15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Musiikki-instrumentti “Yaybahar” avaruuden kaltaisille äänille

kehittäjä-hänen-musiikki-instrumentti

Istanbulin muusikko on kehittänyt uuden musiikki -instrumentin, joka tuottaa digitaalisia ääniä. ”Yaybahar” on Görkem Senin viimeisin kehitys kielisoittimien kategoriassa, joka tuottaa avaruuden kaltaisia ​​ääniä kuin syntetisaattori.

Istanbulin uusin soitin

puutalossa, jossa on Istanbul-näkymä

Tämän kielisoittimen musiikki muistuttaa avaruusmaisia ​​ääniä tieteiselokuvasta. Yaybahar -niminen soitin, joka tekee musiikkia ilman sähköä.

Musiikki -instrumentti laajalle ja runsaalle äänivalikoimalle

kuinka tuottaa kauneinta musiikkia

Yaybaharissa voit tehdä musiikkia eri tavoilla – ohuiden lukkojen tai jousiammuntajousen nuolien avulla. Tämän musiikin ainutlaatuinen yhdistelmä saadaan aikaan saamalla vaakasuorat kielet värähtelemään vasaralla, nyppimällä pystysuorat kielet ja rummuttamalla instrumentin jaloilla. ”Luonnolliset materiaalit, kuten kalvot, jousitapit ja -langat toimivat yhdessä. Ehkä voit sanoa, että se on uusi siltojen järjestelmä kielten ja resonanssikappaleen välillä ”, ohjaaja Olgu Demir selittää.. 

Kaksi rumpua ja “kaula” oopperan kauneimmalle musiikille

Yaybahar-oopperassa

Kuten kaikki kielisoittimet, Yaybahar voi myös tuottaa monenlaisia ​​ääniä kauneimmista ja hienoimmista syvimpiin ja tummimpiin sävyihin. Kuuntele se itse!

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa