15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!

kesä trendit sisustus sohva harmaa seinäverhous puu käytetty näyttää

Vaikka nautimme edelleen kevään kauniista kuvista, tuoksuista ja äänistä, on nyt aika ajatella talomme virkistämistä tai kunnostamista kuumina kesäkuukausina. Jos et todellakaan ole muuttanut mitään sisustuksessasi talven jälkeen, se todennäköisesti tarvitsee uudistaa nopeasti. Ja kuten aina, tuomme sinulle joitain kuumimpia Sisustustrendit kesällä, joka määrittää sisustuksen ja sisustuksen maailmanlaajuisesti seuraavien kuukausien aikana, jotta voit suunnitella etukäteen ja tehdä oikeat päätökset kesäasuntosi kunnostukseen tai uudistamiseen.

Sisustustrendit kesällä – keittiö pastellinvärisessä vihreässä

trendit kesä sisustus keittiö minttu vihreä pastelli retro ilme keittiö saari

Tänään haluamme esitellä teille neljä himoittua sisustustrendiä kesällä, jotka tulevat ilmeisemmiksi monissa kodeissa ympäri maailmaa kesän 2015 lähestyessä. Hienot klassisen rantatyylin vesielementit ovat nyt pääsemässä myös sisätiloihin. Täällä näet värikkään sekoituksen trendikkäitä ja ajattomia muotoiluideoita. 30 kiehtovalla ja inspiroivalla kuvalla sisätilojen kesätrendeistä, jotka olemme valinneet erityisesti sinulle, haluamme vain auttaa sinua valmistautumaan kotisi täydellisesti kuumiin ja tapahtumarikkaisiin kesäkuukausiin!

Sisustustrendit kesällä – vesielementit sisätiloissa

trendit kesä sisustus suihkulähde lampi koi kasvit katto viktoriaaniset palkit

Menneet ovat ne ajat, jolloin vesiputouksia, lampia ja suihkulähteitä nähtiin vain takapihalla ja talon vieressä olevassa kauniissa puutarhassa. Nykyaikaiset suunnittelijat haluavat lisätä upeita ja rauhoittavia vesiominaisuuksia tyylikkääseen sisustukseen, joten he ovat avainasemassa sisustustrendeissä tänä kesänä. Vesitoiminto on paljon enemmän kuin esteettinen lisäys sisätiloihin. Se tuo yhdistelmän elementtejä, jotka herättävät mittaamatonta rauhaa.

Lampi eteisen sisätiloina

trendit kesä sisustus sisäänkäynti suunnittelu lampi puu silta kasvit deco

Jopa Feng Shui -opin kannattajat ilmaisevat tasapainon, jonka vesi tuo sisälle. On jälleen korostettava, että sisätiloja hallitsevat pääasiassa kivi, metalli, lasi ja muut kiinteät elementit. Siksi vesiominaisuudesta tulee siellä ihana keskipiste. Hyvin käytännöllisestä näkökulmasta tämä moderni ja alkuperäinen ajatus sisätilojen trendeistä kesällä voi myös viilentää tunnelmaa lämmössä ja raikastaa ilmaa.

Moderni olohuone, jossa on trendikäs lampi

kesä trendit sisustus lampi koi kala moderni muotoilu idea olohuone silta

On monia tapoja, joilla voit sisällyttää vesielementin kotiisi lisäämättä mitään ennenkuulumatonta ja ylellistä. Pieni lampi aulassa, lasinen kävelytie, viileä vesiputous modernin portaikon alla ja pieni koi -lampi näyttävät olevan suosituimpia muunnelmia näistä sisustustrendeistä kesällä. Klassinen “valtava suihkulähde” ​​sisäänkäynnillä näyttää häviävän, mutta jos pidät Välimeren tai viktoriaanisen ajan elementeistä, sinulla on myös varaa! Koska hän näyttää edelleen aivan uskomattomalta ja ehdottomasti kuninkaalliselta!

Viileä ilma kesällä, vesiputous ja suihkulähde sisätiloissa

trendit kesä sisustus suihkulähde idea moderni sisustus seinäyksikkö abstrakti

Kesän trendit sisätiloissa – vesiputousseinä sisäänkäynnillä

sisustustrendit kesällä vesiputousseinärakennus eteinen kasvit valaisevat portaat

Sisustusidea lampi ja lasisilta

trendit kesä sisustus lampi idea silta lasi sisäänkäynti alue portaat kivet

Kesätrendi suihkulähteillä, joissa on vesililjoja koristeena seinälle 

sisustustrendit kesän sisäänkäynnissä suihkulähde pilari kiviseinätaide

Sisustustrendit kesällä – takaisin kauneutta

sisustustrendit kesällä ranta -tyylinen seinäverhous puu värikäs makuuhuone

Olemme jo julkaisseet monia artikkeleita sisäviheriöyksiköistä ja yrttitarhoista. Tämä sisustussuunnitelma ja kestävä tyyli tulevat jatkossakin olemaan tärkeässä roolissa elämässämme, kun me kaikki pyrimme pitämään planeettamme mahdollisimman puhtaana. Näihin sisustustrendeihin kesällä kuuluu monien äskettäin löytämä rakkaus tehdä erilaisia ​​asioita käsin vanhan puun ulkoasulla.

kesä trendit sisustus keittiö saari kierrätetty puu design maalaismainen jakkara

Olipa kyseessä olohuoneen tai makuuhuoneen korostusseinät, sensaatiomainen keittiösaari vanhassa puunäkymässä, viileä käsintehty sohvapöytä tai navetta -tyyliinen liukuovi, ei ole niin tärkeää! Koska kierrätetty puu on tällä hetkellä yksi kesän kuumimmista sisustustrendeistä! Se sopii kaikkialle myös tänä kesänä, koska painopiste on luonnonmateriaaleissa! Vanhan puun käyttö luo rentouttavan, kodikkaan ja erittäin miellyttävän ilmapiirin kotona. Siksi odotamme tämän kehityksen jatkuvan jopa tulevina kuukausina.

trendit kesä sisustus seinälattia aksentti vanha puu moderni nojatuoli sohvapöytä kivi

kesä trendit sisustus vauvan huoneen seinäverhous laminaatti vanha puu näyttää

trendit kesä sisustus kierrätetty puuhylly kirjat tiiliseinän sisustusidea

kesä trendit sisustus puu baari keittiö suunnittelu moderni maalaismainen

kesä trendit sisustus aksentti seinä puu tv hylly sohva matto sininen

Sisustustrendit kesällä – rannan innoittamana

trendit kesä sisustus avoin keittiö puu olohuone sininen yksityiskohdat

Kesällä on sisustustrendejä ja sitten tyylejä, jotka määrittelevät muuttuvat trendit. Jos haluat täyttää talosi kesän onnella, mikään ei mene paremmin kuin hyväksi todettu rantatyyli. Se on yksinkertainen, helppo ylläpitää, ja tämä tyyli toimii sinulle hyvin ympäri vuoden. Sinun tarvitsee vain tehdä muutamia pieniä hienosäätöjä. Jos asut tropiikissa, sinun on helpompi sisustaa kotisi tällä tyylillä. Yhdistä suosikkivärisi ripaukseen sinistä, turkoosia ja korallia. Tällä tavalla voit luoda tyylikkään, rauhoittavan ja valoisan sisustuksen, joka vastaa nykyisiä sisustustrendejä kesällä.

trendit kesä sisustus turkoosi sininen sisustus valkoinen keittiö ranta tyyli

sisustustrendit kesällä meri sininen ranta tyyli inspiraatio olohuone

trendit kesä sisustus ranta makuuhuone harmaa-sininen värit sänky parveke näkymät

sisustustrendit kesäseinärakennuksessa sininen kasvihuone kirjoituspöytä toimisto

sisustustrendit kesän väreissä hiekka -okra -kalusteet ranta -tyylinen sininen aksentti

Sisustustrendit kesällä – pastellit ja vesivärit

kesä trendit sisätilojen verhot vaaleanpunainen pastelli musta valkoinen laatat tapetti

Jos olet muotifani, olet todennäköisesti jo tutustunut näihin sisustustrendeihin kesällä ja tiedät, että pastellivärit ovat trendikkäitä kaikissa kevät- ja kesämallistoissa 2015. Sisustussuunnittelijat ovat varmasti lainanneet idean glitzin ja glamourin maailmasta. Mutta nyt on aika levittää muutamia pastellisävyjä koko sisustukseen. Oikein käytettynä pastellit sopivat hyvin neutraaliin tai jopa maskuliiniseen muotoiluun, eikä sinun tarvitse huolehtia huoneen naisellisesta ilmapiiristä. Jos vaaleanpunainen karkki näyttää sinulle liian söpöltä, valitse värit, kuten vihreä ja mintunvärinen. Nämä kesäiset sisustustrendit sopivat hyvin moderniin sisustukseen, mutta toimivat hyvin myös retro- ja vuosisadan puolivälin huoneissa.

trendit kesä sisustus sininen seinä vesiväri suunnittelu makuuhuone ocean beach teema bed

Pastellisävyt ovat paljon suositumpia ympäri maailmaa. Mutta vesivärit sisätilojen trendinä kesällä ilmaisevat todella kesän ilmavan viehätyksen ja kevään kirkkaat värit. On mahdollista, että kaupoista ei löydy monia akvarellisia koriste -esineitä ja asusteita. Tämä suuntaus on uusi, mutta epäilemme, että se löytää nopeasti tiensä sisustukseen tänä kesänä.

summer trends interior watercolorkuva makuuhuoneen aksentti värikkäät vuodevaatteet

kesä trendit sisustus makuuhuone idea romanttiset pastellisävyt

kesä trendit sisustus olohuone pastellivärit vaaleanpunainen sininen keltainen vihreä idea beach

sisustustrendit kesällä vesiväri katto seinämaali lastentarha idea vihreä

kesä trendit sisustus ruokailutila pastellivärit värikkäät tuolit välimerellinen

Previous Post
Luo vaaleanpunainen lastentarha pienelle prinsessalle
Next Post
Kuorsauksen pysäytin – Näillä vinkeillä kumppanisi kuorsaus päättyy vihdoin!