15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Muotitrendit 2015 – katso kevättä nyt

Muodin trendit 2015 valkoiset capri -housut naisten liivi kukkakuvio sininen asu

Toistaiseksi talvi on ollut tänä vuonna melko leuto. Yli kymmenen asteen lämpötilat merkitsevät sitä, että tekstiilien talvimyynti alkoi joskus jo ennen joulua ja saa sinut odottamaan kevättä. Monille tämä sisältää myös kevään muodin odottamisen. Onhan se helpotus, kun lämmin talvitakki voidaan vaihtaa ohueseen takkiin ja hattu voidaan laittaa takaisin kaappiin.

Mutta mitä muoti esittelee meille tänä keväänä? Ensimmäinen katsaus tulevan kauden muotitrendeihin on suunnistusapu kaikille, jotka jo etsivät kevään vaatekaappia. Jos tämä talvi pysyy tällaisena, ehkä paksu takki voidaan laittaa takaisin kaappiin aikaisin. Silloin kannattaa myös aloittaa kevään muodin ostokset aikaisin.

Muotitrendit 2015 – kirkkaat värit ja iloiset kuviot

Muodin trendit 2015 kevään muoti rohkeat värit vaaleanpunainen polvipituinen mekko denim takki

Varsinkin keväällä mopoilua paheksutaan. Tämän vuoden muoti on myös suunnattu tähän ja riippuu voimakkaasti kirkkaista ja iloisista väreistä. Tämä voi olla esimerkiksi kirkkaan vaaleansininen tai jopa keltainen. Vaaleanpunainen on myös jälleen muodissa. Jos haluat jotain vähemmän levotonta, puun värit ovat trendikkäitä. Toinen mukava vaihtoehto on minttu, erityisen herkkä sävy, joka ei ole häiritsevä eikä tylsä ​​ja joka voidaan helposti yhdistää.

Vaikka monet vaatekappaleet ovat tänä keväänä yksivärisiä, myös kuviot ovat sallittuja. Tässä tapauksessa asiakkaat voivat valita vaatteita, joissa on kukka- tai eläinkuvioita. Esimerkiksi linnut tai perhoset ovat ihanteellisia jälkimmäisille. Topit, joissa on paljon värikkäitä perhosia, näyttävät romanttisilta ja hehkuvat kevään kaltaista keveyttä. Tämä on miellyttävä kontrasti paksuihin mustiin talvitakkeihin ja neulottuihin puseroihin. Tänä keväänä muotifanien ei tarvitse olla erityisen varovaisia ​​yhdistettäessä. Jos pidät tästä, voit sekoittaa erilaisia ​​kuvioita ja kirkkaita värejä keskenään mielialasi mukaan. Näkyvyys on sallittua.

Muotitrendit 2015 – naisten takit – hihaton tai pyöräilijä

Muoti trendit 2015 nahkatakki kevät asu lyhyt mekko

Naisilla, jotka etsivät vetäviä vaatteita, on valinnanvaraa. Pyöräilytakit ovat todellisia monipuolisia, koska nämä ovat olleet trendejä jo vuosia ja niitä on saatavana monissa muotiyrityksissä. Olipa kyseessä klassinen leikkaus tai jotain epätavallisempaa, aitoa nahkaa tai jäljitelmä, nämä takit sopivat myös naisille, jotka eivät kutsuisi itseään rokkarimorsiammiksi. Myös tässä tapauksessa sen ei välttämättä tarvitse olla musta. Myös kevyet synteettiset nahkatakit näyttävät vakuuttavilta ja ne voidaan helposti yhdistää. Vaaleat biker-takit ovat myös monissa tapauksissa varsin tyylikkäitä.

Etkö ole pyöräilijän tyylillä? Tässä tapauksessa hihattomat takit ovat vaihtoehto. Tämä voi olla takkeja, bleisereitä tai monenlaisia ​​muita takkeja, tärkeintä on, että hihat puuttuvat. Jos pidät ulkoasusta, mutta pelkäät, että kätesi jäätyvät niin, hihattomat takit voidaan yhdistää hyvin pitkiin hihoihin. Muuten sopii myös lyhyt toppi.

Muotitrendit 2015 – kevään tyylikkäimmät asusteet

Ihonväriset pitsi-hääpuvut ovat trendi vuonna 2015

63 Prada naisten aurinkolasit 2015: pirullisen kauniit

 Muotitrendit 2015 – 7/8 pituiset housut ja hameet polven alapuolella

Muodin trendit 2015 viininpunainen capri housut sininen naisten paita toimisto

Pohjassa se voi olla hieman pidempi tänä keväänä. Hameet ulottuvat usein polven yläpuolelle. Niin sanotun “midi-pituuden” mallit osoittavat edelleen tarpeeksi jalkoja ollakseen seksikkäitä ja näyttävät silti hieman klassisemmilta kuin lyhyet mallit. Myös täällä värit ovat usein kirkkaita ja iloisia. Naiset, jotka pitävät sitä lyhyemmästä, löytävät tietysti myös trendikkäitä mekkoja ja hameita tähän tapaukseen, esimerkiksi 50 -luvun tyyliin polkadot. Lisäksi tänä keväänä on saatavana monia kierrettäviä hameita, sekä lyhyitä että midi -muotoisia.

Muotitrendi, jota muotilehti “Elle” erityisesti korostaa, on 7/8 pituiset housut. Nämä ulottuvat nilkkaan ja niillä on usein hieman levenevä jalka, joka perustuu 70 -luvun muotiin. Tällä tavalla kauniit nilkat tulevat omiin kengiinsä ja kengät, ja on myös keinoja estää jäätyminen – esimerkiksi yhdistämällä 7/8 housut tyylikkäisiin korkeisiin saappaisiin. Tällä tavalla voit ylittää ajan, jolloin auringolla on vielä vähemmän voimaa. Värien ja suunnittelun osalta nilkkapituiset mallit, joissa on soihdut, voivat osoittautua hyvin erilaisiksi, yksinkertaisista hienoihin ja tavallisista kirkkaisiin kuvioihin. Niitä suositellaan kuitenkin erityisesti ohuille jaloille.

Muotitrendit 2015 – kengät lämpimiin päiviin

Muoti trendit 2015 kengät sandaalit korkokengät kulta oranssi

Monilla naisilla on edelleen hauskinta ostaa uusia kenkiä. Onneksi ulkonäön lisäksi asiakkaat ovat yhä enemmän huolissaan tuotantotyypistä ja materiaaleista. Näin ollen keväällä ja kesällä 2015 kengillä, jotka on valmistettu oikeudenmukaisissa työolosuhteissa, tulee todennäköisesti olemaan kasvava rooli.

Afrikkalaistyyliset sandaalit ja kengät vastaavat luonnollisuutta. Myös Birkenstock -ilme on sallittu, ainakin nykyaikaisessa muodossa. Kengissä, housuissa ja toppeissa käytetään vaaleita värejä, jopa valkoinen on sallittu tänä keväänä. Korkeakorkoisten sijasta litteät mallit hallitsevat, mutta ne näyttävät silti tyylikkäiltä. Tyylikkään ulkonäön ja mukavuuden yhdistelmä sopii naisille, jotka eivät ole koskaan pitäneet korkokengistä. Voit myös käyttää värikkäitä lenkkarit, joilla on puhdas omatunto ja tervetuloa kevät tällä tavalla.

 Muotitrendit 2015 – Kevät tuo mielenkiintoisia tapahtumia

Muodin trendit 2015 verkkomekko korkea vyötärö hihaton asu musta

Nähtäväksi jää, miten kevätmuoti kehittyy tänä vuonna. Tällä hetkellä merkit ovat kohti kirkkaita värejä, onnellisia ja romanttisia kuvioita ja rentoja mutta tyylikkäitä vaatteita. Tässä ovat tärkeimmät trendimerkit kiireiselle lukijalle:

  • Vaaleat värit yhdistettynä houkutteleviin kuvioihin
  • Hihattomat takit ja biker -takit ovat myös muodissa tänä vuonna naisille
  • Housujen ja hameiden 7/8 pituudella on yhä tärkeämpi rooli
  • Mitä tulee kenkiin, hyvät valmistusolosuhteet ja mukava ulkoasu vievät muotifanien mielen

Rohkeat naiset saavat päästää höyryn pois, eikä heidän tarvitse olla liikaa hillittyjä yhdistettäessä. Hihattomat takit ja rajatut housut ovat ihanteellisia vaatteita leudolle keväälle. Jos sää jatkuu näin, heistä voi tulla todellisia bestsellereitä. Luonnollisesti jousivaatekaappi voidaan hioa sopivilla lisävarusteilla. Pieni hienovarainen koru lisää usein kakun kiillotuksen onnistuneeseen kevätasuun.

Keltainen yläosa ja lyhyt hame – rohkeita värejä on tänä kesänä!

Muodin trendit 2015 violetti hame lyhyt keltainen yläosa hihaton pusero

 Lämmin sääasu – caprihousut ja sininen toppi

Muoti trendit 2015 asu sininen top urheiluhousut platform kengät

 Pusero, jossa pitsihihat ja shortsit

Muodin trendit 2015 pusero lyhyet housut kuluvat kuten

 Iltapuku keväälle – tyylikäs punainen mekko

Muoti trendit 2015 punainen mekko iltapuku naisten kengät korkeat

 Kukkakuvioinen toppi näyttää raikkaalta ja tyylikkäältä

Muoti trendit 2015 top kukka kuvio capri housut lyhyitä ideoita

 Viininpunaiset housut ja kultainen ja vihreä pusero

Muodin trendit 2015 pusero sininen raidat viininpunainen housut

Previous Post
41 tatuointimallia ja piirustusta (ilmainen tulostus)
Next Post
Mikroasunto kotitoimistolla – yhden huoneen huoneisto minimalistisella suunnittelulla