15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talo viinitarhalla modernilla kierroksella

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-yövalaistus

Amsterdamin arkkitehtitoimisto UNStudio vastikään valmistunut Haus am Weinberg. 6650 neliömetrin uusi rakennus sijaitsee Stuttgartin ulkopuolella, Saksassa, kaupungin ja rivitalon välisellä alueella.

Talo viinitarhassa, jossa on kaunis valkoinen julkisivu

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-valkoinen julkisivu

Haus am Weinberg sijaitsee ympäristössä, joka on sekä maaseutu että kaupunki samaan aikaan. Huvilan sijainti tarjoaa pastoraalisia näkymiä vanhan viinitarhan porrastetuille terasseille ja kaupunkiin toisella puolella.

Talo viinitarhalla – takapiha

Haus-am-Weinberg-stuttgart-lasi-valkoinen-minimalismi

Sisustus, näkemysten järjestäminen ja tilajakauma ovat innoittaneet yhdestä eleestä, “käännöksestä”. Haus am Weinbergissä keskikierteinen elementti tukee pääportaita ja yhdistää olohuoneet. Kunkin käyrän suunta määräytyy diagonaaliliikkeiden mukaan. Vaikka huoneen ulkoasu seuraa auringon polkua, näkymät ulkopuolelta on integroitu sisätiloihin. Tämän mahdollistaa kantava betonirakenne, joka on minimoitu. Kattoa ja kattoa tukevat vain neljä elementtiä: hissisydän, kaksi tukea ja sisäpilari. Suuret itsekantavat väylät luovat tilan, joka on lasitettu talon kaikissa neljässä kulmassa ja jossa ei ole pylväitä.

sijaitsee rinteessä

Haus-am-Weinberg-stuttgart-sivunäkymä

Ruokailutila avaa laajan näkymän luoteeseen ja kehystää viinitarhan kukkulan, joka muodostaa taustan talolle. Tämä talon kulma voidaan avata kokonaan liukuikkunoiden kautta, jotta sisä- ja ulkopuoliset rajat hämärtyvät entisestään. Nukkumis- ja wellness -alueet ovat toisessa kerroksessa.

Maisema ja terassit

Haus-am-Weinberg-stuttgart-maisema-terassit

Haus am Weinbergin sisustus on järjestetty erilaisissa tunnelmissa ja tilaluokissa oleviin huoneisiin, jolloin neljä lasitettua ja avointa kulmaa päästävät päivänvalon syvälle taloon. Valoisaa tunnelmaa jatkavat luonnolliset tammilattiat, luonnonkivi ja valkoiset seinät, joissa on pieniä heijastavan kiven palasia.

Tammiportaiden suunnittelu

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-valko-seinät-puulattia-tammi

Mukautettuja toimintoja ja ominaisuuksia on myös integroitu arkkitehtuurin korostamiseksi. Toisin kuin vaalea teema, siellä on pimeä huone, joka on omistettu musiikille, miesten seurallisuudelle ja metsästykselle. Tässä huoneessa kattoon ja seiniin käytettiin erityisiä akustisia tummia puupaneeleja.

musta huone

Haus-am-Weinberg-stuttgart-musta-huone

Haus am Weinbergin kattolinja reagoi mäkiseen maisemaan. Puutarhasuunnittelun suunnittelu jatkaa pohjapiirrosten diagonaaleja ja luo erilaisia ​​vyöhykkeitä lepoa ja kasveja varten.

tilava valkoinen sisustus

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-laaja

tammi puu

Haus-am-Weinberg-stuttgart-tammi

Metsästyspalkinnot

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-valkoinen-sisustus

Haus-am-Weinberg-stuttgart-portaat-kierre

Ruokailutila ja lasi -ikkunat

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-lasi-ikkuna lattiasta kattoon

Haus-am-Weinberg-unstudio-stuittgart-huone

Haus-am-Weinberg-22-maisema-suunnittelu

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection