15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keittiön saari sohvalla – toimiva sisustusidea keittiölle

keittiösaari sohvalla musta nahka marmori

Huonekalujen mallit ovat uskomattoman erilaisia. Suunnittelijat keksivät jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia ja toimivia ideoita, joilla he hämmästyttävät mahdollisia asiakkaita. Tässä mielessä haluamme esitellä teille erittäin mielenkiintoisen keittiön sisustusideana Keittiön saari sohvalla omistaa.

Keittiösaari, jossa musta nahkasohva ja keltaiset heitotyynyt

keittiösaari, jossa sohvan nahkaiset mustat heitotyynyt vihreä

Tehokas keittiösaari, jossa on sohva, ei ole vain todellinen katseenvangitsija, vaan sillä on myös käytännön puolensa. Se on täydellinen valinta pieniin huoneistoihin, joissa keittiö on aivan olohuoneessa eikä keittiökaappeille, ruokasalille tai suurelle sohvalle ole paljon tilaa. Mutta keittiö yhdistää kaiken yhdessä ja on niin hyvä ratkaisu säästää tilaa. Mutta tämä keittiö sopii hyvin myös käytännölliseksi katseenvangitsijaksi.

Keittiösaari ja sohva – keittiö tyylikkäässä kiiltävässä mustassa

keittiö kiiltävä sohva mustat laatat valkoinen harmaa

Muotoilu on peräisin The Myers Touchista. Asiakkaan toiveena oli keittiö, josta oli näkymät puutarhaan. Samaan aikaan sen pitäisi sopia myös muuhun talon vanhempaan osaan, mutta sillä on myös oltava tietty ero modernista. Tuloksena on keittiö, jossa on keittiösaari, jossa on sohva ja vaalea laattalattia, joka sopii käytävän tammilattiaan. Itse keittiö on valmistettu modernista kiiltävästä mustasta, kun taas laitteet ovat Mielen ja Gaggenaun valmistamia.

Keittiö ja saari modernilla muotoilulla

keittiösaari sohvalla kiiltävät mustat kukat maljakko marmori

Nyt omistajat voivat nauttia puutarhasta koko perheen kanssa tai ystävien kanssa keittiön saarelta sohvalla, kun he syövät illallisen sisäänrakennetulla nahkasohvalla. Keittiön monien ja suurten ikkunoiden ansiosta voit nähdä puutarhan missä tahansa keittiössä.

Keittiö, jossa modernit laitteet ja vaaleat laattalattiat

keittiö moderni saari jääkaappi metalli kiiltävä

Suunnitteluidea Myers Touch.

Previous Post
Moderni StarLit -lepotuoli oliivipuusta – todellinen kylpyläelämys
Next Post
Kattohuoneisto Sohossa, New Yorkissa, Mercer 40: n jalokivi