15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni Bauhaus -tyyli Pohjois -Kaliforniassa – Summerhill -asuinpaikka

Guest House California Residence

Tämä kaunis asuinpaikka tarjoaa jännittävän sekoituksen modernia Bauhaus -tyyliin Pohjois -Kaliforniassa ja eksentrinen minimalistinen sisustus. Esittelemme sinulle sisustuksen, joka heijastaa idyllistä modernia arkkitehtuuria. Kaunis sisustus sallii ympäristön tulla omaksi.

Moderni arkkitehtuuri – Bauhaus -tyyli Pohjois -Kaliforniassa

moderni-minimalistinen arkkitehtuuri-Bauhaus-tyyli

Summerhill Residence sijaitsee Pohjois -Kaliforniassa, alueella, joka on kuuluisa viinintuotannosta. Uskomaton sellainen Bauhaus -tyyli Pohjois -Kaliforniassa on seurausta kahden viraston – Edmondsin ja Lee Architectsin – yhteistyöstä Sankt Franziscosta. Suunnittelijat ovat korostaneet mukavuutta, yksinkertaisuutta ja käytännöllisiä kalusteita.

Bauhaus -tyyli Pohjois -Kaliforniassa tekee vaikutuksen tyylikkäällä sisustuksella

moderni ruokasalin lasinen julkisivu

Ylellinen Kalifornian sisustus

Talolle on ominaista jako – kaksi erillistä rakennusta – päärakennus ja vierastalo on visuaalisesti yhdistetty ulkouima -altaalla. Ja Bauhaus -tyyli Pohjois -Kaliforniassa Sille on ominaista sen yksinkertainen rakenne, runsas puun käyttö ja runsaasti lasitettu julkisivu, josta on upeat näkymät ympäristöön.

Julkisivu talosta Kaliforniassa

moderni-Bauhaus-tyylinen talo-Kalifornia

Sisustus on sisustettu tyylikkäillä huonekaluilla neutraalissa värimaailmassa. Harmaa, valkoinen ja musta määrittävät asuinalueen. Aurinko tulee runsaasti lasijulkisivun läpi ja talo näyttää vieläkin tilavammalta tällä niityllä. Rakennettu vuonna 2008 ja suunnitellut Edmonds ja Lee Architects, Tämä Bauhaus -tyyli Pohjois -Kaliforniassa vakuuttaa tyylikkäällä rakenteellaan.

Teksti: Abigail

Uima -allas ulkona Kaliforniassa

moderni-minimalistinen arkkitehtuuri-julkisivu-talo-Kalifornia

Kuvat Bruce Damonte

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita