15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Raha taita sydämet – 3 ohjeita ja erilaisia ​​ideoita

raha-fold-heart-flower-3d-vaikutus

Rahalahjat ovat yleensä erittäin voimakkaita häissä, mutta myös syntymäpäivälapset odottavat niitä innolla. Jotta rahalahjasi ei vaikuttaisi liian persoonattomalta, voit taittaa setelit luovasti. Täältä löytyy erilaisia ​​muotoja – mekko, paita, kukka, perhonen, kala ja tietysti sydän. Sydän on yksi yksinkertaisimmista muodoista, jotka voidaan helposti tehdä paperista. Tänään näytämme sinulle muutamia yksinkertaisia ​​oppaita aiheesta Raha taittaa sydämen, jotka sopivat myös aloittelijoille origamin taiteessa. Ammattilaiset voivat kokeilla 3D -sydämentaittotekniikkaa.

Rahat taittaa sydämet – ensin paperi testinä

rahaa-fold-heart-red-paper-näyte

Rahan taittaminen vaatii paitsi setelin, myös vähän aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos olet jo valinnut sydänmallin, olisi parempi, jos kokeilet sitä ensin paperilla. Tämä on erityisen suositeltavaa, jos olet aloittelija origamin taiteessa. Voit hallita taittotekniikan muutamalla harjoituksella.

Taitettava rahasydän – ohjeet 10 euron setelillä

rahaa taita sydän 10 euron seteli yksinkertaiset ohjeet

Tämä opas on hyvin yksinkertainen ja sopii myös aloittelijoille. Laita 10 euron lasku eteen. Taita lasku keskelle – oikea reuna vasemmalle. Avaa lasku uudelleen ja aseta se niin, että terävä rypytys on ylöspäin. Taita sitten molemmat puolikkaat uudelleen keskeltä.

Rahaa lahjoja syntymäpäivänä – 15 DIY -ideaa

Tinker -rahakortit – luovia ideoita joka tilanteeseen, mukaan lukien ohjeet

Taita kukka setelistä – rahakukan ohjeet ja ideat

Vaiheittaiset taitto-ohjeet

rahataitto sydämen ohjeet-10 euron seteli

Käännä lasku. Taita ulommat päät niin, että sydämen yläosa tulee näkyviin. Käännä nyt yläreuna alas. Avaa taittoviivan ulommat päät ja litistä sisäänpäin. Pyörittele lopuksi reunat sisäänpäin.

yksinkertainen opas aloittelijoille

rahaa-taittuu-sydän-ohjeet-raha-lahja-häät-50-euroa

Tältä rahasydämesi pitäisi näyttää nyt. Voit käyttää sitä erilaisten lahjojen sekä kukkakimppujen ja korttien maustamiseen. Mitä suurempi lasku, sitä suurempi on sydämesi.

Bonus kolikko 

raha-kertainen sydän-10-euron seteli-kolikko

Jos uskallat kokeilla monimutkaisempaa taittotekniikkaa 3D -tehosteella, voit myös kiinnittää pienen kolikon rahasydämeen.

Taita ammattimainen 3D -sydän

rahaa-fold-heart-red-paper

Jos olet jo oppinut ensimmäisen yksinkertaisen taittotekniikan, saatat haluta uuden haasteen. Tässä se on – origami -sydän, jossa on 3D -vaikutus.

Vaiheittaiset kuvaohjeet

raha-kertainen-sydän-ohjeet-raha-lahja-näyte

rahaa-taita-sydän-ohjeet-kukka-se

3D -sydän ja kolikko keskellä

rahaa taittaa sydämen dollarin seteli kolikko

Tee seteli lapsille sormus

rahaa taittaa sydämen rengas dollarin seteli

Jos haluat tehdä käteislahjan lapsille, tutustu tähän ideaan – setelistä tehty sydämen muotoinen sormus. Setelit eivät valitettavasti ole riittävän suuria aikuisen sormille, mutta ne sopisivat varmasti lapsille.

raha-fold-heart-ring-sheet-paper-näyte

Renkaan taittamiseen sydämellä on myös kaksi vaihtoehtoa. Leikkaa paperikoko, joka on samankokoinen kuin seteli, jonka haluat luovuttaa, ja kokeile sitä, kunnes olet tyytyväinen tulokseen. Hauskaa taittamista!

rahaa-fold-sydän-rengas-ohjeet-paperi

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle