15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyaikaiset oleskelukalusteet

Suunnittelija Walter Knoll

modernit sohva -olohuoneen kalusteet

Walter Knoll AG &Co on huonekaluyhtiö Saksassa. Yrityksen perusti Walter Knoll vuonna 1925. Perheyritys keskittyi alun perin nahkakalusteisiin. Nahka korvattiin myöhemmin kankailla. Yritys oli kehittynyt nopeasti, kunnes Rolf Benzin perhe osti yrityksen vuonna 1993 ja osoittautui olevansa moderni huonekalujen valmistaja.

Pyöreä sohva – esimerkki moderneista oleskelukalusteista

moderni-vihreä-sohva

Nykyään yritystä käytetään enimmäkseen vaikuttavaan kotiin, toimistoon ja kotiin moderni Lounge -huonekalut tiedossa. Ihmisillä ja huonekaluilla on erityinen suhde, ja siksi huonekalut on suunniteltava viihtyisiksi ja mukaviksi. Huonekalut eivät ole enää vain käytännöllisiä, vaan ne voivat toimia koristeena. Todiste tästä on pyöreä sohva, joka yhdistää modernin ilmeen kaarevaan muotoon. Pyöreän sohvan – nimeltään ympyräsohvan – suunnitteli suunnittelija Ben van Berkel vuonna 2005. Erinomainen ja modernit lounge -huonekalut koostuu neljästä yksittäisestä huonekalusta, jotka voidaan yhdistää eri tavoin.

Jännittävä muotoilu – ylelliset lounge -huonekalut

modernit puutarhakalusteet

Kaksi osaa muodostavat puoliympyrän ja kaikki neljä yhdessä muodostavat modernit lounge -huonekalut. Mielenkiintoisin asia tässä mallissa on mukava muoto – joustavan selkänojan ansiosta voit istua ja maata. Pyöreä sohva sopii eri huoneisiin ja puutarha -alueisiin riippuen siitä, miten eri huonekalut yhdistetään. Käytännöllisen suunnittelun ansiosta on mahdollista, että useammat ihmiset voivat istua mukavasti rajoitetulla alueella.

Kirjailija K.H. Christova

Tyylikkäät huonekalut, joissa on moderni muotoilu

tyylikkäät ja mukavat puutarhakalusteet

Modernit huonekalut, joissa on mukava muotoilu

moderni sohvan muotoilu

“pyöreä” sohva – yhdistelmät

pyöreät sohvayhdistelmät

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection