15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylelliset matot – klassinen Aasiasta

New Moon Design -matto

Ylelliset matot ovat nyt, kuten ennenkin, rikkauden ja tyylin tunnusmerkki. Hyvällä maulla yhdistettynä sisustukseen niistä tulee välttämätön osa kotiasi. Nykyaikaiset ylelliset lattiapäällysteet ovat jo erittäin suosittuja useiden ihmisten keskuudessa, mutta vain todella hyvä tuntija voi arvostaa aasialaisten mattojen klassista kauneutta.

Ylelliset matot – ideoita koristeluun

New Moon -maton suunnittelu

Se, että kävelet lattialla, ei tarkoita, että lattialla ei ole muuta tehtävää. Se voidaan myös sisustaa kuten seinät ja katto ja näyttää mahdollisimman hyvältä. Kehittyneisiin ja tyylikkäisiin huoneistoihin tarvitset epäilemättä Ylelliset matot tehdäkseen todella hyvän vaikutelman.

Ylelliset matot – perinteet aasialaiseen tyyliin

New Moon Design -matto Aasialainen kiinalainen silkki

Vaikuttavan kiinalaisen silkin ja tiibetiläisen villan yhdistelmä on melkoinen saavutus. Aasialaisille matot ovat taideteoksia, joihin voit astua! the Ylelliset matot alkaen Uusi kuu,  Taiteilijan ja tunnetun mattohistorioitsijan John Kurtzin omistuksessa he noudattavat vanhanaikaista kudontatraditiota, ja vasta tänään he kertovat uuden modernin tarinan. New Moon -mallisto kauniita ylellisiä mattoja tarjoaa rohkeita värejä ja moderneja aiheita. Vilkkaat kuviot täydentävät kuumia sävyjä.

Ylelliset matot taideteoksina

Klassiset matot aasialaiseen tyyliin

Kiinalainen silkki – kudonnan perinne

Värikäs maton muotoilu

Alkuperäinen mattokuvio koristeilla

New Moon pyöreä matto

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita