja lapsia. Pienet lyhdyt eivät ainoastaan ​​näytä kovin koristeellisilta, vaan ne toimivat myös pieninä valoina huoneessa, jotta lapsi tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi yöllä. Seuraavassa esittelemme muutamia hienoja ideoita siitä, miten voit suunnitella kauniita lyhtyjä itse hyvin eri tavoin ja käyttämällä monenlaisia ​​materiaaleja. Teekynttilöiden tekeminen lasten kanssa – se on niin helppoa!

Teekynttilöiden valmistus lasten kanssa – LED -teekynttilät ovat lapsiturvallisia

Teekynttilöiden tekeminen lasten kanssa johti lämpökynttilän lapsiturvallisuuteen

Alun perin tuoksulampuissa käytetyt teevalot ovat luultavasti pienin kynttilämuoto, jota löytyy lähes jokaisesta taloudesta. Nykyään pienet valot ovat enimmäkseen puhtaasti koristeellisia ja haluavat sisustaa kotimme. Lasten läheisyydessä tulee olla erittäin varovainen, koska liekehtivä liekki voi muuttua nopeasti vaaralliseksi. Vanhempien tulisi selittää lapsilleen, kuinka käsitellä tulta oikein ja asettaa selkeät rajat. On parasta välttää todellisia kynttilöitä pienten lasten taloudessa. LED -teekynttilät, joissa on paristot, ovat täydellisiä teekynttilöiden valmistamiseen lasten kanssa. Esittelemme seuraavassa 5 upeaa käsityöideaa.

Teekynttilöiden tekeminen lasten kanssa: tee oma lyhty hillopurkista

Lämpökynttilä lasten kanssa lumihiutale lyhty

Vaikka teevalot ovat hyvin pieniä, niillä on oma erityinen viehätyksensä ja ne ovat erittäin koristeellisia. Kauniit lyhdyt voidaan valmistaa helposti itse muutamalla yksinkertaisella askeleella ja edullisilla materiaaleilla. Itse suunnitellut lyhdyt ovat täydellisiä koristeluun kaikkina vuodenaikoina talon sisällä ja ulkopuolella. Lyhtyjen valmistus jouluksi, Halloweeniksi, syksyksi tai talveksi tai yksinkertaisesti puutarhan koristeluun toimii parhaiten tyhjien hillopurkkien tai kertakäyttöisten purkkien kanssa.

Teekynttilöiden valmistaminen lasten lasimerkkivalolla

Kertakäyttöisen lasin ulkopinta voidaan helposti suunnitella leikkisästi pysyvällä merkillä millä tahansa värillä. Tarvitset vain minkä tahansa motiivin. Lapsi voi valita tämän itse Internetissä ja tulostaa sen tulostimella tai piirtää vapaalla kädellä. Painettu aihe on tietysti sovitettava vastaavan lasin kokoon. Sitten kiinnität sen sisäpuolelta ja piirrät kuvion ulkoa merkin avulla. Kun merkin maali on kuivunut, itse tehty lyhty on jo valmis.

Teekynttilöiden tekeminen lasten kanssa: Halloween -lyhty, jossa on ihastuttava marmorivaikutus

Teekynttilöiden tekeminen lasten halloween -vahaliiduilla

Erityisen taiteellinen tuulivalo voidaan suunnitella samalla tavalla. Tätä varten käytetään pari värikynää ja paperiarkki. Lapsi voi itse valita värikynät. Oranssi, harmaa, musta ja valkoinen sopivat temaattisesti Halloweeniin, mutta voit käyttää myös muita. Tarvitset myös hillosta valmistetun purkin tai oikean kokoisen sylinterimaljan.

tealight tinker lapset halloween vaha väriliidut shcmelzen

Ensin sinun on mitattava lasi ja leikattava valkoinen arkki sen mukaisesti. Paperin tulisi peittää lasin sisäpuoli kokonaan ja olla ehkä 1-1,5 cm leveämpi. Nyt raastat väriliidut perunankuorijan tai raastimen avulla. Värilliset hiukkaset on sekoitettava hyvin ja jaettava suhteellisen tasaisesti koko levylle. Ihastuttavan marmoriefektin luomiseksi pienet värikynän palat sulatetaan. Käytä tätä varten joko hiustenkuivaajaa tai laita arkki varovasti uuniin kiertävällä ilmalla ja matalalla lämmöllä muutaman minuutin ajan. (Älä jätä sitä ilman valvontaa!) Lopuksi marmoroitu lehti kiinnitetään vain lasin sisäpuolelle ja siihen asetetaan tietysti LED -teevalo.

Teekynttilöiden valmistaminen paperista lasten kanssa

tealight tinker lapset taittavat paperipyramidin

Todennäköisesti helpoin materiaali, jonka parissa lapset tykkää, on paperi. Kaunista paperia voidaan käyttää myös teevalon valmistamiseen, mikä johtuu mini -LED -kynttilöistä. Paperista valmistettu luova lyhty on tehty pyramidin muotoiseksi.

lämpökynttilä käsityö lapsille paperipyramidin ohjeet

Piirrä ensin malliksi tasasivuinen kolmio ja sitten yhteensä neljä vierekkäin, niin että lopulta luodaan pyramidi, joka on avoin toiselta puolelta. Leikkaa nyt kuvio tarkasti. Minkä tahansa aiheisen paperilävistimen avulla lävistät muutaman aukon, jotta valo voi virrata niiden läpi. Liimaa lopuksi molemmat puolet ja aseta pyramidi lämpökynttilän päälle.

Tee lämpökynttilöitä lasten kanssa – tee kynttilälyhdyt itse tyhjistä tölkeistä

tealight käsityö lasten lyhty tehdä omat tölkit

Käsityöt ovat lapsille hauskaa, varsinkin kun itse tekemänsä aineisto käytetään myöhemmin käytännössä. Toinen etu on, jos käytät siihen käytettyjä tavaroita ja kierrätät niitä. Näin yhdistät hyödyllisen ja ympäristöystävällisen. Näin upeita lämpökynttilälyhtyjä voidaan valmistaa tyhjien tölkkien lasten kanssa. Tämä käsityöprojekti vaatii aikuisten tukea, koska se sisältää työkalujen käytön.

tealight tinker lapset tölkit lyhtymaali motiivi

Näitä kauniita tölkkilyhtyjä varten tarvitset muutamia tyhjiä ja puhtaita tölkkejä: hiekkapaperia, akryylimaalia, harjaa, akkuruuvimeisseliä, lankaa ja helmiä, jotka voidaan kiertää niiden läpi. Tyhjät tölkit on ensin puhdistettava huolellisesti, poistettava sitten terävät reunat, hiottava ja kiillotettava jokaisen tölkin ulkopinta hiomapaperilla. Nyt lapset voivat suunnitella tölkkien ulkopinnan millä tahansa värillä.

tealight tinker lapset tölkit lyhty motiivi

Kun maali kuivuu, jokainen lapsi tekee mallin siitä, miltä tölkin lyhdyn aukkojen tulisi näyttää. Täällä ovat mahdollisia erittäin leikkisiä malleja, eikä luovuudella ja mielikuvituksella ole rajoja. Kun lapsi piirtää mallinsa paperille, kiinnitä se värilliseen tinaan teipin avulla. Nyt aukot on tehtävä akkuruuvimeisselillä ja tähän tarvitaan varmasti aikuisen apua.

teelight tinker lapset tekevät itse tölkit lyhdyn

Kaksi muuta reikää kahvaa varten on porattava kummankin tölkin kummallekin puolelle. Jokainen lapsi tekee lankakappaleen tehdäkseen kahvan kauniille tölkkilyhtylleen. Kahva voidaan myös koristaa helmillä. Lopuksi kiinnität langan tölkin molemmille puolille ja se on siinä!

Tee talvinen lämpökynttilä lasten kanssa – tee tuulenvalo itse jäästä

tealight -käsityölapset tekevät jääpallo -ohjeet itse

Luultavasti omaperäisin idea lasten kanssa teekynttilöiden valmistamiseen on jäästä valmistetut talvilyhdyt. Se toimii todella helposti ja tarvitset vain vettä ja pari ilmapalloa. Aikuisten tulee olla varovaisia ​​tätä tehdessään, jotta lapset eivät vilustu.

lämpökynttilä käsityö lapsille jääpallo ilmapallo valmistusohjeet

Sinun tarvitsee vain täyttää ilmapallot vedellä. Ennen kuin kiinnität jokaisen ilmapallon paikalleen, aseta lieriömäinen astia aukkoon ja jäädytä täytetyt ilmapallot pakastimeen. Se toimii helpommin talvella ja voit laittaa ilmapallot kylmään pakkasen sijaan.

teelight -käsityölapset täyttävät jääpallo -ilmapallon

Vaihtoehtoisesti voit sitoa vedellä täytetyt ilmapallot ja tehdä myöhemmin aukon LED -teevalolle pienellä kuumalla vedellä. Haluttaessa vesi voidaan myös värjätä elintarvikeväreillä, jolloin jäälyhdyt ovat värillisiä.

tealight tinker lapset talvi lumen väri

Näitä jäälyhtyjä voi tietysti käsitellä vain talvella ja käyttää puutarhan koristeluun, muuten jää sulaa hyvin nopeasti.

Previous Post
Sipulit kotitaloudessa – unelmaton käyttösi jokapäiväisessä elämässä
Next Post
Tee lankakuvia itse kynsillä – ideoita, ohjeita ja malleja