15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä hyvinvointiin valolla – luo valopelejä huoneissa

Hyvinvointivinkit-valo-kaihtimet-varjo-leikkikeittiö

Tuskin mikään vaikuttaa huoneen vaikutukseen enemmän kuin valo – päivällä lämpimät auringonsäteet luovat kodikkaan tunnelman ja lisäävät hyvän olon tekijää huoneessa. Illalla aksentit on asetettu moderneilla valoilla, ja huonekalut ja sisustus korostuvat hienovaraisesti.

Mutta valaistusolosuhteita ei ole helppo säätää – vuodenvaihde ja päivän pituus ovat usein suuri haaste. Halutun tunnelman luomiseksi aurinkosuoja ja valaistus on siksi suunniteltava huolellisesti.

Vinkkejä hyvinvointiin valolla – luo valopeli kaihtimilla

Hyvinvointivinkit-valo-kaihtimet-varjo-ideat

Kaihtimien avulla valon esiintymistä voidaan toisaalta säätää yksilöllisesti ja toisaalta huoneeseen voidaan luoda jännittäviä valopelejä. Nykyaikaiset mallit on jopa jaettu useisiin vyöhykkeisiin ja kukin vyöhyke voidaan säätää erikseen tarpeen mukaan.

Materiaalit – alumiini, puu, muovi. Alumiiniset kaihtimet leikkaavat hienon hahmon moderneissa huoneissa, joissa on suuret ikkunat. Puinen versio sen sijaan sopii harmonisesti maalaistyylisiin sisätiloihin.

Käyttöalueet – etelään tai länteen päin olevat huoneet. Ihanteellinen makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, lastenhuoneeseen, kotitoimistoon.

Hyvinvointivinkit valolla – paneeliverhot luovat myös jännittävän valon ja varjon vuorovaikutuksen

Hyvinvointivinkit-kevyt olohuoneen pintaverhojen valopeli-yksilöllisesti säädettävissä

Paneeliverhoja on saatavana useina eri malleina ja ne tarjoavat siksi suurta suunnittelun vapautta. Yhdistelmä eri pituisia kankaita eri valonläpäisyasteilla näyttää erityisen tyylikkäältä – tämä luo jännittävän valon ja varjon vuorovaikutuksen.

Materiaalit – kangas. the Paneeliverhot on helppo koota, helppohoitoinen ja erittäin käytännöllinen. Voit piristää puristista sisustusta.

Käyttöalueet – huoneet, joissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat – olohuoneet, ruokasalit, makuuhuoneet. Koristeellista aurinkosuojaa voidaan käyttää myös huoneen jakajana – se voi esimerkiksi erottaa vaatekaapin visuaalisesti makuutilasta.

Hyvinvointivinkkejä valolla – riippuvalaisimet ja pöytälamput katseenvangitsijoina

Hyvinvointivinkit-valo-riippuvalaisin-modernit-ideat

Se, mikä päivällä luodaan kaihtimilla ja paneeliverhoilla, luodaan illalla kuvioiduilla tai rei’itetyillä lampuilla. Suunnittelijan lampunvarjostimet heittävät varjoja seinille ja lattioille ja sopivat täydellisesti minimalistisiin kalusteisiin. Sen veistoksellinen muoto ei yksinkertaisesti voi päästää irti silmistä ja antaa sisustukselle luonteen.

Jos haluat ainutlaatuisen muotoilun, voit tehdä yksinkertaisesta lampusta todellisen katseenvangitsijan pienellä luovuudella. päällä www.knutzen.de Löydät esimerkiksi DIY -ohjeet maalilla ja puuleimoilla.

Suoran ja epäsuoran valaistuksen onnistunut yhdistäminen voi muuten saavuttaa samanlaisen vaikutuksen – käytetään pöytävalaisimia, kattovaloja ja vastaavia. Huolellinen suunnittelu on ratkaiseva menestyksen kannalta – huoneen koko ja muotoilu ovat erityisen tärkeitä.

Materiaalit – akryyli, muovi, alumiini, kangas.

Käyttöalueet – olohuone, ruokasali. Nykyaikaiset rei’itetyt lamput voivat löysäyttää minimalististen huonekalujen tiukkaa suunnittelukieltä, kuvioidut riippuvalaisimet ripustetaan ruokapöydän yläpuolelle vintage -tyyliin.

Hyvinvointivinkkejä valolla – aurinkosuoja olohuoneeseen

Hyvinvointivinkit-valopeli valoa luovilla pintaverhoilla

Hyvinvointivinkit valolla – kaihtimet ovat erittäin helppoja hoitaa ja niillä on pitkä käyttöikä

Hyvinvointivihjeet-valoverhot-yksilöllisesti säädettävissä

Hyvinvointivinkit valolla – rullakaihtimet, joissa on reikäkuvio – myös vaihtoehto

Hyvinvointivinkit-kevyt rullaverhot-reikäkuvio-kangas-jännittävä valon leikki

Hyvinvointivinkkejä valolla – riippuvalaisin luo jännittävän valon ja varjon vuorovaikutuksen kylpyhuoneessa

Hyvinvointivinkkejä-valo-riippuvalaisin-rei'itettyjä ideoita

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection