15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee Barbie -vaatteita itse ja värjää hiuksesi – 11 DIY -projektia

Tee Barbie -vaatteesi ilmapalloista

Tyttäresi vanhalla Barbiella on himmeät hiukset ja vaatteet ovat joko kadonneet tai repeytyneet? Näytämme sinulle 11 DIY -projektia, joiden avulla voit saada lempinukkasi loistamaan uudessa loistossa. Ota selvää, miten voit tehdä Barbie -vaatteita itse ilmapalloista ja muotoilla suosikkisi nukke uusimpien muotitrendien mukaan. Ja kuten jokainen nainen tietää – uusi ilme vaatii uuden hiusvärin. Näytämme sinulle, kuinka suoristaa ensin mattaiset Barbie -hiukset ja sitten loihduttaa kohokohdat. Ruokavärin avulla voit jopa värjätä suosikkinukkesi koko harjan. Lapset saavat tietysti auttaa käsityössä – ohjeet ovat erittäin yksinkertaisia. Ensin tarjoamme useita ideoita vaatteille ja sitten ehdotuksia kampauksille.

Tee Barbie -vaatteita itse: mini -mekko ilmapallosta

Barbie -vaatteet pukeutuvat ilmapalloihin

Ensimmäinen käsityöopetus on melko suoraviivaista. Tarvitset ilmapalloa ja saksia yllä olevassa mekossa. Anna lasten auttaa, esimerkiksi he voivat valita ilmapallojen värin.

Tee Barbie -vaatteista ilmapalloja leikattu mekko ilman ompelemista

Katkaise vain ilmapallo alhaalta ja ylhäältä. Pukeudu nukkeen keskiosaan. Nuken olkapäämekko on valmis.

Tee Barbie -vaatteita itse: Toppi ja hame ilman ompelemista

Tee Barbie -vaatteista itse pusero leikattu ilmapallo

Kokoa tyylikäs asu, jossa on sininen hame ja toppi vaaleanpunaisena. Tällä ilmeellä Barbie -nukke on hyvin valmistautunut juhliin ystäviesi kanssa. Tätä käsityöideaa varten tarvitset kaksi ilmapalloa tyttäresi suosikkiväreissä ja sakset.

Tee Barbie -vaatteita itse, leikkaa kalliopalloja

Aloita hameesta. Leikkaa ensin sinisen ilmapallon kaula. Pue leikatut yksityiskohdat minihameeksi. Leikkaa sitten jäljellä oleva ilmapallon osa siksak -muotoiseksi. Laita toinen yksityiskohta päälle ensimmäisen päälle ja hame on valmis. Leikkaa vaaleanpunaisen ilmapallon puseroon kolme aukkoa. Kaksi pienempää aukkoa kummallakin puolella ovat käsivarsia varten, keskellä oleva aukko on päätä varten.

Tee Barbie -vaatteita itse – aseta suosikkisi nukkeesi jokapäiväiseen asuun

Barbie -vaatteet tekevät itsestäsi hamepuvun

Voit tehdä ilmapalloista lukuisia jokapäiväisiä asuja. Periaatteessa pätee nyrkkisääntö – kapea alaosa aukolla tehdään yleensä hameiksi, leveämpi yläosa – puseroiksi ja yläosiksi. Anna mielikuvituksen lentää ja kokeile erilaisia ​​väriyhdistelmiä. Kolmen vuoden ikäiset lapset voivat osallistua käsityöhön.

Tee urheilulliset Barbie -vaatteet itse kumikäsineistä

Barbie -vaatteet tekevät itsestäsi kumikäsineiden asusteita

Luo urheilullisia vaatteita suositulle Barbie -nukelle kumikäsineestä. Voit esimerkiksi tehdä olkaimettoman yläosan ja legginsit. Asu tehdään näin:

Tee Barbie -vaatteita itse Leikkaa kumikäsineiden sormet

Leikkaa ensin puolet keskisormesta ja etusormesta. Leikkaa sitten käsineen osa etusormella, keskisormella, nimettömällä sormella ja pienellä sormella.

Tee Barbie -vaatteita itse Leikkaa kumikäsineet

Aseta sitten tämä osa niin, että osittain leikattu rengas ja keskisormet toimivat housun jaloina. Katkaise nyt varovasti valmiit “housut” muusta käsineestä.

Barbie -vaatteet tekevät housusi kumikäsineestä

Voit halutessasi sitoa kaksi jäljellä olevaa sormea ​​(eli etusormen ja pienen sormen) yhteen edessä.

Barbie -vaatteet tekevät itsestäsi housut kumikäsine

Yllä oleva kuva näyttää lopputuloksen – tältä näyttää valmiiden housujen. Leikkaa nyt rengas peukalosormesta – olkaimeton yläosa on valmis.

Tee Barbie -vaatteita itse: tee yöpaita kumikäsineistä

Tee Barbie -vaatteita itse, näpyttele yöpaita

Kun Barbie menee nukkumaan, hän tarvitsee ehdottomasti tyylikkään yöpaidan. Katkaise etusormi, keskisormi ja nimetön sormi kumikäsineestä niin, että syntyy kolme aukkoa. Kaksi sivuaukkoa ovat käsivarsia varten, keskimmäiset aukot – päätä varten. Laita nukke päälle ja sido peukalo pienellä sormella selkään vyötäröllä. saattaa loppuun!

Taita Barbie -mekko lautasliinasta

Barbie -lautasliina tee itse

Ensimmäiselle treffilleen Kenin kanssa Barbie tarvitsee epätoivoisesti söpön mekon. Näytämme sinulle, kuinka tehdä leikkisä muotoilu paperilautasliinasta. Seuraavaa käsityöideaa varten tarvitset neliönmuotoisen paperilautasliinan, jonka molemmille puolille on painettu kukkakuvioita ja neulontalankaa.

Barbie -vaatteet valmistavat itsellesi lautasliinan

Leikkaa ensin lautasliinan yksi kulma. Leikkaa sitten vielä kaksi aukkoa molemmin puolin noin 2 cm tästä kulmasta. Pyöristetty kulma on itse asiassa aukko kaulalle, kaksi muuta – käsille. Laita nuken lautasliinamekko päällesi, taita vasen ja oikea puoli keskelle, sido ne yhteen neulelangalla.

Tee Barbielle käsilaukku itse

Tee Barbie -asioita itse, tee oma käsilaukkuilmapallo

Kun Barbie menee ostoksille ystäviensä kanssa, hänellä on tyylikäs käsilaukku. Näytämme sinulle, kuinka tehdä nämä ilmapallosta. Tarvitset ilmapallon, neulelangan (noin 15 cm pitkä), sakset, paksun neulan.

Tee Barbie -tavaraa itse Leikkaa käsilaukun ilmapallo

Leikkaa ilmapallo ensin puoliksi. Heitä pois puolikas aukolla (jota kutsutaan kaulaksi). Tee kaksi reikää toisen puoliskon päähän 8 mm: n neulalla. Leikkaa laukun kahvan neulontalangasta 15 cm. Vie neulelangan toinen pää ensimmäisen aukon läpi ja solmu toisella puolella. Vedä sitten sen toinen pää toisen, vastakkaisen aukon läpi ja solmu se myös. Voit halutessasi korjata sen kuumaliimapistoolilla.

Muotoile Barbie -hiukset – tee tarvikkeet itse

Barbie -tarvikkeet itse antavat vinkkejä

Barbiella on pitkät hiukset ja hän rakastaa kokeilla uusia kampauksia ja uusia hiuslisävarusteita. Tyylikkäällä strassikivellä varustetulla pääpannalla hän on taatusti tähti nuken talossa. Seuraavaa käsityöideaa varten tarvitset: muovirenkaan muovipullon kaulaan, tekojalokiviä, kuumaliimapistoolia, sakset.

Barbie -pääpanta tekee käsityöideoita itse

Poista ensin muovirengas varovasti muovipullosta ja leikkaa sitten pieni osa siitä saksilla. Lopulta renkaan pitäisi nyt muistuttaa pääpanta. Kiinnitä strassit yläosaan kuumaliimapistoolilla. anna kuivua.

Suorista mattaiset Barbie -hiukset ja korjaa ne huuhteluaineella

Ideoita Barbie -hiusten suoristusvinkkeihin

Onko nuken hiukset menettäneet kiillon? Ovatko ne himmeitä, eikö niitä voi enää muotoilla? Tässä on pikaopas siitä, miten suoristaa Barbien hiukset. Tarvitset kulhon ja kaksi-kolme tippaa huuhteluainetta.

Barbie hiusten suoristus vinkkejä temppuja

Täytä kulho vain puoliksi haalealla vedellä, lisää huuhteluainetta ja sekoita hitaasti. Kasta nuken hiukset veteen ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Kampaa sitten hiuksesi huolellisesti. Voit myös huuhdella hiukset vedellä.

Barbien hiusten värjäys: ohjeet

Ideoita Barbie -hiusten värjäykseen

Kun Barbie haluaa värjätä hiuksensa, hän menee kampaajalle. Tyttäresi voi antaa Barbielle uuden ilmeen elintarvikeväreillä haaleassa vedessä. Liuota vain elintarvikeväri veteen. Kasta nuken hiukset liuokseen ja anna sen olla 3-5 minuuttia.

Barbie -hiusväri elintarvikeväri

Taputa nukke kuivaksi lautasliinalle ja kampaa hiukset.

Barbie -hiusten värjäys: korosta itse

Barbie hiusvärillä leikattu ilmapallo

Pienet tytöt odottavat erityisesti nukkeja, joissa on kirkkaanväriset hiukset – näytämme sinulle, kuinka korostaa kohokohtia. Tarvitset ilmapallon, hiusvärin, virkkauskoukun, paperilautasliinan.

Barbie -hiuslangan värjäysohjeet

Kampaa barbien hiukset. Leikkaa ilmapallo ristikkäin kahtia ja tee yläreunaan 5-6 reikää. Laita ilmapallo uimapuvuksi. Vedä langat reikien läpi virkkauskoukulla. Aseta nukke lautasliinalle tai paperipyyhkeelle. Levitä hiusväri hiuslangoille ja anna niiden vaikuttaa. Pese hiukset altistumisajan jälkeen.

Barbie -pääpanta tekee käsityöideoita itse

Previous Post
Joulukuusen koristelu – 25 erilaista tyyliä ja koristeideaa
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä