15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Minottin tyylikkäät huonekalut olohuoneisiin

trendikäs-huonekalut-olohuone-beige-ruskea-värimaailma

Jokaisessa modernissa sisustuksessa on ensisijaisesti vastaavat Huonekalut olohuoneeseen määritelty – jotta asukkaat ja heidän vieraansa tuntevat olonsa mukavaksi. Siksi Minotti -huonekalut täydentävät sisustusta. Tyylikkäiden huonekalujen erinomaiset elementit antavat lämpimän tunteen ja luovat mukavan ja kodikkaan ilmapiirin. Vuosikymmenten kokemuksen, lahjakkaiden suunnittelijoiden ja huolellisen tutkimuksen ansiosta huonekaluyhtiö on luonut todella ainutlaatuisia malleja.

Olohuoneen huonekalut viehättävät tyylikkäällä muotoilulla

Lasi-sivupöytä-vaaleanharmaa-verhoiltu-sohva-olohuone

the Huonekalut olohuoneeseen von Minotti kiehtoo ja inspiroi kaikkia sisustussuunnittelusta kiinnostuneita ja taiteellisia sisustusideoita etsiviä ympäri maailmaa. Jokaisessa olohuoneessa on jalo värimaailma, yksinkertaiset muodot ja mukavat kankaat. Ruskeat, luonnolliset sävyt, verhoillut sohvat, tyylikkäät nahkapäällysteiset tuolit ja verhoiltu tyynyverhoilu kontrastivat voimakkaiden värien – sinisen, keltaisen, oranssin – koriste -elementtien kanssa. Suunnittelijoiden tehtävänä on tehdä näistä erinomaisista huonekaluista mukavampia ja laadukkaampia kuin koskaan, ja he pyrkivät luomaan unelmien olohuoneen, joka täyttää täysin asiakkaan odotukset.

Olohuoneen huonekalut – yrityksen historia

vaaleanbeige-huonekalut olohuoneeseen

Kaikki alkoi vuonna 1950, kun Alberto Minotti perusti yrityksen Huonekalut olohuoneeseen  perustettu. Äärimmäisen alkuperäisten malliensa ja alkuperäisten yksityiskohtiensa ansiosta siitä ei tullut kauaa, kun siitä tuli suosittu. Vain kymmenessä vuodessa pienestä perheyrityksestä on kasvanut suuri yritys. Joka tapauksessa Roberto ja Renato Minotti otti myöhemmin yrityksen haltuunsa ja teki sen tunnetuksi maailmanlaajuisesti 1980 -luvulla.

Taiteellinen lähestymistapa tuotantoon

sininen-sohva-musta-kaappi-olohuone

 Veljekset toivat markkinoille poikkeuksellisia kokoelmia. Heidän taiteelliset ja innovatiiviset tekniikkansa ovat vaikuttaneet suuresti yrityksen kasvavaan suosioon. Perinteinen tuotanto voidaan tunnistaa huonekaluista. Minottin tuotantoprosessi perustuu kokeiluun ja muinaisiin valmistustekniikoihin. Tämä hämmästyttävän onnistunut yhdistelmä on syy ainutlaatuisiin huonekaluihin Minotti.

 Huonekalut olohuoneeseen-tyylikäs kristallikruunu

Huonekalut olohuoneeseen-tyylikkäät kristallikruunut

Harmaa verhoiltu sohva-Minotti-kokoelma

harmaa-verhoiltu sohva-Minotti-kokoelma

Harmaa kulmasohva olohuoneessa

Kulmasohva-vaalea-violetti-seinävalaistus-olohuone

Ylellinen olohuoneen kalusteet-vihreä nojatuoli

ylellinen-olohuone-huonekalut-vihreä-nojatuoli

Azure -tuolin värikorostukset olohuoneessa

Azure-sininen-tuoli-väri aksentti-olohuone

Previous Post
12 sängynpäätyideaa tyylikkääseen makuuhuoneen tunnelmaan
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä