15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

9 esimerkkiä kauniista kampauksesta häitä varten

romanttinen-hiukset-luominen-häät-morsian-suunnittelu

1. Jokaisella morsiamella on jo muutamia ajatuksia siitä, miltä hänen ulkonäkönsä pitäisi näyttää häissään. Tämä videoesimerkki a Kampaus häät koostuu kauniista jousesta, joka on tehty itse hiuksista. Tätä varten kiusaa ensin hiusten yläosa ja sido sitten yhteen. Käytetty curling -rauta sopii erinomaisesti kaikkiin curling -kampauksiin. Keula itsessään on yllättävän helppo muotoilla ja sopii mihin tahansa morsiamen ulkoasuun.

Tyylikäs kampaus häät – keula

jousi-hiukset-idea-häät-kampaamo-morsian

2. Tämä Kampaus häät on täydellinen morsiamelle, joka haluaa pehmeän ilmeen, joka on nopea tehdä. Se sopii myös täydellisesti olkaimeton hääpuku, joka peittää paljaat hartiat hieman. Punos näyttää ensi silmäyksellä hyvin monimutkaiselta, mutta koostuu vain kahdesta tavallisesta palmikosta, jotka on kytketty toisiinsa ja vaativat jonkin verran käsivoimaa. Kun olet löysännyt punoksia hieman ulkopuolelta, voit kiinnittää ne yhteen puristimilla. Varmista, että kiinnität pidikkeet taakse, jotta ne eivät näy. Lisää sitten Kampaus häät lisää söpö lisävaruste aksentin asettamiseksi.

Upea kampaus häät – merenneito punos

meri-neitsyt-kampauksen tekemisen ohjeet-video

3. Tämä tyylikäs ja perinteinen sopii klassiselle morsiamelle Kampaus häät Hyvin. Kun olet kiinnittänyt hiusten kaksi kierrettyä puolta bobby -nastoilla, voit valita, mitä punosta haluat käyttää. Jos haluat hieman rennomman ilmeen, kokeile siistiä kalanruotopunosta. Videon esimerkissä olevat köysimaiset punokset luovat kauniin ja siistin ilmeen.

Romanttiset kiharat

romanttiset-kiharat-tyylikkäät-morsiamen-kampaukset-ohjeet

4. Jokaisella morsiamella on oikean keskustelun aikana Kampaus häät Olet harkinnut löysiä hiuksia ainakin kerran. Tämä esimerkki luo romanttisen ilmeen, joka on löysä ja pehmeä. Kampaus sopii täydellisesti mekkoihin, kuten sifonkiin tai silkkiin. Ei ole väliä mihin suuntaan kiharat menevät. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että ne ovat kunnossa. Käytä pari suihketta hiuslakkaa jokaisen kiharan väliin.

Häät hiukset pulla

hiukset-solmu-diadem-häät-idea-kampaukset

5. Pulla on yksi klassisimmista Kampaus häät, jonka morsian voi valita. Sen sijaan, että muotoilisit klassisen pullaa, sinun pitäisi kokeilla yläsolmu. Hieno idea, kuten videolta nähdään, on käyttää U-puristimia tavallisten kiinnikkeiden sijaan. Kiinnitä huomiota myös videossa käytettyyn kiinnitystekniikkaan. Lisäksi hiukset putoavat loistavasti ja leviävät luonnollisesti, kun pohjaosa on kiinnitetty paikalleen.

Korkea pulla

Chantille-hiukset-pulla-häät-kampaukset-pitkät hiukset

6. Korkea pulla kuin Kampaus häät sopii erityisen hyvin mekkoihin, joissa on koristeita tai monimutkainen pääntie. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on harjata hiukset hyvin, jotta pienet hiuslangat eivät tartu ulos myöhemmin. Sitten sinun pitäisi toistaa koko asia harjalla, jossa on pehmeät harjakset, jotta hiukset ovat vieläkin pehmeämmät. Videossa käytetään myös hammasharjaa ja hiuslakkaa, mikä on erittäin hieno idea. On tärkeää, että sidot poninhäntä mahdollisimman korkealle, jotta pulla toimii Kampaus häät istuu sen jälkeen kauniisti päähän. On myös hyödyllistä tuntea erilaisia ​​tekniikoita pulla luomiseksi sukan avulla.

Keskipitkät hiukset hiussolmuna

matalat hiukset-pulla-häät-kukka-kampaus

7. Tämä Kampaus häät sopii lumoavalle morsiamelle. He voivat myös hyvin niille naisille, joilla on kiharat hiukset. Jos hiuksesi eivät ole kiharat, älä huoli. Loppujen lopuksi voit houkutella heidät etukäteen. Tavallinen hiuspanta on ensimmäinen askel kohti tätä Kampaus häät ja voit halutessasi lisätä koristetun nauhan. Hiusten kiertymistapa on kätevä myös muille kampauksille ja jotain, joka voi aina auttaa sinua, kun olet oppinut sen.

Matala pulla

kevät-punos-kukka-3-kampaamo-ohjeet-morsian

8. Matala pulla on myös erittäin suosittu Kampaus häät. Hän on löysempi ja romanttisempi. Tämän videon opetusohjelma on erittäin mielenkiintoinen, koska se on silloin, kun hiukset on kirjaimellisesti sidottu yhteen luomaan pulla. Ja uusi tapa suunnitella pulla ei koskaan haittaa. Varmista, että jokainen solmu on tehty samalla tavalla. Solmut luovat upean ilmeen heti, kun solmu on kiinnitetty Bobby -nastoilla. Kääri nyt loput säikeet pullaan ja kampauksesi on valmis.

Klassinen topknot

hiustyyli-morsiamen-kampauksen-mustan hiuksen idea

9. Solmua pidetään aina klassikkona Kampaus häät. Kun olet kiharrannut kaikki hiuksesi ja sitonut ylemmän puolikkaan taaksepäin, kierrä jokainen yksittäinen lanka kyseisen osan alle. Kampaus vie paljon aikaa, joten sinun tulee varustaa itsesi paljon kärsivällisyyttä seuraamalla jokaista vaihetta.

Kaksi ideaa romanttisille häät kampauksille

hiukset-solmu-pitkät hiukset-häät-kampaukset

Pulla, joka on tehty suuremmista suorista hiuksista

morsiamen-hiustyyli-idea-pitkät hiukset-kampaukset

Previous Post
Luo vaaleanpunainen lastentarha pienelle prinsessalle
Next Post
Kuorsauksen pysäytin – Näillä vinkeillä kumppanisi kuorsaus päättyy vihdoin!