15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funky posliini teepalvelu värillisillä kahvoilla – Seletti I -Wares

posliininen teesetti i-wares seletti klassiset koristeet värilliset kahvat

Seletti on italialainen valmistaja hienoja design -esineitä, jotka antavat klassiselle ilmeelle mielenkiintoisen käänteen. Niiden tuotevalikoima ulottuu huonekaluista ja astioista käytännöllisiin koriste -esineisiin. Tämä Posliiniteetä kantaa nimeä i-Wares ja on funky uudelleen tulkinta klassisesta teeastiasetista. Tämän suunnittelun aksentti on kahva, joka on erittäin fluoresoivia värejä, kuten vihreä, oranssi, sininen, vaaleanpunainen ja keltainen. Kokoelmaan kuuluu i-teekannu, i-sokerikulho ja erityyppiset kupit: i-kahvi espressoa varten, i-tee teetä varten ja i-muki kuumille juomille, kuten latte macchiato, cappuccino jne..

Posliiniteetarjoilu värillisellä kierroksella

posliini-teeastiasto moderni funky i-wares seletti

Teekannussa ja sokerikulhossa on keltaiset kahvat, kun taas kaikissa muissa pienissä ja suurissa kupeissa on kahvat kaikissa edellä mainituissa väreissä. Ne näyttävät hyvältä sekä kokonaisuutena että yksittäin. Jokaisella kupilla on oma persoonallisuutensa ja viehätyksensä. Koska ne tulevat kauniissa yksittäisissä laatikoissa, ne voivat olla myös suuria lahjoja.

Posliiniteetä kauniilla klassisilla koristeilla

posliini-teesetti i-wares seletti valkoiset kupit teekannu keltaiset kahvat

  Kahvi- ja teekuppeissa on myös lautaset ja pieni lusikka, joka pitää sen Posliiniteetä täydentää hienosti. Koska sarja on valmistettu raskaasta posliinista, herkkien koristekoristeiden ja kuppien todellisen painon välillä on mukava kontrasti. Kun nostat kupin, sen paino on odottamaton ja yllättävä.

Kahvikupit värillisillä kahvoilla

posliininen teesetti värilliset kahvat värillinen i-wares seletti

teekannu keltaisella kahvalla  

klassinen posliini -teekannu, uudelleen tulkittu keltainen kahva

kirkkaat kahvat ovat todellisia katseenvangitsijoita

posliininen teesetti i-wares seletti värikkäästi maalatut kahvat koristeet

kuppien värivalikoimaiwares -kokoelman mukit klassiset koristeet posliiniväriset kahvat funky posliini-teesetti moderni kierre i-wares seletti

Previous Post
Valkoiset joulukoristeet – 30 kirkasta, tyylikästä ideaa
Next Post
Mielenterveyshäiriöt mahdollisina seurauksina COVID-19-tartunnan jälkeen