15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

12 viileää riipputuolia ja riippumattoa lapsille

roikkuvat tuolit-keinutuolit-lasten-matto

Jos tarvitset enemmän tilaa ja innovatiivisia ideoita pikkulapsiesi suunnitteluun, meillä on sinulle tänään 12 viileää riipputuolia tai riippumatot, jotka on valittu ehdotuksiksi sinulle. Lapsilla ja nuorilla on hauskaa viettäessään aikaa sisarusten tai ystävien kanssa, jos he haluavat lukea jotain rauhassa tai jos he haluavat rentoutua. Toivomme voivamme inspiroida sinua seuraavaan lastenhuoneen projektiin riipputuolilla.

12 viileää riipputuolia

Vauvan huoneen seinäkoristeinen keinutuoli

12 viileää riipputuolia joista sinun on valittava, ovat erilaisia ​​suunnittelussa ja materiaaleissa. Läpinäkyvästä muovista valmistetun kuplan muodossa tämä riipputuoli tarjoaa laajan valikoiman lapsille lastenhuoneessaan. Pallomainen muotoilu on modernia ja nykyaikaista, ja sen sisällä oleva tila on riittävän suuri jopa torkkuille tai heilutteluun tarinankerronnan aikana illalla. Lapsesi eivät edes odota, että voivat näyttää tämän uutuuden koulukavereilleen. Vauvan huoneessa tätä riipputuolia käytetään tyylikkäänä sisustuksena, joka lisää huoneen sisustusta, vaikka et voisi käyttää sitä vauvallesi jonkin aikaa. Metallikehyksessä se näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä eikä sitä ole edes ripustettu kattoon.

12 viileää riipputuolia

Keinuteltta ripustettu puuhun

Mitä voit saada päiväkodissa, ovat myös 12 viileää riipputuolia puutarhassa. Kauniilla säällä teltat puussa ovat täydellinen tilaisuus viihdyttää ja pitää lapsesi kiireisinä. Tämä on loistava joululahja lapsille lastensa huoneessa. Jos rakastat boho -ulkoasua, saatavilla on myös värikkäitä käsintehtyjä riippumattoja. Se muistuttaa sinua enemmän “suuren tytön” kaksoispäiväkodin suurista ajoista keskikouluikäisenä.

Boho look-swing-neulottu-värikäs kuitu

Boho näyttää kouluikäiselle

Riippumatto lukemiseen

Tämä riippumatto voi kantaa jopa 90 kg ja voi jopa kutsua äidin ja isän kyytiin. Luo lapsillesi lukunurkkaus ja valitse orgaaniset tekstiilit ja pehmeät istuintyynyt lisää mukavuutta.

käsintehty riippuva tuoli

Tämä riippumatto, jossa voit myös heiluttaa lapsiasi, on kaunis boheemi. Tämä antaa lastenhuoneelle aikuisen ilmeen ja korostaa sen hienovaraista ja kulttuurista. Käsintehty ja yksilöllisesti suunniteltu voit lisätä tyynyjä ja peittoja mukavuuden lisäämiseksi.

käsintehty-riippuva tuoli-musta

Tämä poikkeuksellinen riipputuoli on käsintehty 100% ekologisista materiaaleista. Tilaa on myös kahdelle tai useammalle lapselle. Musta muotoilu ja hahmot miellyttävät erityisesti äitiä ja isää, koska he ovat joka tapauksessa valinneet modernin sisustustyylin kotona.

Puusta valmistetusta kankaasta riippuva tuoli

Kangas on riittävän paksu ja antaa siksi vanhemmille rauhoittavan tunteen, kun he jättävät lapsensa riipputuolille. Ylimääräiset verhoilut ja istuimet miellyttävät varmasti lapsia, ja käytetyt taskut voidaan täyttää leluilla tai kirjoilla, jotta istuimella olisi hauskaa.

Swing hauska luola kangasta

Tämä riippuva tuoli tunnetaan swing -luolana. Heti kun lapsi pääsee sisään, unelmamatka alkaa lämmössä ja mukavuudessa. Ilmapallon muoto säästää tilaa ja sopii erityisesti pienempiin lastenhuoneisiin.

Makuuhuone keinutuolilla

Kun lapset ovat vielä pieniä, on hyvä idea suunnitella lukunurkkaus lastenhuoneeseen ja luoda näin innostusta etenkin iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Brasilialainen riippumatto värillisillä raidoilla

Tämän riippumaton värit ja kuviot ilahduttavat sinua varmasti. Valmis käytettäväksi puutarhassa, rantatalossa tai yksinkertaisesti lastenhuoneessa hauskempaa lukemista tai lepoa varten.

Perhoset seinällä boho-riipputuoli

Tässä lastentarhassa löydämme tyypillisen boheemityylisen riippuva tuolin teini -ikäiseltä tytöltä. Se sopii täydellisesti sulkukoreihin ja viimeistelee huoneen ilmeen. Yksinkertaisesti rakastua väriyhdistelmään ja muuhun sisustukseen!

Previous Post
Tatuointiideoita naisille ja miehille: nämä mallit ovat trendikkäitä!
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä