15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhasuunnittelu 2014 11 ainutlaatuisessa, modernissa trendissä

puutarhasuunnittelu 2014 puumateriaali-sohva-valaistus-puutarhapolku-kivilaatat

Mikä olisi talo ilman ulkoaluetta? Tunnettu sanonta “vaatteet tekevät miehen” pätee myös siellä. Ihmistä voidaan arvioida etupihan ja takapihan kunnon ja tyylin perusteella. Vaikka se on raaka väite, se on myös testattu ja todistettu nyrkkisääntö. Esimerkiksi 100 000 dollarilla ostettu talo, jossa on laiminlyöty piha ja maalaustyö, uusittiin 2 000 dollarilla. Maisemaa parannettiin ja rakennettiin, ja talo sai uuden maalikerroksen. Sitten se myytiin 120 000 dollarilla 18 000 dollarin voitolla. Tämä johtuu pääasiassa remontista. Tässä artikkelissa tänään on muutamia Puutarhasuunnittelutrendit 2014 häntä varten. Nämä ideat voivat tehdä kuluneesta puutarhasta jotain erityistä.

1. Onko ylellinen valaistus Puutarhasuunnittelutrendit 2014

Innovatiivisen valaistuksen käyttö Harold Leidner

moderni muotoilu ulkoterassi LED -valaistus sininen 2014

Jos haluat hyödyntää ulkoalueesi täysimääräisesti, haluat käyttää sitä myös pimeässä illalla ja yöllä. Tätä varten tarvitset sopivan valaistuksen. Valitse luovia tai tyylikkäitä vaihtoehtoja, kuten ympäristön valo, jonka kiinnität puutarhakalusteiden alle täydentämään muita lamppuja. Tämä ajatus on yksi niistä Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Monipuolisuus on hyvä, joten käytä useampaa kuin yhtä väriä. Voit valita valon, jonka värin voit vaihtaa napin painalluksella. Näin saat nopeasti uuden tunnelman ja erilaisen tunnelman ulkoalueellesi. Tällainen lisä voi tehdä siitä entistä houkuttelevamman ja johtaa yhä enemmän ulos vetämiseen. Nämä Puutarhasuunnittelutrendit 2014 ovat ajattomia ja edelleen suosittuja tänä vuonna, ja uusia ja innovatiivisempia ideoita käytetään.

2. Sauna ulkoalueelle

trendit moderni puutarhasuunnittelu ulkosauna vihreä katto

Kaunis sauna puutarhaan, jossa on vihreä katto JP Builders, Inc..

Saunan ystäville tämä on luultavasti paras investointi Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Mikä voisi olla mukavampaa kuin lämmittää sauna ja sitten rentoutua siinä stressaavan puutarhan päässä. Kuvan kaltainen saunatila on halvempi ja lisää asunnon arvoa ja myyntikykyä, vaikkakin nimellisesti.

Puutarhan saunat ovat yhä suositumpia ja kysyntä kasvaa. Tämä voi tietysti johtua kasvavasta taloudesta. Mutta mistä syystä tahansa, hän on ehdottomasti voitto heidän joukossaan Puutarhasuunnittelutrendit 2014 ja tekee varmasti vaikutuksen kaikkiin kävijöihin, ellet asu Skandinaviassa, jossa sauna on yksinkertaisesti vaatimus.

3. Poreallas ulkoalueelle

trendit moderni puutarhan suunnittelu 2014 poreallas takka yksityisyysnäyttö

Oleskelualue, jossa on tulipalo ja poreallas Arkkitehdit Brandon

Saunan tavoin poreallas on loistava tapa mennä ulos ja käyttää ja nauttia puutarhasta. Se on jopa yleisempi kuin sauna ja yksi niistä Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Se on ihanteellinen rentoutumiseen, varsinkin kun jokapäiväinen elämä on yhä stressaavampaa näinä päivinä. Kylpytynnyriä voidaan käyttää monilla mielenkiintoisilla tavoilla. Esimerkki on mieheltä, joka palasi lomalta ja löysi vastaajasta 100 viestiä. Kun hän mietti, kuinka soittaa kaikki soittajat takaisin ja pitää hauskaa, hän keksi ajatuksen maata kylpytynnyrissä ja soittaa siellä. Ja niin hän muutti muuten epämiellyttävän tehtävän rentouttavaksi ja hauskemmaksi.

Investoi kylpytynnyriin, kun se on taloudellisesti mahdollista. Voit myös yhdistää sen takkaan, kuten näkyy kuvassa, joka myös kuuluu Puutarhasuunnittelutrendit 2014 kuullut.

4. Puutarhan luonnonmateriaalit ovat puutarhan suunnittelun suuntauksia vuonna 2014, jotka ovat hyödyllisiä

trendit puutarhasuunnittelu 2014 luonnonmateriaalit kivi penkki

Kaunis kivipenkki Finnerty LLC.

Luonnollisten materiaalien käyttö on mukavaa ja yksi niistä Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Ja puutarha sopii tähän parhaiten. Kivilaatat sopivat erityisesti puutarhapenkkeihin ja kestävät ikuisesti. Käytä kiveä ja puuta keinotekoisten materiaalien, kuten muovin, sijaan. Ensi silmäyksellä luonnonmateriaalit näyttävät kalliilta. Mutta jos lasket kustannukset etukäteen pidemmän ajan kuluessa, näet, että investointi on lopulta halvempaa kuin uusien muovikalusteiden ostaminen jatkuvasti, koska ne eivät kestä sääolosuhteita.

5. Oleskelualue uima -altaassa

trendejä moderni puutarhan suunnittelu uima -allas upotettu oleskelualue

Rentoudu tyylikkäästi oleskelualueella Pasquale -muotoilu

Katso henkeäsalpaavat näkymät ja loputtomalta näyttävä uima -allas ja keskity istuinalueeseen. Se edustaa vaikuttavaa arkkitehtuuria ja upeaa muotoilua. Se näyttää hyvältä, mutta ulkonäöltään yksinkertaiselta, mutta tekee epäilemättä vaikutuksen vieraisiin. Upotetut istuinalueet ovat olleet suosittuja jo vuosia ja näyttävät olevan myös tänä vuonna Puutarhasuunnittelutrendit 2014 Kuulua. Nykyään allasvalmistajat tarjoavat laajan valikoiman luovia upotettuja istuinalueita.

6. Takat ja ulkotakat

trendit puutarhasuunnittelu 2014 kivi pyöreä takka auki

Nauti illasta ulkona tulipalon kanssa (Arkkitehti Rick O’donnell)

Ei ole väliä, asutko viileässä maassa, kuten Englannissa, tai lämpimässä maassa, kuten Floridassa, tulipalo on aina käytännöllinen ja loistava, ja se on osa Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Mukava asia on, että tulen säteilevän lämmön ansiosta voit istua ulkona ja nauttia puutarhasta myös viileämpinä päivinä. Koska pääsyy olla käyttämättä terassiasi on joko kylmä tai märkä ja takka ratkaisee ainakin yhden näistä ongelmista. Vietä enemmän iltoja rakkaidesi kanssa ja katso tähtiä istuessasi lämpimän tulen ääressä. Se on kuin istuu nuotion ympärillä ja siihen liittyy niin paljon muistoja. Tämä ajatus on yksi parhaista Puutarhasuunnittelutrendit 2014.

7. Alkuperäiset kasvit puutarhasuunnitteluun 2014

trendit moderni puutarhasuunnittelu kotoperäiset kasvit värikkäitä

Suuri käyttö alkuperäisistä kukista ja kasveista Designscapes Coloradossa

Tarkoituksena on valita alueellasi luonnollisesti esiintyviä kasveja eikä tuontituotteita. Pysy uskollisena juurillesi ja kunnioita kotiasi. Paikallinen tarkoittaa luonnollista ja se tarkoittaa onnellista ja tasapainoista puutarhaa. Jos valitset alkuperäisiä kasveja, ne sopivat paremmin puutarhaan ja kukkivat siksi kauniimmin ja runsaammin kuin tuontikasvit. Tämä variantti on yksi Puutarhasuunnittelutrendit 2014 ja vahvistaa itseään tänä vuonna. Se pysyy epäilemättä modernina tulevina vuosina.

8. Seinäpuutarhat ovat puutarhasuunnittelun suuntauksia vuonna 2014

pystysuorat puutarhan mehikasvit seinätrendit moderni puutarhasuunnittelu 2014

Kaunis seinätarha, jossa on vähän tilaa Debora Carl

Tällainen puutarha kuin puutarhasuunnittelu 2014 on erityisen suosittu niille, joilla on vähän tai ei ollenkaan tilaa puutarhaan. Mutta sitä käytetään myös usein seinän herättämiseen luontokappaleella ja aksentin asettamiseen. Mehikasvit sopivat erityisen hyvin seinäpuutarhaan, koska ne näyttävät hyviltä eivätkä tarvitse paljon huoltoa. Voit suunnitella sen eri kokoja, muotoja ja värejä. Ole vain luova!

Tämä idea sopii myös niille, jotka asuvat osakehuoneistoissa ja joilla on vihreät sormet, mutta ei puutarhaa. Niiden joukossa ovat erityisesti kylpyhuoneen seinätarhat Puutarhasuunnittelutrendit 2014.

9. Yrttitarha puutarhasuunnitteluna 2014

trendit puutarhasuunnittelu 2014 yrttitarha korotetut vuoteet puu

Vaikka tämä suuntaus ei ole uusi, se on silti tämän vuoden listalla Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Maustepuutarha on erityisen hyvä niille, jotka rakastavat ruoanlaittoa tai haluavat vain kokata usein ja haluavat tietää, mistä niiden ainesosat ovat peräisin. Ideaa suosittelevat erityisesti Jamie Oliverin kaltaiset kokit, ja se on levinnyt tasaisesti viimeisten viiden vuoden aikana. Vaikka aikaisemmilla vuosikymmenillä tällainen puutarha oli tyypillisempi ikääntyneille ihmisille, voit nyt nähdä, että siitä on tulossa yhä suositumpi teini -ikäisten ja nuorempien sukupolvien keskuudessa.

Meistä, joilla on oma maustepuutarha, tiedämme, kuinka hienoa on käyttää tuoreita mausteita omien ruokien luomiseen. Tämä esimerkki joukossa Puutarhasuunnittelutrendit 2014 on sellainen, joka kannattaa.

10. Pienempi nurmialue on yksi puutarhan suunnittelun suuntauksista vuonna 2014

moderni puutarhasuunnittelu 2014 rajoitettu nurmialue

Puutarha, jolla on pienempi nurmialue ja nurmikolla olevia kuvioita Avalon NW

Tämä variantti on myös osa Puutarhasuunnittelutrendit 2014. Puutarhanomistajat vähentävät nurmikkoa yhä enemmän suunnitellakseen terassin, kukkapenkit tai muut alueet ilman ruohoa, on ollut trendi useiden vuosien ajan ja pysyy samana tänäkin vuonna. Tietenkin suuret nurmikot sopivat lapsille, joten heillä on paljon tilaa leikkiä. Mutta jos olet rehellinen, tuskin kenelläkään on mahdollisuutta leikata, kastella ja huoltaa sitä säännöllisesti, kun sitä on liikaa. Kuvan kaltaiset maisemapuutarhat, jotka koostuivat kerran vain nurmikoista, ovat tulossa yhä suositummiksi kuin perinteiset nurmikot. Muualla nurmikolla voit lisätä aksentiksi kuvion, joka tekee siitä erilaisen kuin naapurin.

11. Puutarhasuunnittelun trendit 2014 – keinotekoinen nurmikko

keinotekoinen nurmimatto moderni muotoilu ulkona istuimet valkoinen

Kuvioidut nurmikot saavat erittäin helposti keinotekoisen nurmikon (Grace Design Associates)

Keinotekoinen ruoho on myös yksi niistä Puutarhasuunnittelutrendit 2014 ja se on viimeinen, jonka haluamme esitellä teille. Useimmat olivat aluksi skeptisiä, mutta kun keinotekoinen ruoho tuli yhä todellisemmaksi, siitä tuli myös suositumpi. Tämä vaihtoehto on erityisen edullinen niille, jotka haluavat hyvin hoidettua nurmikkoa, mutta eivät halua leikata sitä koko ajan. Se on myös hyvä alueille, joilla on muuten vaikea kasvattaa nurmikkoa, kuten pensaiden alle tai kuiville paikoille. Kuten kuvasta näkyy, keinotekoisella ruoholla voidaan luoda myös upeita muotoja, jotka näyttävät aina tuoreilta ja iloisilta. Käyttöalueita on loputtomasti.

Jotkut ihmiset varmasti pitävät paremmista nurmikoista, mutta keinotekoinen on hyvä ratkaisu monille. Hän on ehdottomasti yksi heistä Puutarhasuunnittelutrendit 2014 ja on ehdottomasti yksi heistä tulevina vuosina.

 Nurmikko välivaiheiden välissä

trendit moderni puutarhasuunnittelu 2014 askelkivet ruoho ulkotakka

Kivitakka ja penkki

trendit moderni puutarhasuunnittelu 2014 kivitakka pyöreä penkki

Pergola koristeltu kiipeilykasveilla

trendit moderni puutarhasuunnittelu 2014 pergola -kiipeilykasvit romanttinen

Takka integroitu pöytään

trendit puutarhasuunnittelu 2014 pöytä integroitu takka

Betoninen puutarhapenkki

trendit puutarhasuunnittelu 2014 penkki betoni värikäs tyynyt puun sävy

Veden ominaisuus

moderni puutarhasuunnitteluveden ominaisuus yksityisyyssuoja

Takka ja veistos yhdessä

moderni puutarhasuunnittelu 2014 trendit kiviveistos brazier -kärki

trendit puutarhasuunnittelu 2014 puu terassi takka penkki

moderni puutarhasuunnittelu 2014 penkki kaivettu maahan palo kuoppaan

puutarhasuunnittelu 2014 tulipesä-pikkukivet-rottinkikalusteet-kasvit

puutarhasuunnittelu 2014 terassi-idea-penkki-moderni-istutus

garden-design-2014-lampi-design-minimalistinen-istuinalue-beige

puutarha-suunnittelu-2014-deco-idea-istutus-boxwood-patsas

puutarha-suunnittelu-2014-pystysuora-puutarhaseinä-sisustus-istuimet-lounge-buddhalainen

puutarhasuunnittelu 2014 kukat-lils-laatikko-pensas-huvimaja-olkikatto

puutarhasuunnittelu 2014 upotetut istuimet-modernit huonekalut korotetut vuoteet

puutarhasuunnittelu 2014 romanttiset-ranskalaiset elementit-penkki-valkoiset suojaukset

Puutarha-suunnittelu-2014-istuinalue-luonnonvarainen-istutus-niitty-kukat-keltainen-yksityisyyden suoja

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection