15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laatikon jousisängyt: ripaus Amerikkaa makuuhuoneessa

violetti makuuhuone perustaa sänky patja suunnitteluidea puulattia

Kun vuoderakenteet eivät olleet vielä tiedossa, kuten 1800 -luvulla, patja, joka tuolloin oli vielä suoraan lattialla, yritettiin sijoittaa korkeammalle. Aluksi tämä tehtiin asettamalla kaksi patjaa päällekkäin ennen 1900-luvun alkua, jolloin patjat asetettiin jousikuormitteiselle alustalle. Laatikon jousisängyt syntyivät ja ovat nyt vakiinnuttaneet asemansa kokeellisina nukkumisjärjestyksinä useissa maissa. Tämä pätee erityisesti Skandinavian maissa, Kanadassa mutta myös Yhdysvalloissa.

Laatikon jousisängyt: yksinkertaisia ​​ja tehokkaita

Puiset sängynrunkohyllyt modernit makuuhuoneen huonekalut

Sälekehyksestä ei ole kysymys jousivuoteen malleissa. Pohja on pääosin massiivipuuta, mutta se voi olla myös metallia. Jousisydämet on rakennettu tähän runkoon, joka tunnetaan myös nimellä jousilaatikko tai jousikehys. Jotta ilma kiertäisi paremmin, laatikkojouset seisovat jaloillaan noin 20 senttimetriä maanpinnan yläpuolella. Patja on nyt asetettu tähän runkoon, joten mitä tahansa patjaa voidaan käyttää tähän. Toisin kuin sälekehykset, jotka on usein jaettu useisiin vyöhykkeisiin ja joita voidaan myös säätää, laatikkojousi tarjoaa jatkuvaa tukea. Patjan vapaan valinnan ansiosta makuumukavuus voidaan mukauttaa henkilön mukaan.

Lisäksi tämän tyyppisellä sängyllä sinun ei enää tarvitse ostaa ylimääräistä, kallista sälekehystä. Pohja, patja ja päällinen riittävät, ja voit uppoutua jousiin ja tuntea itsesi yhdeksän pilven päällä.

Jos olet valinnut joustinpatjapatjat, joissa on pääty, valitse kolmannessa vaiheessa päätylevyn kiinnityspidennys, jotta näin ei tapahdu

Laatikon jousisängyt Internetistä

tyylikkäät makuuhuoneen huonekalut ideoita suunnittelija sängyt metalli

Myös verkkokaupoista tulee yhä mielenkiintoisempia huonekalualalla. Vierailu huonekaluliikkeessä ei ole enää tarpeen, esimerkiksi voit käydä nukkumassa huonekaluja ostoksilla, kuten betten.de voidaan suunnitella erittäin helposti. Vaiheittaiset ohjeet tuovat kaikki oikeaan jousivuoteen.

Valitse vaiheessa 1 oikea sängynrunko. Materiaalit ja tietysti muotoilu ovat tässä ratkaisevia. Mistä pidät ja mikä sopii sinun neljään seinään? Toisessa vaiheessa valitaan lisäysjärjestelmä, joka koostuu laatikosta, patjasta ja päällysteestä. Tämä lisäysjärjestelmä on saatavana eri painoille ja monille eri kokoisille.

moderni makuuhuone perustaa sänky suunnitteluidea USA innoittamana

Katoaa patjan takaa. Neljäs vaihe on vielä pienempien säätöjen tekeminen. Esimerkiksi visko-vaahtomuovista valmistettu päällinen voidaan valita korkeammalle pisteen joustavuudelle tai ylellinen taskujousipatja, joka mukautuu vielä paremmin vartaloon.

Koska et osta uutta sänkyä joka vuosi, voi olla, että jousisänky on suhteellisen tuntematon. Monet ovat sitä mieltä, että he eivät tunne tällaista sänkyä. Mutta luultavasti kaikki, jotka ovat yöpyneet hotellissa tai risteilyaluksella, ovat luultavasti joutuneet kosketuksiin jousivuoteen kanssa, koska nämä vuoteet ovat parempia näillä kahdella alalla. Mutta ne näyttävät hyvältä myös kotona olevissa makuuhuoneissa.

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa