15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kompakti yhden keittiön toimiva, avoin muotoilu

kompakti yhden keittiön puu, säädettävä korkeus dirk biotto

Jos tarkastelet lähemmin perinteistä keittokomeroa, huomaat kuinka ongelmallista, hankalaa ja jopa vaarallista se voi olla vanhuksille ja fyysisesti vammaisille. Useimpien olisi vaikea kokata jotain itselleen. Tämä monimutkaisuus on mahdollinen ongelmien lähde. Teollinen suunnittelija Dirk Biotto Berliinistä on hänen kompakti yksi keittiö suunniteltu auttamaan näitä ihmisiä.

Kompakti yksittäinen keittiö leppäpuusta

minikeittiö leppäpuiset astiat näkyvä konkreettinen avoin muotoilu dirk biotto

Monitoiminen ChopChop -keittiöjärjestelmä tekee vaikutuksen houkuttelevalla, avoimella muotoilullaan, jossa kaikki astiat ovat näkyvissä ja helposti ulottuvilla eikä piilotettu laatikoihin tai kaappeihin. Useimmin käytetyt keittiövälineet riippuvat keittiön takaseinässä olevalla rei’itetyllä lautasella ja keittiötaso on korkeussäädettävä. Raskaiden kattiloiden ja pannujen pesu on helpompaa keittiökalusteella, jossa on ulosvedettävä letkusuihku ja hieman kalteva pesuallas. Tällä tavalla voit myös täyttää kattilan vedellä ja vetää sen suoraan työtasolle.

Kompakti yksi keittiö, joka tekee vaikutuksen korkealaatuisten materiaalien avulla

pienikokoiset keittiövälineet näkyvästi konkreettinen dirk biotto

Työtasossa oleva jyrsitty aukko on kätevä paikka leivän leikkaamiseen, kun taas vaakasuoraan upotettu raastin helpottaa porkkanoiden raastamista. Raastetut vihannekset kerätään pieneen osastoon alla. Työpöydien innoittamana tämä ominaisuus kompakti yksi keittiö penkki koukku pullojen, lasien, tölkkien ja veitsen pitämiseen ja kiristämiseen ja veitsi kovempien vihannesten leikkaamiseen. Kaikki tämä hyvin harkittu rakenne helpottaa keittiön toimintaa. Työtaso on valmistettu leppäpuusta – puulajista, joka tunnetaan luonnollisesta tanniinihapostaan. Se estää bakteerien ja bakteerien kasvua. Suunnittelu ei ole vain moderni ja visuaalisesti houkutteleva, vaan myös turvallinen ja toimiva.

vaakasuoraan upotettu raastin lokerolla

yhden keittiön suunnittelu leppä puu työtaso reiber dirk biotto

Leivän leikkaaminen on helppoa

pieni keittiö moderni muotoilu leppä puiset astiat näkyvä dirk biotto

Keittiöhana ulosvedettävällä letkusuihkulla

keittiöjärjestelmä pesuallasletku suihku suunnittelija dirk biotto

kompakti astiateline

minikeittiön suunnittelu moderni monitoiminen puinen työtaso dirk biotto

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita