15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuorsauksen pysäytin – Näillä vinkeillä kumppanisi kuorsaus päättyy vihdoin!

Tutkimusten mukaan monet ihmiset kokevat univaikeuksia kumppanin kuorsauksen vuoksi. Pelkästään Yhdistyneessä kuningaskunnassa on noin 20 miljoonaa. Pitkällä aikavälillä tämä ei voi vaikuttaa vain negatiivisesti itse suhteeseen. Unen puute vaikuttaa myös kielteisesti terveyteen. Uniasiantuntija Joy Richardsin mukaan on olemassa muutamia temppuja, jotka voivat toimia kuorsauksen pysäyttimenä ja joita sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla, jos kamppailet myös kumppanisi kuorsauksen kanssa.

Vinkkejä kuorsauksen pysäyttämiseen & Kokeiltavia temppuja

Oikea nukkuma -asento

Kuorsauksen pysäytin - unialan asiantuntijan vinkit parempaan uneen

Monet ihmiset tietävät, että kuorsaus alkaa yleensä silloin, kun henkilö makaa selällään. Selkäasento on yksi mahdollisista kuorsauksen syistä. Tämä johtuu siitä, että kieli ja suun katto ovat silloin rennossa asennossa, putoavat taaksepäin, lepäävät kurkun takaseinää vasten ja antavat sitten värisevän äänen hengittäessäsi. Vaikka näin ei aina olisi, nukkumisasennon muuttaminen voi auttaa. Mutta tietysti se on myös hermoja raastavaa, kun sinun on jatkuvasti herätettävä kumppanisi ja pyydettävä häntä kääntymään ympäri. Siksi seuraavat mahdolliset kuorsauksen estäjät auttavat:

Vartalon tyynyt kuorsauksen estäjinä estävät sinua vierimästä selällesi

Tyyny kuorsauksen esteenä

Niin sanottu vartalotyyny, jonka olemme kaikki nähneet raskaana oleville naisille: Se estää sinua vierimästä takaisin selällesi. “Ihmiset ajattelevat, että vartalotyynyjä käytetään vain hyvän olon saavuttamiseen, mutta ne ovat itse asiassa paljon enemmän”, asiantuntija selittää. “Vartalotyyny estää käyttäjää kääntymästä selälleen yöllä ja toivottavasti pitää heidät edessä tai sivulla koko ajan, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi nukkua hieman rauhallisemmin.”

Lopeta kuorsaus heti tennispallolla

Toinen vaihtoehto olisi ommella tennispallo tai muu esine pyjaman taakse. Tämä tekee nukkumisasennosta selässäsi epämukavaksi ja käännyt automaattisesti takaisin. “Tämä tekee yöllä selällään nukkumisesta vaikeaa ja pakottaa sinut muuttamaan asentoasi”, Richards selittää.

Oikea ravitsemus kuorsauksen estäjänä

Älä juo tai syö sokeria, juustoa, kofeiinia ja teetä ennen nukkumaanmenoa

Jos nämä temput eivät toimi kuorsauksen estäjänä, kokeile muuttaa ruokavaliota kuorsauksen korjaamiseksi. Yritä välttää tiettyjä ruokia, kuten sokeria ja juustoa.

Hän jatkaa: ”Erityisesti kuorsauksen osalta tutkimukset ovat osoittaneet, että suuret ateriat ennen nukkumaanmenoa tai runsas maidon nauttiminen voivat pahentaa kuorsausta. Syö pienempiä aterioita yöllä äläkä juo kuppeja teetä yöllä! “

Mitä juomia kannattaa välttää?

Alkoholi pahentaa unta ja voi edistää kuorsausta

Alkoholia tulisi välttää kokonaan nukkumaan mennessä, jos etsit mahdollisesti tehokasta kuorsauksen estäjää. “Jotkut ihmiset uskovat, että alkoholi antaa heille paremmat yöunet. Tämä on täysin väärin. Vaikka sinä tai kumppanisi voivat nukkua pidempään tai nukahtaa nopeammin muutaman lasillisen viiniä, unen yleinen laatu ei ole niin hyvä. Alkoholi vähentää niskalihasten lepoääntä ja tekee kuorsaamisesta todennäköisempää yöllä. Sinun tulisi välttää alkoholin käyttöä viisi tuntia ennen nukkumaanmenoa, ellei pidempään. ”Vältä myös kofeiinipitoisia juomia ja teetä ennen nukkumaanmenoa.

Joy sanoo: ”Ei ole yhtä ongelmaa, joka korjaa kaikki kuorsausongelmat. Joten se riippuu henkilön ruokavaliosta, siitä, kuinka hän nukkuu, mistä kuorsaus tulee, nenästä tai suusta ja jopa siitä, onko syvempi ongelma vai ei. “

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa