15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Itä kohtaa lännen – ylellisen kodin remontti

Australiasta peräisin olevan MCK Architectsin “Honiton” -asunto

perinteinen ylellinen talo, jossa on moderni sisustus

“Honiton” -asunto oli alun perin kaunis talo klassiseen tyyliin, koristeltu monilla taideteoksilla. Ylellinen koti sijaitsee Bellevue Hillissä, Sidneyssä. MCK: n arkkitehdit saivat tehtäväkseen modernisoida talon. the Luksustalon remontti oli haaste – toisaalta alkuperäinen arkkitehtuuri olisi otettava huomioon, ja toisaalta olisi luotava moderni tunnelma. Talon rakentaminen, kuten voit odottaa historialliselta rakennukselta, on loistava. Alkuperäinen rakenne on tyylikäs perinteinen muotoilu, jossa on pääty – katto ja huipputilat. Nykyaikaiset elementit on yhdistetty suurella mielikuvituksella, mikä on johtanut epäsymmetriseen tilavuuksien ja muotojen sekoitukseen.

Luksusrakennuksen remontti kiehtovilla tuloksilla

värillinen sisustus ruokasaliKohteessa Luksustalon remontti Pääpaino oli valkoisessa suunnittelussa sekä sisällä että ulkona. Tällä tavalla talon kaunis muoto tulee omakseen. Talo näyttää raikkaalta ja valoisalta, siellä on energinen ja iloinen ilmapiiri. Talon sisätilat tulisi suunnitella uudelleen niin, että taloon tulee enemmän valoa ja voidaan käyttää paremmin käytettävissä olevaa tilaa.

Ylellinen kodin luova remontti

tyylikäs olohuone, jossa kattokruunu

Vahvat värit koriste -elementeissä vastakkain neutraaleihin väreihin. Nykyaikaiset maalaukset ja taideteokset yhdistetään Lähi -idän väreihin ja kuvioihin, mikä luo mielenkiintoisen fuusion idän ja lännen välillä. Kankaissa tai seinillä ja koriste -osioissa olevat kuviot luovat jännitystä. Perinteiset kattokoristeet muistuttavat alkuperäistä muotoilua. Jälkeen Luksustalon remontti miellyttävä ilmapiiri on syntynyt – erittäin sopiva lepoa varten. Älykäs ja luova idea MCK Arkkitehdit, jotka alun perin uudistivat tämän kauniin talon.

kirjoittanut Jaz

jännittävä muotoilu ylellisessä kodissa

itämainen kuvio keittiössä

itämainen sisustusseinä

Keittiö puulattialla

Keittiö moderneilla huonekaluilla

The Honiton – Residence by MCK Architects:

”Jännittävä sekoitus Lähi -idän värejä ja valkoisia seiniä tekee talosta modernin ja ylellisen. MCK -remontti on muuttanut tämän perheen kodin historiallisesta rakennuksesta moderniin valkoiseen arkkitehtuuriin. Tämän kuuden makuuhuoneen kiinteistön omistajat ovat valittaneet, että talo on liian suuri – joten huoneet on yhdistetty viihtyisäksi sisäalueeksi, kun taas ulkoalue on istutettu huolellisesti puutarhan kanssa.

tyylikäs sisustus - vaaleanpunainen sisustus

vaaleanpunaisia ​​aksentteja

Puulattia käytävällä

Jotta taloon tulisi enemmän valoa, asuintilaa oli suunniteltava uudelleen – sisä- ja ulkotiloja on yhdistetty saumattomasti, ensimmäisen kerroksen avoin mezzanine on muuttanut talon suunnittelun kokonaan.

oranssi seinä kylpyhuoneessa

oranssi seinä kylpyhuoneessa

Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistettiin. Kontrastit asetetaan värillisillä tekstuureilla ja upealla muotoilulla varustetuilla huonekaluilla. Marmori ja puu yhdistetään ainutlaatuisella tavalla. Asiakkaan kokoelma taideteoksia esiteltiin asianmukaisesti. Tumma lattia, oranssi, turkoosi ja kirsikanpunainen tuovat jännitystä. Koristeina käytettiin käsintehtyjä peilejä.

 ylellinen talo valkoinen julkisivuvalkoinen julkisivu modernista luksustalosta

tyylikäs uima -allas takapihalla

tyylikäs uima -allas

moderni puutarha, jossa takka

moderni piha, jossa on takka

modernit puutarhakalusteet, joissa on värisävyjä

modernit puutarhakalusteet

 

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Suurten huoneistojen fiksu sisustus – vinkkejä ja temppuja