15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elephant Chair – ylellinen suunnittelijatuoli, Maximo Riera

Elefantti syöksyhampailla Maximo Riera istuimet

Luonto kaikissa muodoissaan, väreissään ja muunnelmissaan on aina ollut inspiraation lähde taiteilijoille ympäri maailmaa. Tekstiileissä, verhoiluissa, taustakuvissa, huonekaluissa jne. Esiintyvät suositut eläinkuviot ovat perinteisiä joissakin maissa, toisissa – enemmän trendi. Kaikki eivät kuitenkaan pidä eläinpalkinnoista. Luultavasti olisi suunnittelija tuoli Elefanttituoli – upea eläinpalkinto – valtaistuimella ylellisen maun omaavan henkilön olohuoneen keskellä.

Moderni designtuoli tekee vaikutuksen upealla muotoilullaan

Nahkainen tuoli design-käsinojilla-musta

Elefantti-suunnittelija tuoli on suunnittelija Maximo Rieran (alun perin Asturiasta, Pohjois -Espanjasta) viimeisin projekti. Tuskin voi olla välinpitämätön hänen hämmästyttävän kokoelmansa ylimääräisiä nahkatuoleja kohtaan. Animal Chair -mallisto koostuu eläimistä ja tuoleista. Musta nahkainen istuin on niin realistinen, että se tuntuu usein elävältä.

Suunnittelijatuoli nahasta, elefantin innoittamana

Suunnittele moderni nahkainen nojatuoli-norsu

Elefantti- suunnittelija tuoli voidaan pikemminkin kuvata taide -esineeksi. Jättiläiset, joille suunnittelija omisti työnsä, ovat suosittuja ja suosittuja eläimiä Intiassa. Perinteiset intialaiset kaiverrukset, kuviot ja aiheet tulkitaan uudelleen Elephant Chairissa.

Epätavalliset istuinkalusteet – musta nahkatuoli käsinojilla

Nahka tuoli suunnittelu elefantti eläinten kokoelma

Ja suunnittelija tuoli alkaen Maximo Riera on teräsrunko ja painaa 160 kg. Puristettu vaahto, jota ympäröi hieno nahka, toistaa elefantille ominaisen ihorakenteen. Huonekalun epäsymmetrinen muoto tekee vaikutuksen veistoksellisella kauneudellaan ja siinä on loistoa ja ylellisyyttä. Kaikki on viimeistelty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Yli 30 vuoden kokemuksella Maximo Riera on tehnyt tunnuksen kansainvälisesti arvostetuksi taiteilijaksi.

Istuinkalusteet nahkainen nojatuoli veistämällä aiheita

Elefanttituoli Maximo Riera nahkainen nojatuoli

Elephant Black Chair-Maximo-Riera Design

Elefantti tuoli design-musta nahkainen nojatuoli

Veistetty huonekalusuunnittelu-intialaisia ​​aiheita nojatuoli

Eläinkokoelma-huonekalut nahkainen nojatuoli

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa