15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kampausvinkkejä morsiamelle – mitä sinun pitäisi ja mitä ehdottomasti ei pitäisi tehdä

kampaukset vinkit ruusut asuste korut punos idea updo loistava

Jos on päivä, jolloin kampauksella on suuri rooli eikä virheitä sallita, se on luultavasti hääpäivä (vaikka kukaan muu ei haluaisi nähdä huonoa kampausta). Ja jotta voisit myös olla varma, että kampauksesi sopii täydellisesti ja näyttää kauniilta suurena päivänäsi, meillä on muutama apu sinulle Kampaus vinkkejä häntä varten. He selittävät sinulle, mikä on sallittua täydelliselle morsiamen kampaukselle ja mitä välttää.

Kampausvinkkejä morsiamelle – Muista varata aika testihiukselle

Morsian-kampaaja-häät-kampaustesti

Se voi kestää jopa enemmän kuin hiusten kokeilu. Sinun ei pitäisi pelätä sitä. Kampaus vinkkejä morsiamen yhteydessä on esimerkiksi harkittava etukäteen, että aikakauslehdessä näkemäsi hieno kampaus ei ehkä sovi sinulle. Ei ole väliä onko sinulla suuri luottamus kampaajaasi vai oletko saanut tapaamisen sinulle ehdottomasti suositellun kampaajan kanssa. Järjestetäänkö häät kauempana? Harkitse sitten saapumista muutama kuukausi tai ainakin päivät aikaisin, jotta sinulla on vielä tarpeeksi aikaa kampaukseen. Stressi epätyydyttävästä kampauksesta hääpäivänä on viimeinen asia, jota tarvitset!

 Kampaukset Vinkkejä – Muista olla rehellinen kampaajallesi

Kampaus häät vinkkejä punokset

Et vain sinä morsiamena halua mennä ulos kampaamosta täysin tyytyväisenä. Myös kampaajasi tykkää tästä! Jotta tämä tapahtuisi, sinun on kuitenkin tehtävä hänelle hyvin selväksi, mistä pidät ja mikä ei. Jotta olisit rehellinen, kun keskustelet kampaajan kanssa morsiamen kampauksesta, se on yksi tärkeimmistä Kampaus vinkkejä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Selitä hänelle, mikä ei miellytä sinua. Kukaan ei pidä sitä sinua vastaan.

 Älä missään tapauksessa kokeile jotain, joka ei sovi sinulle

Punokset häät kampaus

Yksi suurimmista virheistä, joita voit tehdä morsiamen kampauksellasi, on valita tyyli, joka ei vain sovi tyyppisi. Ymmärrät, että häät ovat päivä, jolloin näytät itsesi parhaalta puolelta ja siksi näytät itseltäsi eikä vieraalta, jota kukaan vieraista ei tunnista. Ei ole mitään vikaa kokeilla jotain uutta, mutta sen ei pitäisi näyttää mauttomalta. Useimmat morsiamet, jotka jättävät huomiotta tällaiset kampauksen vinkit, katuvat myöhemmin sitä!

 Sinun pitäisi ehdottomasti ostaa mekko ensin

Pulla-huntu-suorat hiukset-sifonki

Sinun pitäisi ehdottomasti valita mekko ennen kampausta. Hänestä riippuu, millaisen kampauksen sinun pitäisi valita, kannattaako käyttää hiuksiasi auki, puoliksi auki vai kiinnitettynä. Se määrittää kampauksen tyylin, jonka pitäisi lopulta mennä pääasiassa mekon kanssa, minkä vuoksi sinun ei pitäisi kiirehtiä sen kanssa.

Vältä rajuja muutoksia juuri ennen häitä

Perm-side-look-black-hair

Jos aiot muuttaa rajusti hiusten väriä tai jopa hiusten pituutta, aika ennen häitä ei todellakaan ole oikea aika tehdä sitä. Tällaiset muutokset hiuksiin on tehtävä vähintään muutama viikko ennen häitä.

Varaa aika koekampaukseen ja mekon sovittamiseen samana päivänä

Sivu-pulla-häät-kampaus-vaaleat hiukset

Varauksen tekeminen meikki- ja kampauskokeeseen sinä päivänä, jona mekkoa kokeillaan, on paras tapa saada käsitys siitä, miltä hääsi näyttää. Tällä tavalla voit selvittää, sopivatko kaikki yhteen ja sinulla on vielä tarpeeksi aikaa tehdä muutoksia. Eikö tämä ole myös yksi hyödyllisimmistä morsiamen kampauksen vinkeistä? Varmista, että otat tarpeeksi kuvia tähän!

Levitä hiuksiin hoitoaine tai hoitoaine

Häät kampaus-koe-kampaus-ylös-hiukset

Haluat ehdottomasti, että lukkosi ovat täydellisessä kunnossa ja loistavat aivan kuten hääpäivänäsi. Tämän saavuttamiseksi on suositeltavaa saada hiustenhoito kampaajalla viikkoa ennen häitä.

Lisää kampaukseen lisävarusteita

ruusun terälehtiä, häät kampaus, pulla niskassa

Hiustarvikkeiden valikoima on nykyään valtava ja jokaiselle tyylille löytyy jotain. Valitsetpa hiuspannan, leikkeen, jossa on kukkakuvioita tai söpöjä hiusleikkeitä, lisävaruste on yksinkertaisesti pakollinen ja tuo tarvittavan aksentin kampaukseen ja on siksi yksi tärkeistä morsiamen kampausvinkkeistä. Vaikka olisit valinnut klassisemman morsiamen kampauksen, sinun kannattaa harkita jotain tyylikästä.

 Ota valokuvia mukaasi

punottu hiukset morsiamen kampaus

Olet varmasti löytänyt paljon inspiraatiota Internetistä ja aikakauslehdistä. Parturi voi toteuttaa ne parhaiten, jos otat ne mukaasi salonkiin. Loppujen lopuksi on helpompi selittää jotain kuvilla kuin sanoilla. Kampaaja voi myös selittää sinulle tarkalleen, mitkä vaihtoehdot eivät sovi sinulle ja miksi, sekä muotoilla kampauksen, joka on vieläkin parempi ja samalla toiveidesi mukainen. Joten yksi tärkeimmistä morsiamen kampauksen vinkeistä on varmistaa, ettet unohda valokuvia ja inspiraatiota!

Älä liioittele

Volyymi morsiamen kampauksen häätoive

Mitä yksinkertaisempi ja klassisempi kampaus, sitä parempi! Yksinkertainen kampaus, joka on taitavasti suunniteltu, voi näyttää erittäin tyylikkäältä, ja tavallinen arki -arki voidaan myös maustaa esimerkiksi kauniilla asusteella, jotta se on kypsä häät. Kun katsot hääkuviasi muutaman vuoden kuluttua, olisit varmasti iloinen nähdessäsi kampauksen, joka ei ole mennyt muodista, eikö niin? Joten jos haluat valokuvia, jotka ovat ikuisesti tyylikkäitä, ei olisi huono idea valita klassinen kampaus. Tämä on yksi niistä morsiamen kampauksen vinkeistä, jotka sinun pitäisi ehdottomasti harkita.

Hääpäivänä

todellisten kukkien-pulla-kampauksen-puutarha-häät

sivupulla häät kampaus

Häät-kampaus-jossa-pulla-kiinnitetty-kanssa-kuvio

Kampaus-vinkit-morsiamen-pulla-takaisin-hiukset tarvikkeet

Pulla kukilla koristeltu

Morsiamen kampaus-valkoisilla helmillä

Pääpanta, jossa on kukkia, valmistettu kankaasta

Hairstyle-with-net-and-flowers

Brunette olkapäähän hiukset morsiamen kampaus

Morsiamen kampaus-huntu-hiukset-tarvikkeet-pitkät hiukset

kampaukset vinkit rento löysät hiukset suorista intialainen tyyli

kampaukset vinkit updo pulla sivuttain lukko strassit punos

kampaukset vinkit puoliksi auki sissi näyttää kiharat morsiamen mekko kivet

kampauksen vinkit käpristyä puoliksi auki sivu korvakorut idea

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa