15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suurten huoneistojen fiksu sisustus – vinkkejä ja temppuja

 tilava olohuone tyylikkäitä sisustusideoita

Jotta voisimme toteuttaa epätavallisia eläviä unia, se auttaa löytämään asunnon, jossa on suuret huoneet. Näin on usein parvella, mutta tilavat vanhat rakennukset sopivat myös hyvin yksittäisten ideoiden toteuttamiseen. Monet kiinteistönomistajat ovat kuitenkin epävarmoja tilasta. Jotta asuintila muuttuisi omaksi, riittää usein kiinnittää huomiota muutamaan kohtaan.

Suurten huoneistojen kalustus – keskipisteen luominen

Sohva iso huoneisto taitavasti perustettu ideoita

Suuren huoneen katseenvangitsija voidaan luoda esimerkiksi suurella huonekalulla, joka kiinnittää heti katseen huoneeseen tullessasi. Sohva sopii tähän hyvin. Esimerkiksi moderni olohuone tai todellinen Chesterfield -sohva tulevat kyseenalaiseksi.

Mitä tulee sohviin, termi Chesterfield ei edusta tuotemerkkiä, vaan tiettyä tyyliä. Tämän huonekalun tarkka historia ei ole tiedossa; Englantilaisen Phillip Earl von Chesterfieldin kerrotaan tehneen ensimmäisen tämän tyyppisen sohvan. Tähän päivään asti sillä on paljon harrastajia, ja siksi sitä esiintyy usein olohuoneissa tai työhuoneissa, kun omistajat arvostavat perinteitä ja laatua. Laadukas Chesterfield-sohva on valmistettu nahasta ja siinä on paksu verhoilu. Koska nahka kiinnitetään runkoon painikkeilla tuotannon aikana, syntyy tyypillinen timanttikuvio. Vaikka Englanti valmistuspaikkana oli takuu korkeasta laadusta pitkään, nykyään on hyviä tuottajia kaikkialla maailmassa.

Olohuoneen erottamiseksi ja tunnistettavaksi vapaasti seisova sohva on asetettava sivulle tai selkä ovelle. Riippuen siitä, kuinka monta ihmistä asuu kiinteistössä, tarvitaan yksi tai kaksi laajaa nojatuolia kuvan täydentämiseksi.

Suurten huoneistojen kalustus – olohuoneen jakaminen eri vyöhykkeisiin

Hyllyt jakavat tilan käytännöllisiin sisustusideoihin 

Jos haluat jakaa huoneen eri vyöhykkeisiin, istuinkalusteet eivät sovellu. Klassinen näyttö on myös hyvä vaihtoehto. Koska sitä on saatavana useissa muunnelmissa, se voidaan ostaa sisustuksen mukaan. Paraventeilla voi katsoa taaksepäin hyvin pitkä historia. Niitä käytettiin Aasiassa jo 800 -luvulla. Euroopassa Ranska on ensimmäinen maa, jonka hän löysi erottaakseen alueita tai suojellakseen niitä uteliailta katseilta. Niitä voidaan käyttää paitsi kotona myös ulkona yksityisyysnäyttöinä. Kirjahyllyt sopivat myös erotteluun.

Kokeile värejä

Olohuoneen asettaminen Valitse seinän väri

Suurissa huoneissa asukkaat voivat kokeilla värejä. Vaikka tummat värit eivät yleensä sovellu pieniin huoneisiin, koska ne voivat muuttua nopeasti ylivoimaisiksi, tämä ei ole ongelma suurille kiinteistöille. Esimerkiksi Chesterfield -sohvan kanssa englantilainen tyyli voidaan yhdistää kodikkaisiin väreihin, kuten

  • Tummanpunainen,
  • smaragdi,
  • tai ruskean sävyjä

ylläpitää. Löydät myös lukuisia taustakuvioita tyyliin. Kukilla ja raidoilla on perinteisesti tärkeä rooli Englannissa. Nykyisissä tapettitrendeissä on kuitenkin myös kangasta ja ne erottuvat epätavallisen tunteensa vuoksi. Tietysti retrokuvioita ei saa puuttua, ja trenditietoiset kiinteistönomistajat voivat käyttää niitä.

Korosta valoja

Olohuone valaisee tyylikkäästi ideoita kattokruunu pöytävalaisimia

Valittaessa lamppuja asukkaiden ei pitäisi olla varovaisia, vaan keskittyä malleihin, jotka ovat koon ja suunnittelun vuoksi silmiinpistäviä. Klassikoiden ja nykyaikaisten suunnittelijoiden kanssa löydät houkuttelevia valoja, jotka on osoitettu eduksi suuressa huoneessa. Jos huonekalujen tyyli on hienovarainen, lamppu voi olla silmiinpistävä ja upea; esimerkiksi kattokruunu sopii tähän hyvin. Toisaalta niiden, jotka valitsevat ylellisen sisustuksen, tulisi rajoittua lamppuihin ja lisävarusteisiin, jotta kuva pysyy yhtenäisenä.

Valaistuksella on tärkeä rooli kodikkaan tunnelman luomisessa.

  1. Jokaisella alueella pitäisi olla suuri lamppu ja pienemmät valaisimet.
  2. Kulmissa, joihin ei ole asennettu huonekaluja, voidaan kuvitella pallomaisia ​​valoja tai muotoiluesineitä.
  3. Alttarikynttilät voivat saavuttaa metrin korkeuden ja sopivat hyvin myös kulmien valaisemiseen. Jotta ne voivat toimia, ne on kuitenkin perustettava pieniin ryhmiin.

Korosta taidetta avaruudessa

perustaa suunnittelu koristele valokuvaseinä

Asukkaat voivat päästää höyryn koristeluun. Ylisuuret kuvat tai valokuvat toimivat hyvin, ja niitä löytyy usein nykytaiteilijoilta. Oikean valaistuksen avulla maalaukset näyttävät houkuttelevammilta.

Mutta taiteen ei tarvitse rajoittua kuviin. Tilavissa huoneissa on usein alue, joka jää käyttämättä. Täällä on hyvä perustaa veistos. Sen on kuitenkin oltava sopivan etäisyyden seinään, jotta se voi kehittää vaikutustaan. On hyvä idea kokeilla useita asentoja ja katsoa niitä kaukaa ja useista kulmista. Jokainen, joka ostaa korkealaatuisen veistoksen taiteilijalta tai galleriasta, voi myös kysyä sieltä, onko apua asennuksessa mahdollista. Ammattilaisen koulutetun silmän ansiosta oikea asento on yleensä nopeampi löytää. Valonlähde välittömässä läheisyydessä ei saisi puuttua valaisemaan patsasta.

Berliinin kiinteistönvälittäjä osoittaa, että asunnon sisustaminen suurella asuintilalla voi olla melko vaativaa ziegert-immobilien.de, joka järjesti suunnittelukilpailun vuonna 2013. 40 suunnittelijaa osallistui ja esitti ehdotuksia 213 neliömetrin asunnon sisustamisesta LUXissa. Kilpailu osoitti, että voidaan käyttää erilaisia ​​tyylejä ja saavuttaa silti yhtenäinen kuva.

Previous Post
12 sängynpäätyideaa tyylikkääseen makuuhuoneen tunnelmaan
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä