15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pienten huoneiden kalustus – hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja

perustaa ideoita sininen sohva maalaus seinä puu tuolit koristetyynyt keltainen

Asunnossasi on pienet huoneet etkä tiedä kuinka tehdä siitä tilava ja valoisa? Annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua tehtävässä.

Pienten huoneiden kalustus – epätavallisia suunnitteluratkaisuja

pieni olohuone vinkkejä seinäyksikkö sohva iso ikkuna

Näytämme sinulle joitain inspiraatioita siitä, miten se tehdään pienet huoneet voi perustaa – tämän Kanadan parvihuoneiston esimerkin avulla. Se on täysin kunnostettu ja rakennettu uudelleen. Otamme sinut virtuaalikierrokselle ja paljastamme ongelmat, jotka uuden omistajan oli kohdattava. Olohuone oli niin pieni, että ruokailutilalle ei ollut vapaata tilaa. Suunnittelijat valitsivat keittiöpöydän, jossa on ruokailutila, jotta olohuoneeseen jää enemmän vapaata tilaa. Olohuoneessa oleva leposohva päästää auringonvalon olohuoneeseen. Huonekalut valittiin huolella, joita voidaan myöhemmin käyttää suurempaan asuntoon muutettaessa. Korkea seinäyksikkö, jossa on paljon hyllyjä ja TV -kaappi, hyödynsi optimaalisesti korkeaa kattoa ja käytettävissä olevaa tilaa. Kiiltävä tarjoilupöytä korvaa sivupöydän onnistuneesti. Makuuhuone on erotettu olohuoneesta liukuovella. Siellä aksentti oli asetettu keltaiseksi. Taitava valokuvaseinä lisää kodikkuutta sisätiloihin.

Pienten huoneiden kalustus – käytännöllisiä vinkkejä asumiseen

keltainen aksentti valokuva seinä koira kukat päiväpeite

Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten olla pienet huoneet asetuksia optimaalisesti ja mitä yleisiä virheitä sinun on vältettävä. Keskity asunnon positiivisiin puoliin – tästä pienestä parvihuoneistosta on upea näköala – mikä korostuu paremmin verhojen ansiosta. Suunnittele asunto omien tarpeidesi mukaan – esimerkiksi asunnon omistaja on piilottanut pesukoneen ja kuivausrummun vaatehuoneeseen. Vältä asunnon eri alueiden erottamista, vaan aseta avoin oleskelutila. Läpinäkyvät huonekalut, kuten lasipöytä tai muovituolit, saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Koristele pieni asunto värikkäillä kodin lisävarusteilla, kuten koristeellisilla tyynyillä sohvalla.

Tarjoilupöytä olohuoneen sivupöydän sijasta

Huoneeseen asennettu lasinen sivupöytä metallikevyt nojatuolin seinärakenne

Perusta pieni kotitoimistotila

suunnittelu kirjoituspöytä kirjat säilytystilaa ideoita suunnittelu luonnonkiviseinä

Pieni keittiö näyttää valkoiselta isommalta

Ruokailutila suunnittelu valkoinen väri sisäänrakennettu laitteiden laskuri

Kukat koristeena

koristele kiiltävä maljakko ja tee kukka -asetelmia itse

Suunnittelija

huonekalujen uusiminen vinkkejä temppuja

Previous Post
Joulukuusen koristelu – 25 erilaista tyyliä ja koristeideaa
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä