15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita makuuhuoneeseen: 30 esimerkkiä jokaisen huoneen koosta

Makuuhuone ideoita puu vaatekaappi parivuode

Jos moderni tyyli on sinun juttusi, seuraavat makuuhuoneen ideat ovat sinua varten. On esimerkkejä eri kokoisista huoneista ja myös niistä, joissa yhdistyvät moderni ja erilainen tyyli. Tutustu Ideoita makuuhuoneeseen Tule vain keräämään inspiraatiota oman makuuhuoneen sisustamiseen.

Ideoita makuuhuoneeseen – moderni sänky ja tyylikäs seinärakenne

Ideoita makuuhuoneen seinäpeite kaapin seinäyksikkö

1. Ideoita makuuhuoneeseen – Tässä makuuhuoneessa on moderni matala sänky. Koko sen takana oleva seinä toimii päätylautana, jossa on myös kaunis, aaltoileva kuvio. Suuressa kaapissa on riittävästi säilytystilaa, joten tilaa on kaikille vaatteille ja vielä enemmän tavaroille. Lisäksi on olemassa senkki, joka yhdessä korkean hyllyn kanssa muodostaa modernin seinäyksikön sisäänrakennetulla työpöydällä.

Ideoita makuuhuoneeseen – suuri vaatekaappi, jossa on houkutteleva vilja

Ideas bedroom closetkuva moderni tyylikäs

2. Ideoita makuuhuoneeseen – Suuri vaatekaappi, jossa on alkuperäinen kuvio, on todellinen katseenvangitsija. Tumman puun käytön ansiosta makuuhuone saa kodikkaan ja lämpimän tunnelman, mikä edistää mukavaa unta. Pääty, yöpöytä ja kirjoituspöytä on myös kiinnitetty sänkyyn. Kuinka kätevää!

99 modernia makuuhuoneideaa – sisustaa tyylikkäästi suunnittelijahenkeä

Pienen makuuhuoneen kalustus – 25 ideaa optimaaliseen huoneen suunnitteluun

30 ideaa pukeutumispöydälle – upeita malleja makuuhuoneeseesi

Ajaton tyylikäs makuuhuone

Ideoita makuuhuoneen seinän suunnittelu kylpyhuoneen vieressä

3. Ideoita makuuhuoneeseen – Tässä esimerkissä näet, että samaan makuuhuoneeseen on helppo valita erilaisia ​​sisustussuunnitelmia. Erittäin matala sänky on erityisen mielenkiintoinen ensimmäisessä muunnelmassa, kun taas toinen esimerkki tekee vaikutuksen joillakin väreillä. Molemmissa on viereinen kylpyhuone, joka on erotettu kylpyhuoneesta vain lasiseinillä. Näin katsottuna voidaan sanoa, että ensimmäinen esimerkki sopii paremmin miehille, kun taas toisessa on naisellinen kosketus, joka saavutetaan väreillä ja motiiveilla.

Makuuhuone tyylikkäästi sisustettuna – seinähyllyt katseenvangitsijanaIdeoita makuuhuoneen kipsiseinän maton lattiaverhot

4. Ideoita makuuhuoneeseen – Tämä makuuhuone on erittäin toimiva. Hyllyseinä tarjoaa paitsi tilaa kirjoille, koristeille ja muille tavaroille, mutta myös sängyn alla olevaa aluetta käytetään käytännössä ja se on myös hyvin valaistu. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti myös nuorten huoneeseen.

Neutraalit värit makuuhuoneessa – valkoinen ja harmaa

Ideoita makuuhuoneen suunnittelukalusteet moderni yksinkertainen

5. Ideoita makuuhuoneeseen – Valkoisen ja harmaan neutraalit värit sekä makuuhuoneen kalusteiden suorat ja yksinkertaiset linjat varmistavat, että huone näyttää avoimemmalta ja suuremmalta. Huoneessa on kaunis aksentti kuvioidulla tapetilla miellyttävällä harmaalla sävyllä.

Seinäkoriste makuuhuoneessa

Ideoita makuuhuoneen lattialaudan puukaapin sivupöytä

6. Ideoita makuuhuoneeseen – Tässä on toinen esimerkki siitä, kuinka puun käyttö antaa huoneelle lämpimän tunnelman. Eikä sitäkään pelastettu. Sekä huonekalut että lattia ovat puuta, ja vaikka niissä kaikissa on eri väri, huone huokuu harmoniaa. Tämä johtuu osittain suurista ikkunoista, jotka päästävät paljon auringonvaloa huoneeseen.

Parivuode makuuhuoneessa tarjoaa maksimaalisen mukavuuden

Ideoita makuuhuoneen moderni tapetti seinäpäällyste

7. Ideoita makuuhuoneeseen – sänky on makuuhuoneen tärkein huonekalu, vai mitä? Sänky ansaitsee huomion keskittymisen visuaalisesti. Tämä saavutettiin tässä tapauksessa leveällä sängynrunolla sekä päätyllä, joka ulottuu koko seinän ja osan katosta. Lämpimät värit kohtaavat kylmät värit ja takaavat täydellisen makuuhuoneen suunnittelun. Kiinnitä huomiota myös siihen ihanaan lajikkeeseen, jonka mielenkiintoisen kuvion taustakuva voi tarjota.

Suuret ikkunat ovat ratkaisevan tärkeitä makuuhuoneessa

Ideoita nykyaikaisiin seinärakenteisiin puupaneeleihin

8. Ideoita makuuhuoneeseen – Tässä makuuhuoneessa on kätevästi oma kylpyhuone, jonka erottaa vain puoli seinää. Suurten ikkunoiden ansiosta voit tuntea olosi lähellä luontoa poistumatta sängystäsi. Suuret, modernit mustat laatat antavat makuuhuoneelle tyylikkyyttä. Sillä on myös taiteellinen ilme.

Seinä on valmistettu paljaasta betonista

Ideoita makuuhuone paljastettu betoniseinä lankku lattia kirjoituspöytä

9. Ideoita makuuhuoneeseen – betonisen näköiset seinät ovat tällä hetkellä hyvin moderneja. Mutta jotta huone ei näytä liian kylmältä, se on yhdistettävä puun kanssa. Tässä tapauksessa puulattia ja puukalusteet valittiin tätä tarkoitusta varten. Sängynpääty toimii hyllynä ja siinä on myös työpöytä. Tämä toimiva idea sopii myös pienempiin makuuhuoneisiin.

Rantatyylinen makuuhuone

Ideoita makuuhuoneen maton seinän suunnittelupaneelit kylpyhuone

10. Ideoita makuuhuoneeseen – Jos mietit, mistä tämä todella moderni makuuhuone saa rantatyylisen ilmeen: Tämä johtuu mintunvihreästä, joka koristaa seinää ja korallin lisävarusteita. Tämän seurauksena makuuhuone on väriltään hienovarainen ja näyttää vieläkin kodikkaammalta. Mainitsemisen arvoinen on myös lasinen kylpyhuone, josta kaikki luultavasti haaveilevat.

Ideoita makuuhuoneisiin – väliseinä sisustuselementtinä

Ideoita makuuhuone puinen sänky pääty moderni

11. Ideoita makuuhuoneeseen – loistava tapa erottaa kylpyhuone makuuhuoneesta on osio, joka voi toimia myös sängynpäätynä. Nämä voivat säteillä lämpöä, jos ne on verhottu puulla. Esimerkissä myös yövalot asennettiin kätevästi sinne. Kylpyhuone saa ylellisen ilmeen tyylikkään marmorin kautta, joka sopii myös erinomaisesti vanhoista huoneistoista tunnetun katon kanssa.

Makuuhuone näyttää valkoiselta ja suurelta

Ideoita makuuhuoneen sisustus moderni tyylikäs

12. Ideoita makuuhuoneeseen – Tässä valoisassa ja suuressa makuuhuoneessa on tilaa kaikelle mitä tarvitset. Suuren sängyn lisäksi, jossa on tyylikäs, verhoiltu pääty, on myös lukunurkkaus. Lue kirja ennen nukkumaanmenoa sängyssä tai nojatuolissa.

Tuoretta seinämaalia makuuhuoneeseen

Ideoita makuuhuoneen vihreä seinämaali näyttää tuoreelta

13. Ideoita makuuhuoneeseen – Sänky on jalustalla, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa työpöydän huoneen keskelle seisomatta tiellä. Vaatekaappi valittiin myös tilan säästämiseksi, koska siinä on liukuovet, jotka estävät oven avautumisen. Kuten olet varmasti huomannut, makuuhuoneessa on lämmin tunne. Tämä johtuu sekä puun että keltaisten seinien lämpimien värien yhdistelmästä.

Makuuhuone modernilla tyylillä puisilla yksityiskohdilla

Ideat makuuhuoneen seinän koristelu kuva kirjaimet suuret

14. Ideoita makuuhuoneeseen – tyylikkäät, vaikkakin yksinkertaiset valkoiset huonekalut ja seinät korostuvat vielä paremmin, jos useita aksentteja on asetettu tummaan puuhun. Pääty, lattia ja senkki luovat tämän vaikutuksen tähän makuuhuoneeseen. Tuloksena on tyylikäs muotoilu.

Vastakkaiset kalusteet eivät koskaan päästä irti silmistä

Ideoita makuuhuone moderni puinen sängynrunko matto

15. Ideoita makuuhuoneeseen – Mennään vaihteeksi makuuhuoneeseen, jossa on kokolattiamatto. Koska tämä on erittäin valoisa, huoneessa on myös ystävällinen vaikutus, mikä puolestaan ​​sallii tummemmat huonekalut. Kaappi ja pääty ovat erittäin mielenkiintoisia. Joten kuten huomaat, makuuhuone on erittäin moderni ja kutsuva.

Vaalea puu vaaleaan makuuhuoneeseen

Ideoita makuuhuoneen tammipakkaus täydellinen pukeutuja vaatekaappi sänky

16. Ideoita makuuhuoneeseen – Tämä kodikas makuuhuone on vielä kirkkaampi. Vaalea puu antaa tämän miellyttävän vaikutuksen. Ainoat tummat aksentit ovat kuvakehykset seinällä ja katto, joka koristaa sänkyä. Muuten makuuhuoneessa on tilaa kaikille tarvittaville huonekaluille, kuten sängylle, vaatekaapille, yöpöydille ja kirjoituspöydälle. Jälkimmäiseen kuuluva jakkara voidaan helposti sijoittaa pöydän alle, jotta se ei vie arvokasta tilaa, kun sitä ei tarvita.

Uusi pääty voi muuttaa makuuhuoneen

Ideoita makuuhuoneen seinän suunnittelu mattojen seinähyllyt moderni

17. Ideoita makuuhuoneeseen – Täältä saat makuuhuoneen numerosta 15 uudestaan ​​eri näkökulmasta ja hieman erilaisella päätyllä. Silmä putoaa heti mielenkiintoiselle hyllylle, joka sopii täydellisesti huoneen muuhun muotoiluun.

Makuuhuone, jossa on eklektinen sisustus

Ideoita makuuhuoneen maton lattialauta moderni sisustus

18. Ideoita makuuhuoneeseen – Mietitkö, mistä pidät niin paljon tästä makuuhuoneesta? Se on yhdistelmä modernia ja vintage -tyyliä. Pehmustettu pääty, nojatuoli ja mielenkiintoiset yöpöydät huolehtivat jälkimmäisestä. Kirjoituspöydällä ja tuolilla on toisaalta mielenkiintoinen muotoilu, jossa metalli yhdistyy puuhun.

Järjestä pienet makuuhuoneet tilan säästämiseksi

Ideoita makuuhuone moderni kaihtimet verhot musta valkoinen

19. Ideoita makuuhuoneeseen – Pieni makuuhuone on jaettu niin, että siellä on jopa enemmän kuin vain tärkein tila. Sen takana on pieni toimisto, jossa ainoa ikkuna sijaitsee. Puuta käytettiin seinien verhoukseen ja lattiaan. Jälkimmäisessä on myös leikkisä kuvio, joka maustaa huonetta. Pallomainen yölamppu, joka näyttää itse asiassa enemmän kattolampulta, on myös erittäin tehokas.

Valkoinen ja harmaa muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden

Ideoita makuuhuoneen feng shui -huonekalut

20. Ideoita makuuhuoneeseen – Täydellinen värivalinta on heti havaittavissa tässä makuuhuoneessa. Valkoisen ja harmaan modernia yhdistelmää täydentävät muutama punainen aksentti ja erilaiset geometriset kuviot kankaissa. Siellä on myös tilaa pienelle työpöydälle, jotta voit tehdä jotain ennen nukkumaanmenoa. Tai katsot vain televisiota mukavasti, mikä on mahdollista TV: n kanssa varustetun sivupöydän ansiosta.

Pöytävalaisin korostuksena makuuhuoneessa

Ideoita makuuhuoneen seinäverhous puu epäsuora valaistus kylpyhuoneen vieressä

21. Ideoita makuuhuoneeseen – huomasitko mielenkiintoiset yövalot? Jos ei, katso uudelleen, koska ne ovat todella ainutlaatuisia. Sama koskee sänkyä vastapäätä olevan seinän ja punaisten tuolien upeaa muotoilua. Kaiken kaikkiaan koko laitos muodostaa minimalistisen tyylin, johon voit vain rakastua.

Teollinen elämäntapa moderniin makuuhuoneeseen

Ideoita makuuhuoneen paljastama betoniseinäoptiikka teollinen tyylikkyys

22. Ideoita makuuhuoneeseen – Ja tässä niitä on jälleen – betonisen näköiset seinät. Jälleen viileä ilmapiiri, joka herättää tämän modernin ajatuksen, rikkoo lämpimän puulattian. Sisäänrakennetussa vaatekaapissa on mielenkiintoinen liukuovi, joka on valmistettu puusta ja nuhjuisesta tyylikkäästä tyylistä. Mutta mikä todella erottuu, on mielenkiintoinen ikkunan muotoilu. Tämä toistetaan jälleen päädyn kanssa, mutta myös mielenkiintoisella tavalla yöpöydien kanssa.

Piristä yksivärisiä kalusteita

Ideoita makuuhuoneen seinän suunnittelu LED -valaistus moderni keltainen harmaa seinä

23. Ideoita makuuhuoneeseen – Jos haluat piristää yksiväristä sisustusta, joskus pelkkä tehokas valaistus riittää. Sängyn yläpuolella oleva hylly on korostettu täällä keltaisella valolla. Harmaiden kalusteiden kanssa sovitettiin mustavalkoisia kuvia, jotka tekivät niistä vieläkin havaittavampia.

Viihtyisä oleskelutila makuuhuoneessa

Ideoita makuuhuoneen seinän suunnittelupaneelit moderni suuri

24. Ideoita makuuhuoneeseen – Tämän makuuhuoneen kahdella osalla (nukkumis- ja oleskelutila) on toisaalta sama huonekalutyyli, mutta toisaalta ne erottuvat toisistaan ​​optisesti kahdella eri muotoisella matolla. Koko laitos varmistaa, että huone näyttää valoisalta ja ystävälliseltä, vaikka siellä on vain suhteellisen pieni ikkuna – todella täydellinen muotoilu!

Makuuhuone marjavivahteissa

Ideoita makuuhuone kodikas seinän väri moderni

30. Ideoita makuuhuoneeseen – Tämä makuuhuone tekee henkeäsalpaavan vaikutelman ensi silmäyksellä. Tässä käytetään erilaisia ​​lämpimiä ruskean ja punaruskean sävyjä. Tämä ja kiiltävät kankaat antavat huoneelle kodikkaan ja tyylikkään ilmapiirin. Pienestä makuuhuoneesta huolimatta tilaa on myös suurelle vaatekaapille. Täydellinen valinta jokaiselle naiselle, joka ei vain pysty eroamaan vanhoista malleistaan.

ideoita-makuuhuone-mallit-ruskea-matto-shakkikuvio-sänky-design-kaareva

ideoita-makuuhuone-mallit-ruskea-valkoinen-valaistus-moderni

ideoita-makuuhuone-malleja-katto kalteva-ruskea-valkoinen-tyylikäs-parkettilattia

ideoita-makuuhuone-malleja-jalo-kerroksinen-parkettilattia-vaalea-beige-ikkunat

ideoita-makuuhuone-malleja-kirkas-valkoinen-tyylikäs-kristalli-kattokruunu

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection