15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Haalistuneet teräslevyt luovat Kalifornian Miner Road Housen ainutlaatuisen julkisivun

haalistua teräslevyä veranta istuimet lounge tuoli puutarha

Tämän päivän postauksessa esittelemme teille nykyaikaisen Miner Road Housen Orindassa, Kaliforniassa, jossa Faulkner Architectsin arkkitehdit kertovat ylpeänä uskomuksestaan, että haalistunut teräs on melkein uusi puu. Omakotitalon julkisivu valmistettiin tästä trendikkäästä materiaalista. Silhouette, Miner Road House tuskin eroaa muista moderneista rakennuksista. Haalistuneet teräslevyt muodostavat sen epätavallisen julkisivun.

rakentaminen kaivos tie haalistua teräslevyt ympäröivät metsää

Haalistuneet teräspaneelit verhoavat koko rakennuksen ja antavat talolle teollisen ilmeen. Yhden perheen talo teollisella luonteellaan luo kontrastin sen Pohjois-Kalifornian kiinteistöön. Haalistuneet teräslevyt eivät ole suinkaan ainoa kohokohta tässä perheen asunnossa. Merkittävä yhdistelmä säänkestäviä teräslevyjä, massiivisia lasilevyjä, käsittelemätöntä puuta ja raakabetonia antaa kalifornialaiselle talolle ainutlaatuisen ulkonäön.

lasi edestä puut puut tammituoli terassi

Miner Road Hausin omistaa pari, jolla on kaksi poikaa. Olet asunut Oaklandissa 17 vuotta ja etsit lisää tilaa jälkeläisillesi. Talo nykyisessä ulkoasussa rakennettiin samaan paikkaan kuin edellinen. Ottaen huomioon asunnon mielikuvituksen ja paikan potentiaalin arkkitehti Greg Faulkner suunnitteli ainutlaatuisen Miner Road Housen yhteistyössä maisema -arkkitehtien Thuilot Associatesin ja DZINE Conceptin sisustussuunnittelijoiden kanssa..

olohuone kaivosmies tien talo nojatuoli c

Ympäröivä metsämaisema toimii inspiraation lähteenä sisustukseen. Sisäpuoli on vuorattu valkoisilla tammilevyillä. Tässä kiinteistössä on säilytetty betoninen savupiippu edellisestä rakennuksesta, mikä luo mukavuutta huoneeseen. Olohuoneen neljä metriä korkeat lasi -ikkunat tarjoavat henkeäsalpaavan kauniit näkymät viereisille tammille ja yhdistävät sisustuksen metsämaisemaan. Juuri tämä talon vuorovaikutus ympäröivän luonnon kanssa saa talon näyttämään haalistuneelta teräsveistokselta, joka sattuu olemaan asuttu koti. Kiehtovat kuvat, jotka avautuvat sinulle suurista ikkunoista, kertovat kuulumisesta. Miner Road House vain kuuluu tähän kiinteistöön ja näyttää siltä, ​​että se on aina ollut siellä.

kulmaistuimet piano puupanelointi ikkuna penkki parkettilattia

Valon tulva talo, jossa on kiehtova julkisivu ja moderni läsnäolo, on mestarillinen ilmentymä Faulkner Architectsin arkkitehtien selkeistä visioista.

betonilasi edessä luonnollinen pöytä mezzanine teräslevyt

olohuone sohva sohvapöytä istuimet lasi edessä korkea luonne

keittoalue minikeittiö keittiö saarinäkymä ikkuna tammi

puupanelointi portaat mezzanine olohuone

mezzanine -lattia tammipuu -panelointi työalue lasi edessä

portaikon puupaneelilattiatutkimus

kaivosmies tien talo orinda puulattia haalistua teräslevyä

kaivos tie faulkner arkkitehdit haalistua teräslevyt puu

haalistuneet teräslevyt sisäänkäynnin sisäpihan lasiovi

metsämaa haalistua teräslevyä lasibetonia

* projekti Faulkner Arkkitehdit

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita