15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nousussa oleva puu: suositut suunnitteluelementit

puunvalkoinen keittiö-trendi-matta-etuosa-tammi-työtaso-keltainen-seinät

Puu elää renessanssia ja on nyt erittäin suosittu omissa neljässä seinässäsi. Syyt tähän ovat ilmeiset: Kierrätettävä, kestävä, korkealaatuinen, yksilöllinen, terve – nämä ominaisuudet tekevät luonnonmateriaalista nykyisen suunnittelutrendin. Erilaiset puulajit värin, rakenteen, lujuuden ja pitkäikäisyyden suhteen mahdollistavat optimaaliset ratkaisut useille käyttöalueille ja inspiroivat aina lämpimällä ulkonäöltään.

Mikä puu on trendi?

puu-trendi-minkä tyyppinen puu-kaikkein kysytyin tammi

10 vuotta sitten pyökki oli erittäin suosittu puulajien keskuudessa. Tammi on kuitenkin vakiinnuttanut asemansa hallitsevana eurooppalaisena puulajina vuodesta 2010. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta sitä voidaan käyttää joustavasti ja se on myös erittäin monipuolinen värisuunnittelussa. Olipa luonnollista, tumman savustettua tai kalkittua – tasainen jyvä tammi puu on aina etualalla ja tuo rauhoittavan ja tyypillisen tunteen elämään jokaiseen kotiin.

Puusta valmistetut riippuvalaisimet suunnittelutrendinä

puu-trendi-katto-suunnittelu-valaistus-riippuvalaisin-yhdistelmä-valkoinen

Puun ei tarvitse olla läsnä kaikkialla huoneessa, jotta se voi hyödyntää koko potentiaalinsa. Puisten riippuvalaisimien ei tarvitse näyttää vanhanaikaisilta, vaan ne ovat erittäin moderneja erilaisissa malleissa ja joka tapauksessa tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Tunnetut valaistusvalmistajat ja -suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​tulkintoja luonnollisuudesta ja yhdistävät orgaanisen muotoilun uusimpaan LED -tekniikkaan. Melko monia esimerkkejä suunnittelusta katso tämä artikkeli.

Puukiekot ja puunrungot – puhdasta luontoa omissa neljässä seinässäsi

puu-trendi-asunto-puu-viipale-puunrunko

Se on kauan sitten lakannut olemasta vain tasaisesti hiottu ja lakattu pinta. Karkeat ja vialliset rakenteet luovat omaperäisyyttä ja niitä käytetään monin tavoin sisätiloissa. Esimerkiksi aidoista puunrungoista valmistetut huonekalut ja koristeet tuovat luontoa kotiin ja antavat jokaiselle huoneelle kodikkaan tunnelman. Koska se on luonnollinen tuote, jokainen puunrunko on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Ominaisuuksia, kuten epätasaisuutta ja olemassa olevia halkeamia, ei pidä pitää ärsyttävinä, vaan erityisenä kohokohtana, joka tekee tällaisesta huonekalusta niin viehättävän.

Valkoiset keittiöt yhdessä puun kanssa – kestävä trendi

puu-valkoinen-matta-keittiö-etusivut-tammi-työtaso-seinä

Olipa modernit kahvattomat mallit tai viihtyisät maalaistyyliset keittiöt: valkoinen on edelleen suosituin keittiön etuväri tänäkin vuonna. Ei ihme, koska valkoinen näyttää tyylikkäältä ja ajattomalta, tuo huoneeseen kirkkautta ja saa pienet huoneet näyttämään suuremmilta. Tämä mutkaton väri voidaan helposti yhdistää kaikkiin muihin väreihin, mutta klassinen “puun ja valkoisen” yhdistelmä toimii aina ja sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Esimerkiksi puiset työtasot tai takaseinät yhdistetään usein kahvattomien keittiöiden luomiseksi, joissa on kiiltävä tai matta lakkareuna valkoisella. Yksilölliset puun aksentit luovat myös kodikkaamman ilmapiirin ja löysävät taitavasti puristisen valkoisen keittiön ulkonäön.

Seinäverhous puusta

seinäverhous-puu-trendi-vanha puu-vaalea-tumma-seos

Puulla on pitkät perinteet seinäverhouksina. Puupanelointi oli todella muodikasta 1980 -luvulla, mutta asuinalueilla sitä paheksuttiin pitkään. Erilaisten trendikkäiden sisustusten ja monien värien ansiosta puuseinäverhous juhlii paluutaan ja se voidaan helposti mukauttaa mihin tahansa elämäntapaan.

Puulla on lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet ilman mukavuutta, moderneja materiaaleja ja huipputeknologiaa. Tutustu erilaisiin puulajeihin ja hanki pala luontoa omiin neljään seinään!

Previous Post
Moderni StarLit -lepotuoli oliivipuusta – todellinen kylpyläelämys
Next Post
Kattohuoneisto Sohossa, New Yorkissa, Mercer 40: n jalokivi