15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Innovatiiviset design -lipastot Hormilta – Riddled Front ja ComRì

makuuhuoneen huonekalut kokoelma sänky suunnittelu lipastot

Tyyli Horm on heti tunnistettavissa näistä kiehtovista malleista. Nämä Suunnittele lipastot ovat muodoltaan yksinkertaisia, mutta niillä on ainutlaatuinen luonne. Ne sopivat mihin tahansa makuu- tai oleskelutilaan. Puun luonnon kauneutta korostetaan useita kertoja – joskus vain aksenttina. Katso nämä kauniit Hormin lipastot ja valitse suosikkisi.

Moderni Horm – Comrin suunnittelija -lipasto

Suunnittele lipastot nykyaikaiset horm comri lakatut valkoiset laatikot

“Comri” lipasto on melamiinipinnoitettu, lakattu valkoisella ja näyttää erittäin minimalistiselta, mutta siinä on mielenkiintoinen elementti, joka muuttaa minimalistisen ilmeen. Tämä puinen aksentti on vain ohut korulaatikko, joka tarjoaa tarpeeksi tilaa kelloille, aurinkolaseille, avaimille, sormuksille, ketjuille ja muille pienille esineille. Kukapa ei rakastaisi kaapin siisteyttä? Runko, ovet ja laatikon etuosat on valmistettu lastulevystä. Korutila on valmistettu vanerista, jossa on 5 erilaista puuta – pähkinä, mahonki, kirsikka, tammi ja saarni. Tämä korostaa koristeellista vaikutusta ja tuo todella esiin puun kauneuden.

comri design lipastot horm valkoinen lakattu lokero

Suunnittelija lipastot Horm – Riddled Front 

edessä oleva lipasto horm alkuperäinen

Riddled front on innovatiivinen sivupöytä, joka on valmistettu Hormin patentoiman uuden teknologisen prosessin avulla. Innovaatio on ohuissa puuovissa. Ne peittävät sivulevyn sivut ja mahdollistavat avausjärjestelmän ilman saranoita. Puun laserleikatut suihkutaukomallit näyttävät erittäin koristeellisilta, varsinkin kun sisävalaistuksen valo tunkeutuu ulos. Valon ja varjon leikki on todella kiehtovaa.

Suunnittelija lipastot sivupöytä horm valaistus

Suunnittele lipastot horm -leikkaukset puuhun

muotoilu sivupöytä horm puuta valkoinen lakattu sisältä

Riddled Front on saatavana kahdessa versiossa

kapean etusivun kaapin mitat

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa