15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Graniittilattia tyylikkäässä ja ylellisessä talossa K Krems an der Donaussa

graniittilattian olohuoneen väliseinä 1

Tämän päivän artikkelissa haluamme esitellä sinulle modernin talon, jossa on tyylikäs sisustus. Talo K Krems an der Donaussa, Itävallassa, on Wienin arkkitehtitoimiston Destilatin suunnittelema vuonna 2017. Destilatin arkkitehtien tehtävänä oli suunnitella uudelleen asiakkaan hankkima rakennuksen kuori, mikä epäilemättä onnistuikin täydellisesti. Rakennus sijaitsee poikkeuksellisella ja ensiluokkaisella paikalla Kremsin Schloßberg-kadulla, ja se tarjoaa henkeäsalpaavan kauniit näkymät Kremsin viinitarhoille pohjoisessa ja Göttweigin luostarille etelässä. Moderni talo kiehtoo myös graniittilattialla, jota käytettiin lattianpäällysteenä useimmissa huoneissa.

portaat graniitti portaat lattia puu kelluva 2

Asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja vaatimukset analysoitiin huolellisesti ja ammattimaisesti. Tämän kiinteistön sisustussuunnittelun jälkeen rakennuksen kolme tasoa uudistettiin ja kunnostettiin perusteellisesti. Kellarissa on nyt tilava wellness -alue, jossa on sauna, poreallas, lounge ja kuntosali. Kellari on juuri saanut tasapuolisen pääsyn puutarhaan. Sisäänkäynti, joka sijaitsee yläkerrassa, yhdistää pohjoisen pääsisäänkäynnin eteläisen sisäänkäynnin kanssa linnan vallihaudan yli. Muuten eteläiseen sisäänkäyntiin pääsee vain Schloßbergin kävelytietä pitkin. Makuuhuone on myös tällä tasolla. Siihen on yhdistetty vaatekaappi ja pääkylpyhuone sekä kiinteistön eteläpuolella täysin itsenäinen vierashuoneisto, jossa on puutarhaterassi. Keski -avoin portaikko, johon on liitetty savupiipun seinä, jakaa yläkerran olo- ja ruokailutiloiksi. Portaikon toisella puolella on viini -ilmastointikaappi, joka erottaa visuaalisesti avokeittiön olohuoneesta.

takka sohva graniittilattia seinä puu 3

Sisustuksessa käytettiin ainutlaatuista värien ja materiaalien yhdistelmää, joka yhdisti alueelliset elementit nykyaikaiseen tyyliin. Yläkerrassa käytetään vaaleaa graniittilattiaa, joka antaa sisustukselle jaloa ja ylellistä kosketusta. Suurikokoisista graniittilevyistä valmistettu savupiipun seinämä harmonisoituu erinomaisella ja epävirallisella tavalla korkealaatuisen graniittilattian kanssa. Tummanvärinen lasi on kontrastissa toisaalta vaalean luonnonkivilattian kanssa ja toisaalta täydentää tummia puupintoja. Terassin lattian raaka luonnonkivilaatat asetettiin myös sisäänkäynti-, makuuhuone- ja kylpyhuonealueille, ja ne mahdollistivat ulko- ja sisäalueiden sulautumisen. Kokonaiskonseptia täydentävät huonekalut, joissa on tummat puupinnat ja suuret peilikaapit.

sohva takka sohva lattia graniitti 4

roikkuva tuoli graniittilattian ruokailutila 5

mattolattia viiniteline graniitti 6

altaan takka kivi graniitti puumateriaalisekoitus 7

luonnonkivilattia -allas graniitti 9

olohuone, luonnonkivi, minimalistinen viiniteline 10

takka marmorinen väliseinä istuimet 11

marmorikivi graniittilattia 12

Ruoanlaittoaineen materiaaliseos viinin säilytyskaappi puu graniitti 13

puinen verhoiltu ruokailutila riippuvalaisin vaalea graniittilattia 14

pöytä puupinnoite seinä graniitti 15

ruokailutila avoin konsepti minimalistinen graniittilattia 16

makuuhuone kivilattia sänky seinä puu 17

kylpyhuone kivi lattia lasi kaappi kylpyamme 18

pesuallas lattia kivilasi edessä 19

lattia kivi peili pesuallas kylpyhuone 20

luonnonkivinen uima -altaan tason kylpyhuoneen nojatuolivuode 21

* Löydät lisää projekteja Destilat Architecture + Designista tässä

Previous Post
Moderni StarLit -lepotuoli oliivipuusta – todellinen kylpyläelämys
Next Post
Kattohuoneisto Sohossa, New Yorkissa, Mercer 40: n jalokivi