15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Colicon LED -valaistu sohva – värinvaihto kauko -ohjaimella

Värien vaihto kauko -ohjaimella mielialasi mukaan!

Colico LED -valaistu sohva - värit

Oletko koskaan haaveillut kodin sisustuksen värin vaihtamisesta? Kuinka usein? Kyllä, ehkä tämän pöydän pitäisi olla valkoinen mustan sijasta tai vaatekaapin pitäisi olla punainen sinisen sijaan. Itse asiassa ei ole vaikeaa kuvitella tätä hullua unta ilman maalausta. Miksi? Tietysti suunnittelun innovaatioiden takia.

Tervetuloa uuden valaistusulottuvuuden mukana Asami Light LED -valaistu sohva herää eloon. Tämä ainutlaatuinen laitos on peräisin  Italialainen yritys Calico tehty. Se on todellinen taiteellinen tekniikka, joka muuttaa huonekalut toisella tasolla. Mikään ei pysy ennallaan, koska huonekalusi alkavat vaihtaa väriä. On olemassa monipuolinen tyylielementti, joka muuttaa väriä mielialasi mukaan. Tämä muodinmukainen muotoilu tuo uusia emotionaalisia komponentteja talosi tai kotiteatterisi ilmapiiriin.

Colicon LED -valaistu sohva – värit vaihtuvat

Colico LED -valaistu sohva - punainen

Siinä on klassinen sohvan muoto, mutta sitä korostaa LED -valaistus ja se muuttuu moderniksi huonekaluksi. Vaihtuvat värit ne on säädetty antamaan sinulle visuaalista mukavuutta ja heijastamaan mielialaasi. Sinun tarvitsee vain napata kaukosäädin ja vaihtaa LED -valojen väri. Futuristisen näköiset huonekalut antavat kotiisi uuden identiteetin ja persoonallisuuden. Sinusta tulee omien ideoidesi suunnittelija ja sisustaminen on sinun tehtäväsi!

Colicon LED -valaistu sohva, sininen

LED -valaistu Colico -blau -sohva

Colico LED -valaistu sohva - Dreick

Tyylikäs sohva lisää monipuolisuutta ja on modulaarinen. Jatka etsimistä ja tutustu tähän viileään sohvaan. Ja älä unohda, että nykyaikaiset suunnittelumuutokset tuovat myös väriä.

Colico LED -valaistu sohva - kukkia

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection