15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni kylpylähotelli, jossa on luonnonkiviseinäverhous

Kylpylähotellin moderni seinäverhous

Käytännölliset ja kodikkaat termit kuvaavat tätä ajatusta parhaiten. Ei siis ole sattumaa, että kiveä käytetään edelleen runsaasti rakennusmateriaalina. Se on erityisen suosittu Skandinavian maissa, kaikkialla Euroopassa ja jopa Aasiassa, ja sitä käytetään jopa ylellisissä asunnoissa ja hotelleissa. Esittelemme sinulle idean kaukaisesta Bangkokista, joka suuresta etäisyydestä huolimatta osoittaa monia yhtäläisyyksiä perinteiseen rakennukseen. Anna itsesi inspiroida huonekalujen, seinä- ja lattiapäällysteiden luovasta yhdistelmästä – ja miksi et toteuta niitä kotona?

Luonnonkiviseinäverhous – idea Bangkokin kylpylähotellista

suuri uima-altaaton luonnonkivijulkisivu

Kolmen tunnin matkan päässä Bangkokista on kylpylähotelli Kui Buri, joka rakennettiin lähes kokonaan luonnonmateriaaleista – puisista ovista ja huonekaluista, nahkasohvista ja tietysti Luonnonkiviseinäverhous. Useat yksikerroksiset huvilat, joissa on ulkouima-allas ja upeat näkymät kauniiseen ympäristöön, näyttävät enemmän kuin osa maisemaa kuin erilliset ihmisen käsien luomat rakennukset. Neutraali värimaailma on vaikuttava myös sisätiloissa. Arkkitehdit pitävät erittäin tärkeänä jokaisen huoneen hyvää valaistusta – kylpylähotelliin tulee runsaasti auringonvaloa useiden ikkunoiden ja osittain lasitetun julkisivun kautta.

Luonnonkiviseinäverhous – sisustus tyylikkäillä puukalusteilla

Ruokasali luonnonkiviseinällä

Projektin suunnittelivat arkkitehdit DBALP suunniteltu ja toteutettu. Suunnittelijat onnistuivat Luonnonkiviseinäverhous Yhdistettynä puukalusteisiin – ruokasalin puupöydästä, puukehyksellä varustettuun sänkyyn ja patio -puukalusteisiin – kaikki näyttää luonnolliselta ja toimii täydellisesti keskenään. Uima -allas yhdistää symbolisesti kolme pääelementtiä – kivi, vesi ja puu – ja heijastaa kaunista rakennetta. Mukavat lepotuolit lupaavat rentoutumista kuuman auringon alla – mitä muuta voisit toivoa?

moderni puinen pöytä-luonnonkiviseinä-ruokasali

Pieni huvila, jossa on luonnonkivestä valmistettu seinäverhous

pieni huvila kylpylähotelli arkkitehtuuri

Luonnolliset sävyt ja puinen seinähylly makuuhuoneessa

Luonnonkiviseinäverhous makuuhuoneeseen sisäänrakennettu hylly

Moderni kylpyhuoneen idea – luonnonkiviseinä ja lasiovi

Luonnonkiviseinä-moderni kylpyhuone

Patio, jossa on uima -allas ja aurinkotuoleja

Spa Hotel-Bangkok moderni arkkitehtuuri

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection