15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet

Kaikki odottavat joulun juhlallista ja kodikasta ilmapiiriä ja hetkiä, jolloin olet rakkaiden ympäröimänä ja voit nauttia juhlasta rennolla tavalla. Se on vieläkin mukavampaa, kun näet lasten säteilevät silmät ja olet yksinkertaisesti innostunut pienten innosta ja innostumisesta. Koska ennen joulua innostus on yhtä suuri, voit omistautua suureen käsityöprojektiin yhdessä lastesi kanssa. Joulupallojen tekeminen lasten kanssa olisi erinomainen idea, jossa lukuisia luovia ideoita voidaan toteuttaa käytännössä hetkessä. Anna itsesi inspiroida seuraavista DIY -ehdotuksista ja nauti ajastasi rakkaidesi kanssa.

Tinker painettujen joulupallojen kanssa lasten kanssa

korut koristeet tatuointi yksinkertainen näpertely joulupallot lapset

Voit jopa tehdä joulupalloja lasten kanssa vaikeustasosta riippuen, jopa pienten lasten kanssa. Ensimmäinen käsityöideamme joulukuusenkoristeisiin on erittäin helppo ja valmis muutamassa minuutissa. Lapsesi voi koristaa joulupallot esimerkiksi erilaisilla väliaikaisilla tatuoinneilla. Monipuoliset kuviot näyttävät todella hyviltä joulukuusi palloissa. Aseta pienet kuvat haluttuun kohtaan ja kostuta niitä hieman. Poista sitten paperi varovasti. Kuvien ei myöskään tarvitse olla symmetrisiä, pallot näyttävät kauniilta tavalla tai toisella.

Tee lasten kanssa joulupalloja paljeteilla, konfetillä ja glitterillä

tehdä konfetti glitter paljetteja joulupallot itse

Toinen loistava idea kotitekoisille joulupalleille, jotka on erittäin nopea valmistaa, ovat nämä kimaltelevat joulupalat. Poista korkki läpinäkyvästä koristepallosta ja anna lapsesi täyttää se konfetilla tai paljeteilla. Laita sitten korkki takaisin paikalleen. Jos haluat vielä enemmän kiiltoa ja väriä, voit päällystää joulupallon yläosan tahnaa ja rullata sen konfetiksi.

Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet

Käsityöideoita jouluksi – suunnittele joulukuusi palloja

Joulupallojen maalaus: 3 ohjeet lasten kanssa tekemiseen

Muuta joulupallot Disney -hahmoiksi

kevyt joulukuusi koristeet Mikki Hiiri

Joulu on lapsille kaksi kertaa kauniimpi, kun joulukuusenkoristeissa on motiiveja ja sankareita monista kauniista Disney -elokuvista. Koska lapset odottavat innolla kaikkea, mistä heidän suosikkisankarinsa löytyvät. Kaikenikäiset lapset ihastuvat tällaisesta joulupallosta, varsinkin jos annat heidän osallistua käsityöhön. Klassisia Disney -aiheita ovat epäilemättä Mikki Hiiri ja Minnie Hiiri. Tätä varten tarvitset yhden suuremman ja kaksi pientä muovipalloa. Katkaise veitsellä kahden pienen pallon sulku ja kiinnitä ne suurempiin palloihin kuin korvat.

Disneyn jäädytetyt teemalla olevat lapset heiluttavat joulua

Jos haluat, voit laittaa keulan korvien väliin ja pukeutua Minnie -hiireen. Lapset voivat piirtää kasvoille pysyvällä merkillä. Monet suositut elokuvasankarit voidaan loihdella paljeteilla ja helmillä, eri väreillä ja lapsesi rikkaalla mielikuvituksella. Esimerkiksi jääkuningatar Elsa, jossa on prinsessamainen sininen mekko ja pienet valkoiset lumihiutaleet, on tehty erittäin helpoksi. Voit myös värjätä läpinäkyvien muovisten tai lasisten joulukuusipallojen sisäpuolen maalilla, kynsilakalla tai kimalluksella ja liimalla.

Tinker -joulupallot: tee paperista kauniita joulukoristeita itse

Voit maalata kauniita joulupalloja lasten kanssa seuraamalla näitä ideoita ja vinkkejä

Kaunista vanhat joulupallot – Hyviä ideoita vanhojen koristeiden päivittämiseen

Tee joulupalloja kädellä ja sormenjäljillä lasten kanssa

sormenjälkien väri joulupukit joulupallot

Jos haluat tehdä lasten kanssa joulupalloja, jotka paitsi koristavat joulukuusta, mutta ovat myös hieno muisto, voit tehdä kauniita joulukuusi palloja käsin. Hanki lasipallot tai joulupallot muovista ja maalaa lapsen kämmen anteliaasti valkoisella sormimaalilla tai akryylimaalilla. Aseta nyt pallo hänen kätensä päälle. Lapsesi tulee sulkea se kädellään. Paina maalattu käsi varovasti pallon päälle varoen, ettei se liukua. Jos otat kätesi pois, suuri vaikutelma on valmis.

eläimet sormenjälki hirvi koristelu joulukoriste

Yksittäiset sormenjäljet ​​voidaan muuttaa onnellisiksi joulupukiksi vedenpitävillä kynillä. Käyttämällä samaa periaatetta lapsesi voi tehdä toisen joulupallon, tällä kertaa sormenjäljillään. Pienen sormenjäljestä tulee esiin söpöjä kukkia, eläimiä ja muita kauniita olentoja. Joulupukin poro on valmis hetkessä. Lapsesi nimi ja vuosi tekevät itse tehdyistä joulukuusenkoristeista ainutlaatuisia ja luovia.

tinker joulupallot lasten kanssa lumiukkojen kädenjäljen koristelu

Tee joulupalloja styroxista lasten kanssa

näpertele joulupallojen kanssa villahuopaista styroxia

Jos olet päättänyt omistautua harrastuksella käsitöille joulupalloilla harmaana iltapäivänä, voit luoda kauniita ja värikkäitä joulukuusipalloja, jotka on valmistettu styroxista, ja varmistaa, että katseenvangitsija on joulukuusessa. Ota halutun kokoiset pallot ja pujota kaksoislanka pallon läpi. Sido pohja. Nyt lapsesi voi luovuttaa höyryn luovasti ja muodostaa pieniä palloja villasta tai huovutetusta villasta. Niitä löytyy tietysti myös paljon käsityökaupasta. Harjaa styrofoam -pallo pastalla ja anna lapsesi liittää pallot yhteen.

Käsityöt styrofoam -palloilla jouluksi – kauniita käsityöideoita aikuisille & Pieni

Käsityöt styrofoam -palloilla – hyviä ideoita nuorille ja vanhoille on helppo toteuttaa

Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin

lumi talvi luonnonmateriaalit styroksi

Kaunis joulukuusenkoriste tai joulukoriste voidaan myös valmistaa luonnonmateriaaleista. Aseta ensin puinen vartaat styrox -palloon ja maalaa se valkoisella akryylimaalilla. Lapset voivat ripotella lasikimalleita tai keinotekoista lunta vielä märkälle maalille. Sido sitten ohuet oksat, männynkävyt tai kuusen oksat yhteen ja kiinnitä ne joulupalloon.

Joulupallot lasten kanssa paperit

paperiset korut, jotka kiinnittävät koruja

Käsityömateriaalipaperi sopii erityisen hyvin erilaisiin käsitöihin, varsinkin jos lapset ovat päätoimijoita. Se on edullinen, monipuolinen ja erityisen helppokäyttöinen. Nuoret voivat leikata paperinauhoja eri kuvioilla ja levittää palloihin tahnaa. Nyt nauhat voidaan liimata haluttuun väriyhdistelmään. Täällä ei ole noudatettavia sääntöjä. Tulokset ovat erittäin omaperäisiä ja kauniita riippumatta siitä, onko ne ylitetty, vierekkäin tai ainakin hieman päällekkäisiä.

paperi kuusipuu korut organza valo

Tyylikkäät, kimaltelevat tai kuviolliset joulupallot voidaan myös tehdä helposti ja nopeasti paperinauhoista. Hanki käsityöpahvi haluamallasi kuviolla ja anna lasten leikata siitä nauhat. Aseta se pöydälle edessäsi auringon muotoiseksi ja pujota litteä pääkiinnike alhaalta. Vaihtoehtoisesti voit liimata paperin päät yhteen. Tee sama nauhan muille päille. Kuvitettujen paperipohjaisten joulupallojen malli löytyy täältä.

pilata joulupallot punaisesta kimaltelevasta paperista

Koristele joulukuusi pallot rautahelmillä

tinker joulupalloja lasten kanssa perler helmi kirjaimia

Voit myös luoda ainutlaatuisia ja värikkäitä joulukoristeita suosittujen silitettävien helmien avulla. Kuten näette, pieniä muovihelmiä voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Lapset voivat vain kastaa ne hetkeksi tahnaan ja kiinnittää ne sitten. Värin ja yhdistelmän valinnasta riippuen voidaan luoda suuria värigradientteja tai lapsesi nimikirjaimia.

Tee epätavallisia täytettyjä joulupalloja itse

villa täytettyjä joulupallolankoja

Olipa upeasti koristeltu joulukuusi tai pieni lahja tai lahja rakkaillesi, täytetyt joulukuusi pallot hämmästyttävät sinua. Voit jälleen valita lasi- ja akryylipallojen välillä ja valita haluamasi täytteen. Mahdollisuudet tähän ovat lähes rajattomat. Värilliset köydet, värilliset paperinpalat, henkilökohtaisilla viesteillä täytetyt muistiinpanot tai ehkä keinotekoinen lumi ja puuvilla, kaikki nämä vaihtoehdot näyttävät yhtä houkuttelevilta.

Tee henkilökohtaisia ​​joulupalloja lasten kanssa

Jos haluat tehdä henkilökohtaisen lahjan, voit tehdä joulukuusi pallon valokuvalla lapsesi kanssa. Yksilöllinen joulupallo, jossa on valokuva lapsestasi ja lyhyt viesti, jolla välität toiveesi tulevalle vuodelle alkuperäisellä tavalla, on korvaamaton lahja muille perheenjäsenille ja isovanhemmille.

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä