15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Asuntolaina remonttiin – vinkkejä ja mahdollisuuksien vertailu

Asuntolaina remontin kunnostamiseen-talon-olosuhteet-vertaa

Asunnonomistajat eivät maksa vuokraa, mutta heidän on huolehdittava kiinteistönsä ylläpidosta ja kunnostamisesta. Se menee rahaan. Itse asiassa, kun suuria korjauksia tarvitaan, se tulee todella kalliiksi. Lähettäjä energiaa säästävä asetus Omistajat ovat velvollisia asentamaan talonsa uusiin sääntöihin. Noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin. Jälkiasennusvelvollisuus sisältää muun muassa asianmukaisen lämmöneristyksen, energiaa säästävän käyttöveden valmistuksen ja lämmityksen kunnostamisen.

Samaan aikaan kodin ei pitäisi olla vain teknisesti uusinta, vaan myös hyvinvoinnin ja rentoutumisen paikka. Se toimii remontin aikana. Jotta rahat eivät loppuisi kunnostustöiden aikana, asunnonomistajien olisi asetettava rahoituskehys etukäteen ja rahoitettava remontti lainalla.

Asuntolaina rahoitukseen?

Asuntolaina remontin kunnostamiseen-laina-korko-rahoituslaitokset-takaisinmaksu

Saksan rahoituslaitokset antoivat viime vuonna biljoona euroa asuntolainoille. Yhä useammat pankit tarjoavat tällaista lainaa auttaakseen asunnon omistajia rahoittamaan kunnostustöitä. Laina -aika on joustava ja korko on riippumaton omistajien tuloista. Asuntoluotolla voidaan yleensä rahoittaa 5 000–70 000 euron summat. Maksupäivä voidaan valita vapaasti kolmen kuukauden kuluessa. Monet pankit sallivat ennenaikaisen erityismaksun tai täyden takaisinmaksun ilman lisäkustannuksia.

Asunnonomistajien tulisi tietää, että asuntolainat on varattu ja niitä voidaan käyttää vain kunnostus-, kunnostus- ja laajennustöihin sekä sisustustarkoituksiin. Asuntolaina on niin sanotusti lyhennyserä, jolla on käyttörajoitus.

Kenelle asuntolaina sopii??

Asuntolaina-vertailu-rahoitus-asunto-olosuhteet-laske-rahaa

Keittiön, kylpyhuoneen ja olohuoneen uudistaminen maksaa. Asuntolainalla remontti voidaan rahoittaa helpommin. Tämä aloitusrahoitus on halpaa. Korot ovat tällä hetkellä alhaiset. Asuntolainojen efektiivinen korko on alle neljä prosenttia.

Lainaehdot riippuvat pankista. Jotkut pankit antavat asuntolainaa freelancereille ja itsenäisille ammatinharjoittajille, toiset vaativat vakituista tai palkkatyötä, joka on taattu laina-aikana. Lisäksi kaikki pankit vaativat todistusta asunnon omistamisesta kiinteistörekisterin otteen tai verotuksen perusteella. Jotkut rahoituslaitokset edellyttävät nettotulojen ylittävän tietyn määrän kuukaudessa.

Omistajien, jotka ovat kiinnostuneita asuntolainoista, pitäisi saada se etukäteen Vertailu Internetissä löytääksesi parhaan tarjouksen. Vertailu voi säästää paljon rahaa. Jotkut rahoituslaitokset veloittavat kaksinkertaisen koron, kun taas toiset pankit ovat halpoja korkoja. Yksittäisissä tapauksissa asunnon omistajat voivat säästää satoja tuhansia euroja korkoina.

Vaihtoehtoinen asuntolaina

asuntolaina vertailu asuntolaina korko kunnostus nykyaikaistaminen talo

Asunnon omistaminen on pankin turvamuoto. Asuntolainalla hän maksaa edullisen efektiivisen koron, joka on yleensä alempi kuin erän tai asuntolainan korko. Asuntolaina voi olla hyödyllinen suuriin remontteihin. Korko on vain noin 2 prosenttia. Alhaisen koron lainan lisäksi asunnonomistajien on varmistettava tämäntyyppinen laina maamaksulla. Tämä merkitsee lisätyötä ja kiinteistörekisteri- ja notaarikustannuksia sekä arviointikustannuksia. Siksi asuntolainaa suositellaan vain laajemmille, yli 30 000 euron toimenpiteille modernisointia varten.

Pienemmällä summalla asuntolainat ovat järkevämpiä. Sinulla on oikeudenmukaiset ehdot, joustavat takaisinmaksutavat, ei käsittelymaksuja ja asunnon omistajat voivat tehdä ilmaisia ​​erityisiä takaisinmaksuja milloin tahansa. Jos kiinteistö on jo rasitettu olemassa olevalla lainalla, asunnonomistajien tulisi myös valita lyhennyslaina.

Valtion rahoitus remontille

Asuntolaina-vertailu-rahoitus-ohjelma-kfw-valtion rahoitus

Heti kun asunnon omistajat joutuvat tekemään kunnostustöitä, kannattaa tutustua KfW Bankin rahoitusohjelmiin. KfW -lainoja kunnostustöiden rahoittamiseen on saatavilla 0,75 prosentista. Parhaassa tapauksessa asiakkaat saavat takaisinmaksutukea, joka ylittää korot, joten he saavat pankista enemmän rahaa kuin heidän on maksettava takaisin.

KfW tarjoaa ohjelmia energiatehokkaaseen kunnostamiseen tai ikään sopivan kunnostuksen. Molempia ohjelmia voivat käyttää myös vuokralaiset. KfW -avustuksiin tarvitaan kuitenkin asiantuntija, joka vahvistaa, että rakennustyöt on suoritettu oikein. Saksan energiavirastolla on sellainen Katsaus sertifioiduista asiantuntijoista.

asuntolainan vertailu-remontti-asunto-korktorahoitus

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita