15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

12 sängynpäätyideaa tyylikkääseen makuuhuoneen tunnelmaan

sängynpääty-ideat-makuuhuone-kodikas-sisustus-neulottu päiväpeite

Ehkä etsit mielenkiintoisia ideoita makuuhuoneesi uusimiseen tai ainakin sen sisustamiseen? Ennen kuin suunnittelet suunnittelua uudelleen, sinun on keskitettävä huomiosi tiettyyn kohtaan, nimittäin päätyyn. On olemassa useita suunnitteluvaihtoehtoja, joiden avulla makuuhuoneen päätyyn saa uuden ilmeen. Joten olisit varmasti yllättynyt siitä, mitä yksi näistä kauneuksista voi tehdä huoneen kanssa. Siitä tulee mukava katseenvangitsija ja välitön keskipiste huoneessa. Meillä on mielenkiintoinen valikoima tyylikkäitä Ideoita päätyyn koottu sinulle eri tyyleistä, jotka voivat edelleen auttaa, inspiroida ja olla hyödyksi sinulle. Ennen kuin aloitat makuuhuoneen kunnostamisen, tutustu tämän päivän esimerkkeihin!

Ideoita sängynpäätyyn makuuhuoneen sisustuksen parantamiseksi

makuuhuone-sänky-pääty-ideat-verhoillut verhot-filigraanivalkoinen-sininen

Tämän tilavan makuuhuoneen ilmapiiri on niin kodikas paitsi tilavan suunnittelunsa, myös valkoisen ja viileän sinisen välisen upean, rennon väriyhdistelmän ansiosta. Mutta ole hyvä ja pidä silmäsi päätyyn! Vaikka se ei ole suurenmoinen ja rohkea, se lisää huoneeseen ohuutta ja lisää modernia ja nuorekasta tunnelmaa.

Sängynpäätyideoita värillisiin kohokohtiin

kodikas-päätypää-ideat-geometrinen-hiekkainen-väri-helpotus-pinta

Tämä geometrinen, taidokkaasti suunniteltu pääty on täydellinen lisä hienoon, moderniin makuuhuoneeseen. Se sopii täydellisesti rakastuneelle pariskunnalle tai jopa polttarit, yleensä ihmisille, jotka asuvat suuressa ja tilavassa studio -huoneistossa. Rakastamme hiekan väriä! Tämä kappale on toiminnallisuuden ja tyylin määritelmä.

Koristeellinen pääty

sängynpääty-ideat-koriste-luumunväriset-seinät-muodikas-makuuhuone

Jos etsit jotain erityistä, joka ei ylitä perinteisen pään muotoilua, meiltä saat apua! Tämä pala ei ole suuri ja suorakulmainen, mutta sitä ei myöskään ole tarkoitettu! Mutta se on arkkitehtonisesti ja taiteellisesti suunniteltu korkealla tasolla. Se tuo ainutlaatuisen ja aistillisen viehätyksen tähän luumunväriseen, muodikkaaseen makuuhuoneeseen. Se on niin henkeäsalpaavaa!

Kattoon ulottuva pääty

Sängynpääty-ideat-musta-verhoiltu-tikattu-optiikka-ylellinen-makuuhuone

Tämä ei ole vain pääty, vaan se on myös hyvin kuvioitu korostusseinä, jossa on keinonahka. Se on keskipiste, se on klassinen, huone on täysin pyöristetty! Sängynpääty tuo tunnelmaan ainutlaatuisen ja persoonallisen ilmeen.

Ylellinen pääty 

tyylikäs-ideoita-pääty-katto-korkea-verhoiltu-seinä-taiteellinen muotoilu

Ensi silmäyksellä on vaikea olla huutamatta vain “wow”, kun näet tämän makuuhuoneen. Tämä ei ole vain pääty, vaan myös ainutlaatuinen taideteos jo tyylikkääseen huoneeseen. Kermainen väri on pehmeä ja ristiriidassa kuvioidun, maskuliinisen seinän kanssa.

Ideoita sängynpäätyyn – tyylikäs ja hienostunut

sängynpääty-ideoita-pehmustettu-matto-ylellinen-makuuhuone-valkoiset yöpöydät

Huomaat varmasti, että tämä pääty on erityinen pituutensa vuoksi. Sen sijaan, että se vain saavuttaisi sängyn päät, se laajentaa visuaalisesti koko tilaa. Mutta keskitytään nyt rakenteeseen ja yksinkertaiseen eleganssiin. Näyttääkö se vain siltä, ​​vai muistuttaako tämä pääty todella suklaapatukkaa?

Pääty puusta

sängynpääty-ideoita-pidempi-puupaneeli-integroitu-valo-makuuhuone-kalustus

Tässä on toinen hyvä esimerkki pidemmästä päätystä. Myös täydellinen valinta! Katsokaa, tämä on hieno perinteinen kokonainen puukappale. Se luo kodikkaan ja kutsuvan ilmapiirin mihin tahansa makuuhuoneeseen, mutta kaikki muodikkaan tunnelman koristeet. Tunnemme sen erittäin selvästi, tässä makuuhuoneessa yhdistyvät moderni tyyli ja paljon eleganssia.

Viktoriaaninen tyyli pääty

ylellinen-makuuhuone-kultainen-yksityiskohtaisesti muotoiltu pääty-viktoriaaninen ilme

Jos etsit hieman enemmän ylellisyyttä, olemme löytäneet sen sinulle. Tällä kultaisella, uskomattoman yksityiskohtaisella päätyllä (ja sängyllä) on oma viktoriaaninen ilme ja vintage -tyyli. Rakastamme sen kuninkaallista jälkimaku ja kiiltävä, naisellinen viimeistely. Värivalinta – tumma suklaa päätyyn ja peittoon on hitti täällä!

Pääty neliöistä

sängynpääty-ideat-makuuhuone-aasialainen-inspiroitu-rakenne-verhoillut neliöt

Tämä pääty sopii siististi yksinkertaiseen zen -makuuhuoneeseen. Huoneessa on hieman aasialaista tunnelmaa, joten tämä orgaaninen, rakenteellinen pääty näyttää huoneen aksenttiseinältä. Se tuo vahvan persoonallisuuden. Ilman tätä vaikuttavaa sängynpäätä huone näyttäisi vähemmän keskittyneeltä.

Sängyn pääty jaloilla

ideoita-sänky-pääty-kattokruunu-kristalli-lasi-ylelliset kalusteet-musta-harmaa

Henkilökohtainen suosikkimme koko luettelossa on epäilemättä tämä kauneus! Se seisoo keskellä ja herättää välittömästi huomion tässä pehmeästi ja tasaisesti sisustetussa makuuhuoneessa. Uskomme myös, että tämä vaikuttava sängynpääty luo kutsuvan tunnelman muuten tyylikkäässä, mutta kylmästi sisustetussa makuuhuoneessa. Siinä on pehmeä rakenne ja puhtaat linjat, jotka luovat modernin, futuristisen vision tässä jo hyvin kehittyneessä tilassa.

Sängynpäätyideat painetusta kankaasta

Sängynpääty-ideat-tehty-painetusta kankaasta-illuusio-seinä-art-viini-punainen-seinä

Pidämme erityisesti tästä päätystä, se on valmistettu painetusta kankaasta ja antaa meille illuusion seinätaiteesta! Se on yksinkertainen ja puhdas, tyylikäs makuuhuone säteilee merkitystä ja muodikasta energiaa. Se tehdään kermaisessa sävyssä, jotta huoneen yksinkertainen, rentouttava ilmapiiri ei hukkaa.

Pääty puuveistoksella

tyylikäs-vuode-pääty-puu-elementit-rentoudu-sohva-vihreä-makuuhuone-kalustus

Otan sanani takaisin, tämä voi olla suosikkikohteeni koko luettelossa! Yksinkertainen pääty, viileä, kaunis, monipuolinen samaan aikaan! Se täydentää ja vahvistaa tätä maallista kokonaisvaikutelmaa eklektisestä tilasta. Et vain voi ottaa silmiäsi pois! Oletko samaa mieltä?

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Suurten huoneistojen fiksu sisustus – vinkkejä ja temppuja