15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele olohuoneeseen upotettu oleskelualue minimalistiseen tyyliin

Olohuoneessa oleskelualue, upotettu lattia-lounge-kiiltävä valkoinen-iso ikkuna

Olohuoneen lattiaan upotetut istuinalueet ovat erittäin suosittuja, koska niissä on erityisen kodikas tunnelma. Jotta olohuoneen lounge voitaisiin suunnitella tällä tavalla, yleensä ensin rakennetaan koroke, jolle istuinalue tulee. Talossa, jonka haluaisimme esitellä teille, on tällainen oleskelutila. Se ei kuitenkaan ole kaikki, mitä se tekee vaikutuksen. Tutustu alla olevaan galleriaan ja kerää inspiraatiota uppoutumiseen Oleskelutila olohuoneessa ja muita sisustusideoita.

Oleskelutila olohuoneessa, upotettuna jalustalle

Oleskelutila olohuoneessa-ikkuna edessä-minimalistinen sisustus

Moderni talo sijaitsee Tšekin tasavallassa ja tarkemmin Posázavíssä. Sen on suunnitellut yritys a69 Architekti metsämaiseman keskellä ja lampin lähellä. Jotta talo sopeutuisi luonnolliseen ympäristöön, valittiin haalistusta puusta valmistettu julkisivu, joka on harmaa. Talo on prototyyppi.

Olohuoneessa olohuone, josta on näköala keittiöön

Olohuoneen oleskelualue ruokailutila-valkoiset vivahteet-huonekalut-olohuone

Olohuoneen oleskelutilaa ympäröi toisaalta suuri ikkuna edessä ja toisaalta kaksi seinää, joissa on sisäänrakennetut kirjahyllyt. Näet myös tyylikkään keittiön ja ruokailutilan. Lounge on varustettu harmailla tyynyillä ja tyynyillä, jotka takaavat mukavuuden lisäksi miellyttävän ilmeen.

Valkoiset huonekalut olohuoneeseen

Olohuoneen oleskelualue pyöreäseinäinen-ruokapöytä-valkoiset tuolit

Olohuoneen oleskelualue tarjoaa myös kontrastin talon muuten melko yksiväriselle sisustukselle, ja se on suunniteltu eri valkoisiin sävyihin. Avoin oleskelutila on jaettu visuaalisesti eri alueisiin, jotka kaikki ovat hyvin valaistuja suurten ikkunoiden ansiosta. Kalusteet ovat yksinkertaisia ​​ja minimalistisia.

Avoin oleskelutila

Oleskelutila-olohuone-sisäänrakennettu hylly-seinä-yksivärinen-väri-sisustus

Ruokailutila sijaitsee niin sanotusti talon keskellä, missä polut muille alueille risteävät. Siinä on moderni kivinen ruokapöytä ja valkoiset tuolit. Valkoiset seinät ja kermanvärinen, kiiltävä lattia koristavat yksittäisiä alueita ja luovat samalla miellyttävän ilmapiirin. Ruokailutilasta on näkymä olohuoneen ja keittiön upotettuun oleskelualueeseen.

Moderni ja ympäristöystävällinen arkkitehtuuri

Oleskelutila-olohuone-sisäänkäynti-ikkuna edessä liukuovi-verho-yksityisyysnäyttö

Moderni talo, jossa olohuoneessa on upotettu istuinalue, rakennettiin kiville ja hyvin lähellä lampi. Ympäristö säilyi rakentamisen aikana. Tämä tarkoittaa, että yksikään olemassa olevista puista ei ole kaadettu. Näkymä järvelle ei taattu vain korotetun rakennuksen ansiosta. Niitty, joka sijaitsee keskellä metsää, pääsee nopeasti ja helposti talosta.

Vihreä litteä katto

Oleskelutila-olohuone-bauhaus-tyylinen-puutarha-minimalistinen-syksy-värit-puut

Talon katto, jossa oli olohuone olohuoneessa, tehtiin tasaiseksi ja kiinteäksi rakenteeksi. Litteä muotoilu tarjoaa viherryttämisvaihtoehdon, joka toteutettiin välittömästi tässä talossa. Harmaa puinen julkisivu on yhdistetty mustiin ikkunakehyksiin, jotka eroavat sisätilojen vaaleista kalusteista.

Isot ikkunat

Oleskelutila-olohuone-yhden perheen talo-julkisivu-puu-koivu-puutarha

Mukava yhteys talon sisä- ja ulkotilojen välillä olohuoneen istuinalueen kanssa ei saavuteta vain tämän sisäänkäynnin kautta. Siellä on myös liukuovista valmistetut ikkunat, jotka johtavat suoraan portaille, jotka yhdistävät korotetun talon puutarhaan, tai metsän niitylle ja terassille, josta voit nauttia täydellisestä luonnosta.

Talo luonnossa

Oleskelutila-olohuone-sisustus-sisustus-idea-yksinkertainen-moderni

Talo on täydellinen vaihtoehto kaikille, jotka eivät halua pärjätä ilman luontoa ja haluavat nauttia yksinäisyydestä. Kaikissa julkisissa asuintiloissa olevat suuret ikkunat antavat omistajille mahdollisuuden olla lähellä luontoa, vaikka he olisivat talon sisällä. Lisävaruste, jota voi nauttia muun muassa olohuoneen upotetulta oleskelualueelta.

Talo aivan rannalla

oleskelutila-olohuone-tšekkiläinen järvi-moderni-talo-talo

Järvi sijaitsee syvällä maassa ja sitä ympäröivät kivet, jotka muodostavat myös rannan. Talo sijaitsee myös yhdellä näistä pankeista. Suuret ikkunat takaavat jälleen henkeäsalpaavat näkymät. Järveä voi katsella olohuoneen mukavasta, upotetusta oleskelualueesta kaikista paikoista.

Talo, jossa olohuone olohuoneessa – Pohjapiirros

Oleskelutila-olohuone-pohjapiirros-pohjakerros-bungalow-suunnittelu

Täällä näet jälleen talon pohjapiirroksen, jossa on olohuoneessa oleva upotettu oleskelualue, sekä sen sijainti järvellä ja kiinteistössä. Orgaaniset muodot luonnehtivat talon sisätiloja kaarevien seinien muodossa. Julkisen asuintilan lisäksi on myös yksityisiä, erillisiä huoneita, mukaan lukien kylpyhuone ja makuuhuone.

Suunnitellut a69 arkkitehti.

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Suurten huoneistojen fiksu sisustus – vinkkejä ja temppuja