15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

15 sisustusideaa olohuoneeseen upeilla vinkeillä

Olohuoneen sisustusideoita - seinäsuunnittelu - raidat - peilattu - senkki

Olohuoneen voi sisustaa monella eri tavalla. Sopivat huonekalut, kuten kaapit, nojatuolit, sohva ja sohvapöytä, takaavat erinomaisen harmonian, mutta tietysti myös pienet asiat, kuten maljakot, hahmot tai kynttilät. Meillä on myös muutamia vinkkejä, jotta onnistut varmasti koristamisessa Sisustusideoita olohuoneeseen valmis sinulle.

1. Olohuoneen sisustusideoita – Suunnittele oleskelualue

Sisustusideoita olohuoneen istuinalueelle-keinuva nojatuoli-kupla

Käytännöllisintä on, jos järjestät istuinryhmän olohuoneen sisustusideoiksi siten, että kaikki istuvat vastakkain. Tämä saavutetaan parhaiten muodostamalla suorakulmio huonekaluista. Usein on kaksi nojatuolia vastakkain ja sohva. Mutta jos tämä vaihtoehto on liian klassinen sinulle, voit tietysti käyttää myös kulmasohvaa ja yhdistää sen nojatuoleihin, jos haluat. Järjestelyn kannalta on myös tärkeää, että televisio näkyy selvästi kaikista istuimista. Nojatuolit, jotka voidaan järjestää uudelleen halutessaan, tarjoavat tässä edun. Nämä vievät myös vähemmän tilaa kuin U-muotoinen sohva. Mutta tämä puolestaan ​​näyttää modernilta ja tyylikkäältä.

2. Olohuoneen sisustusideoita – luota väreihin

Sisustusideoita olohuoneen seinän suunnitteluun-3d-seinäpaneelit-puu-ilme

Jotta olohuoneesi ei näytä liian tylsältä, sinun on myös lisättävä muutama värikorostus. On tärkeää, että nämä sopivat yhteen. Yhdistä esimerkiksi kolme väriä yhdestä väriryhmästä kahteen toisesta. Varmista myös, että yhdistät pääasiassa kylmiä sävyjä lämpimiin sävyihin saavuttaaksesi kodikkaan tunnelman. Niin kutsutut väritaulukot ovat erityisen hyödyllisiä oikean värisävyn valinnassa. Asetat vierekkäin värillisiä laattoja, jotka vastaavat olohuoneessa olevia ja haluttuja sävyjä. Näin näet yhdellä silmäyksellä, mikä sopii yhteen ja mikä ei, ja jos sinun pitäisi lisätä ylimääräinen väri.

3. Olohuoneen sisustusideoita – sisäänrakennettu seinä

Olohuoneen sisustusideoita -musta-seinä-hyllyt-järjestelmä-koriste-led-taustavalo

Sisäänrakennetun seinän kanssa on myös otettava huomioon muutamia asioita olohuoneen sisustusideoina. Sen lisäksi, että sen pitäisi vastata tyyliä ja muuta olohuoneen sisustusta, on otettava huomioon muutamia muita ominaisuuksia. Monet kaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa, ja monien avoimien osastojen avulla voit käyttää niitä koristeluun ja piristää olohuonetta. TV -alueen tulisi mieluiten olla metrin korkuinen, jotta television katselu olisi mahdollisimman mukavaa. Voit myös korostaa sisäänrakennettua seinää korostamalla sen takana olevan seinän kauniilla tapetilla tai seinämaalilla. Tämä antaa sille yksilöllisen luonteen. Tässä on muutamia tehokkaita ja moderneja sisustusideoita olohuoneeseen sisäänrakennetusta seinästä:

4. Pienet asiat sisustusideoina olohuoneeseen

Olohuoneen sisustusideoita-värisävyjä-kiiltävä paneelikatto

Voit myös saavuttaa kauniita vaikutuksia pienempien koriste -esineiden olohuoneen sisustusideoilla. Tämä sisältää muun muassa koristetyynyt, jotka voit valita ja yhdistää eri malleihin. Matto voi myös määrittää huoneen tunnelman, joten sitä ei pidä aliarvioida. Pienemmät koristeet ovat myös loistava tapa lisätä väriä. On parasta käyttää ryhmäperiaatetta. Tämä tarkoittaa, että yksittäisen maljakon tai kynttilän sijasta voit yksinkertaisesti laittaa kolme tai viisi ryhmään. Tämän seurauksena koko järjestelyn koristeet eivät häviä, vaan päinvastoin – ne korostetaan tällä tavalla. Katso olohuoneen sisustusideoita muista koriste -esineistä:

sisustusideoita-olohuone-maalaus-seinä-keltainen-vihreä

sisustusideoita-olohuone-väri aksentti-tyynyt-sohva

sisustusideat-olohuone-väri-aksentti-keltainen-violetti-sininen

sisustusideat-olohuone-väri-aksentit-värikäs-matto

sisustusideoita-olohuone-istuinalue-pehmeä matto

sisustusideoita-olohuone-oleskelualue-led-valaistus-katto

sisustusideoita-olohuone-vaaleanpunainen-aksentti-seinä-led-valaistus-tv-seinäpaneelit

sisustusideoita-olohuone-katto-design-alakatto-musta-seinä

sisustusideoita-olohuone-seinä-yksikkö-valkoinen-koriste-sauvat

sisustusideoita-olohuone-seinäyksikkö-massiivipuuta-lasia

sisustusideoita-olohuone-beige-valkoinen-ruskea-matto-kuvioidut verhot

sisustusideoita-olohuone-kerma-sohva-valkoinen-sohvapöytä-matto-värikäs-geometrinen

sisustusideat-olohuone-kerma-seinä-väri-ruskea-sohva-keltainen-aksentti-tyyny-seinämaalaus

sisustusideoita-olohuone-harmaa-kulmasohva-valkoinen-seinä-paneelit-kalanruoto-kuvio-led-kattovalaistus

sisustusideoita-olohuone-valkoinen-seinä-valaistus-kuegles-vaalea-beige-sohva

Previous Post
12 sängynpäätyideaa tyylikkääseen makuuhuoneen tunnelmaan
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä
Immediate Access Pro